Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Üniversitesi'nde dağıtılan broşür

Ninfa

Öne çıkan mesajlar

Frostbite said:

çipet şurda yansan üzerine tükürmem o derece.terörist seviciliğinde nirvanaya ulaştın tebrikler..

2.şans mı tövbe mi!?

Sırf senin gibiler kahrolsun diye akp nin icraatlarını beğenmesem de kahroluyorsunuz diye hoşuma gidiyor böyle sadistçe manyakça bu duygu bendeki belkide ama iyi oluyor senin gibilere :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gitmeyin abicim oturun ders çalışın, kafası güzel nesil olmayın. Ayran döner götürün. 24 yaşında evlenin, ev taksiti araba taksiti ödeyin. 4 tane çocuk yapın, onların masraflarını ödeyin. 60 yaşına geldiğinizde devletten fazla emekli maaşı almadan ölün. En azından %51 öyle yapsın. Onlara müstahak.
Sosyal ağlarda paylaş

Siyasi görüşüm yok frost bunu defalarca dile getirdim.ha birde bu aralar çok acınası durumda bazı kesimler,resmen işi show a döktüler,eyleme taksime adam çağırırlar 15 gün önceden 30 kişi dayak yer kaçar polizei dan yazık lan gerçekten yazık muhalefet de bir başıbozukluk var
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben şeyi anlamıyorum, bütün tefsirlerde ilmihallerde işte bu zamanlar için kötü zamanlar, "haram" a bakmayıp kafasını çevirenler, "yoldan çıkmayan" lar özellikle kat kat sevap alıyor denilmiyor mu? Geçen aylar yıllar sonra cuma namazına gidince camide hoca da aynısını söylüyordu size kat kat mükafat var diye falan filan.

E KAFANI ÇEVİR İŞTE. Orda elçin nip slip verirken sen iman ettim bu kızın nipi haram deyip harama bakma kafanı çevir sevap al. Di mi?

Yok işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...