Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Barça bu vergi kaçırma olayında süt oğlan messinin arkasında durmamış. Ortam gerilmiş ve hazır da Neymar gelmişken Messi dillere destan bir bonservis ile şutlanabilirmiş. Bu vergi kaçırma olayında Barça taraftar ve yönetiminin epey kalpleri kırılmış.
Mesaj tarihi:
Ronaldo'nun tüm "it kopuk" imajına rağmen çok karakterli olması, "iyi aile çocuğu" imajlı Messi'nin de serserinin kralı olması tam bir Marvel çizgiromanı havası katıyor işte.
Mesaj tarihi:
said:
Montpellier’de geçirdiği başarılı sezonun ardından Avrupa’da transferin gözde ismi haline gelen Younes Belhanda'yı Dinamo Kiev, Zenit St Petersburg ile oynanan hazırlık maçında transfer ettiğini duyurmuştu.

Fransa basınından L'equipe gazetesinin haberine göre, Dinamo Kiev formasıyla poz veren oyuncunun transfer konusundaki fikri değişti.

Ukrayna ekibinin formasını giymek istemeyen oyuncunun bu kararı vermesinde Kiev ekibinin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak olmasının etkisi olduğu da ifade edildi.

adam tam bir sorunlu çıktı rıza baba

hazard ile hemen hemen aynı tipte bir adam, hatta birebir aynısı olduğunu söylerdim burada da ve haksızlık yapılıyor ona falan derdim.

Nitekim Fenerbahçe transfer olaylarından itibaren bu adamın niye Hazard kadar değer görmediğini çok iyi anlıyorum. Bir kez daha sadece yetenek, oyuna katkı ile vs. oyuncuya değer biçilmemesi gerektiğini acı şekilde gördüm.
Mesaj tarihi:
İmza atarken UEFA ya gideceğini bilmiyormuydu Belhanda da şimdi fikir değiştiriyor. Fb iyi ki almamış. Gs de bi ara sulanmıştı ama iyi ki olmamış
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe bu adamı almayarak bence kayıp yerine kazanç elde etmiştir. Böyle sorunlu adamdan sittin sene fayda gelmez. Üstüne de bu şike cezalarına ilk ortalığı karıştıracak adamlardan biri olurdu.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Psg cavaniyi almis, real neymardan sonra cavani darbesinin ardindan ne yapacak merak ediyorum gerci iscoyu aldilar ama ben bir son dk bale hamlesi gelir diye dusunuyorum

oha psg çok sağlam olmuş bu arada
Mesaj tarihi:
mario gomez fiorentina ile anlaşmış.16m vermişler gomeze.

değişik bi adamdı zaten hiç olmadık pozisyonları gol atıp boş kaleye felan kaçırıyordu :D
Mesaj tarihi:
Götzenin yerini doldurur.

Dortmund yine geçen seneki gibi avrupada estirmeye kararlı heralde.

Onun dışında adam istikrar abidesi resmen.

İsmi de çok karizma lan.

Shaktar da yerine internacionalden 20 yaşındaki fredi 15 milyon dolar verip getirmiş zaten birkaç gün önce.
Mesaj tarihi:
birde 2.5'u bu sene ödeyecekler, memnun kalırlarsa ve seneye de devam derlerse 2.5 daha ödeyecekler.

Villa'yı satarsa eğer Atletico, %50'sini Barça'ya ödeyecek.

Her şekilde Atletico için win win

barça nasıl yönetiliyor iyi örneği oldu birde, villa'yı liverpool'a falan çok rahat 15'e falan okuturlardı. İstiyordu Rodgers o çapta bir hücumcu ... Gerçi sturridge gelince o hevesi de bitmiş olabilir.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

DarKRideR said:

Henrikh Mkhitaryan > Dortmund

25 milyon euro

bu baya iyi bir transfer de baya para vermişler. Herhalde en pahalı transferidir Dortmund'un.

Şu transfer de bir Türk oyuncu 20 milyon eder mi yeaa, diyenlere gelsin, adam Ermenistan tarihinin tek ünlü oyuncusu belki de, çıktı cayır cayır oynadı, gizli 9 numara olarak gol kralı oldu. Helal olsun iyi topçudur, Klopp geçen sezon Kagawa'nın rolünü verdiği Götze'den baya karlı kurtulup daha iyisini bile aldı diyebiliriz. Sol ayaklı bir arkadaş, Reus'la iyi değişmeli oynar oyun içinde, yardırır

Dortmund baya baya sağlam kadro kurdu bu arada, Klopp'u biraz tanıyorsam Mkhitaryan>Götze, Aubameyang>Lewandovski(Ki hala kadroda LOL) tarzı bir katkı alır, Bender-İlkay orta sahası da bozulmazsa Guardiola alışma evresinde bir tokatla karşılaşıp şampiyonluğu verir Dortmund'a, Klopp da çakal gibi, "bu şartlarda Bayern ile yarışamayız" demiş underdog takılıp, net favoriler bu sene haha
Mesaj tarihi:
Abi etmez.

Mkhitaryan gençliğini wonderkid statüsünde geçirmiş bir adam. Shaktar donetsk de son 4-5 yıldır avrupada çok net rüştünü kanıtlamış bir takım. Adam geçen sezon da resmen BEN PATLAK FALAN DEĞİLİM dercesine oynadı. Ve henüz 24 yaşında. Bunların hepsi bir araya gelince 25 milyon feda olsun derler tabi.

Türkiyeden bir gökhan gönüle selçuk inana burak yılmaza bu kadar para vermezler. Gençliklerinde parlamadılar, kariyerlerinde 1 kere saman alevi gibi avrupada bir sezon dışında birşey yok ve 28 yaşındalar.

Djorkaeff de ünlüydü, ermeni asıllı :p
Mesaj tarihi:
Abi o Mkhitaryan'ı sktir et son 1 yılda Willan ve Fernandinho ile zaten 75 milyon euro'yu cebe indirmiş herifler.

Ukrayna ligi tü kaka yapmayacağım fakat güncel olan geçerlidir, CL son 8 takımı Galatasaray'ın golcüsü Burak da en az 20 eder, Selçuk da hadi pozisyonundaki yıldız bolluğu sebebiyle 17-18 olsun, eder yani. Ama işte biz bu paralara bile oyuncu veremiyoruz, niye? Yerine Şişmanoğlu filan var çünkü, elin Shakhtar'ı Fernandiho'nun yerine Fred'i(milli olan değil), Mkhitaryan'ın yerine Wellington'u alabiliyor (wellington nem), hatta herifler gittiler bugün Facundo Ferreyra'yı aldılar Velez'den, açık söylüyorum Porto'dan bile daha iyi biliyorlar Brezilya ligini adamlar, dehşet herifleri aldılar, Ukrayna ligi senden iyiyse sırf bu yüzdendir ey tüpçü. Herifler bir coğrafyayı sömürdü biz hala Yozgatlı, Kayserili peşindeyiz o da en az el öptü parası 3 milyon euro

Bir de Shakthar'ın şöyle bir özelliği var, asla yabancı kullanmıyor Güney Amerika dışında, muhtemelen çoğu Portekiz takımından fazla Brezilyalı kullanıyor, ama hep nokta atışıi kalanı da 3-4 Ukraynalı kalbur üstü. Transfermarkt'a girin bakın son 10 yılda kaç Avrupalı transfer etmişler.
  • Yeni Oluştur...