Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 robben 3 ledi. 5 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 gg no rmk 5lerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 hadi geçmiş olsun ben atleticoya kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 madrid iki takımla yarı finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ohh barca gitti çok iyi oldu lan. real - bay chel - atl olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bayern - atletico chelsea - real tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 real - bay chel - atl olursa bayern atletico olur net final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 atl.madrid e chelsea cikarsa fena cakarlar psge fln benzemez hayvan gibi kacirdilar net 3 pozisyon 2 de direkte patladi toplari bayern var dengesizler yine final oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Bu bayern niye insan degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 üstün alman teknolojisi+ üstün pas teknolojisi guardiola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 enee yeni gördüm atletico çıkmış ya lan. atletiiiico atletiiico atletico de madriiiid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bayern chelsea olsun da. mourinho reyiz bayern balonunu guardialo ile birlikte patlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Barca elenmiş ya la, ohhhhh ben dediydim madridde eler atm diye sdf Çelsi falan durduramaz Bayerni, belki Real gününde olursa bi yere kadar, lewandowskiyi de aldılar zaten seneye de alırlar CLyi. Ha seneye Uefa heyecan kaçmasın diye penaltıyla falan eletir o zaman bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 nekadar cok direkten dondu top ceyrek final maclarinda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Barzaaaaa kalitesiz futbol icin yari final yok demisler barzaya bu sene. Dunyanin en berbat takimi zaten ceyrek finali bile haketmemisti lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 arda neden oynamadı? özetlerde göremedim en azından. gerçi makine gibi işliyor takım arda olmadan daha iyi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 evra nabmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Zep said: arda neden oynamadı? özetlerde göremedim en azından. gerçi makine gibi işliyor takım arda olmadan daha iyi sanki sakatlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 chelsea bayerni alamaz ya. yani yarıfinalde alamaz en azından. finalde işin rengi değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 atletikoya noluyo lan. barçaya çükleri kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 barça'ya iyi olmuş sevindim sdfs ben çelsi'nin bayern'i falan eleyebileceğini sanmıyorum. otobüs falan bi yere kadar bence almanya'da rahat 3 ler bayern sdfs real final oynar. atletico bu tur patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 https://twitter.com/sahiciaraba/status/454133478255521793 benden gelsin.. Curtua olaysı çelsi eşleşmesinde oynayamıyormuş. BAZINGA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 atleticoyla real eşleşecek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 real-chelsea bayern-atletico olur eşleşmeler morinyo eski takımına karşı oynar ve eler.finalde de morinyo vs guardiola olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Atletico-Real yapmazlar tekrardan bir İspanyol üstüste olmaz. Real-Çelsi, ATM-Bayern olur. Finalde de Real-Bayern olur, Bayern yine alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar