Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pvp ve pve için farklı hesaplarda karakterler benim. pvp zaten çoğu durumda reimbursement + insurance ile para kaybetmiyorsun. pve için de plex değil de incursion benim olay genelde, alt karakter empireda hep. bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sanmıyorum ya ama altla geleyim plex yaparım. amarr vs matari durumları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben clone için 60m bayılınca pvpde pod kaybedince her türlü içerde oluyorsun valla :) @Suark Amarr dün %41 ile Tier3 te matar ise %9 gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 tamam o zaman gelir yaparım ya bi ara aktif edip =) standing hit fena yalnız gerçi jitaya girebilceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben heryere girer çıkarım sen merak etme :) 9 karakterden illaki birisi iş görür :P Zaten corpu sokma sebebim karakteri çıkar sok emp.history tavan yapmasındansa corpu çıkarıp dururum olur biter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 nası yanı bıdakka senin karakter etkilenmicekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oynadigim zamanlar ice mining yapan bir bot bulmustum. Adam 2 ice miner kullanıyor birde hauler vardi 3 accountla bot kurmus. Ben can i fullemesini bekleyip caliyordum. Hauler i gelip gelip bos donuyordu sdsfd. 1 hafta falan yaptim her gece caldim. sonra farketmis heralde lan niye az bu ice diye. pvp shiple getirmeye baslamisti lol. arkadaslara da soyledim durumu onlarda calmaya basladi. Adam sonra corp a savas acmisti. ozet: mining bot acip riske gerek hazır yapanlari bulup somurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi bot kullanmak isteyenin amacı başında durmamak senin önerdiğin şey tam tersini gerektiriyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 @Suark Birşey almam ve taşımam gerekir ise indy binebilen 9 karakter var lojistik sıkıntım yok yani onu demek istedim. Bütün karakterleri tek corpa sokmadım tabiki :) O sebepten dışarı kalan karakter ile lojistik sorunu yaşamayız heryere girer çıkarız :) Yeni patch sonrasında zaten standing düzeltmek o kadar zor olmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ya evet umutluyum bende ondan gelsede bi çıkartsam şu karakteri karanlıktan hehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 reampage said: abi bide autopilotun kendisi bot değil mi zaten, botun botu olmaz de itiraz et :D ehehe(tu) Abi bide victemless crime yani sonuç olarak kimseyi etkilemiyor. Yıllardır kısmen izin verilen, ccpnin sesini çıkartmadığı bişeydi, feature gibi bişeydi bi yerde. Ben şahsen iki yıldır çok lazım olduğunda kullanıyodum. Pek çok corpun ts3 dropboxlarına kadar girmişti yani o derece geniş kullanımı vardı. Neyse ya.. Petitiona hala cevap gelmedi ama alurielin verdiği linke göre 14 günlük yörünge izni verdiler gibi görünüyor. E iyi bari(:P) Dönene kadar amarr L4 olurmu acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ha bide kalan game time yanıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hala yüklü makinede oyun az oynayıp bıraktım ya oynasam mı, 21 günlük trial atsanıza bana link akşam oynarsam diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yanmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Lectre said: hala yüklü makinede oyun az oynayıp bıraktım ya oynasam mı, 21 günlük trial atsanıza bana link akşam oynarsam diye ^^ özelden mailini at bana yolliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi direk link atarsan çünkü daha önce 1-2 account açtım hangi maillerde bilmiyorum o bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 öyle olmuyor mail vermen lazım direk mailine gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynen maili atcan bana bende ona göre yollicam sana tıklayıp üye olcan gircen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Link atiyorum... Buyrun https://secure.eveonline.com/trial/?invc=586a3635-13be-4fc0-a2e6-3246327f2711&action=buddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aa linklisi de mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 DareJedi said: Link atiyorum... Buyrun https://secure.eveonline.com/trial/?invc=586a3635-13be-4fc0-a2e6-3246327f2711&action=buddy Doğru görünce hatırladım o sayfaya gelince linkte çıkıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 size oyunun bazı mekanikleri ile ilgili ders verebilirim isterseniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 en son geçen sene buddy invite yapmıştım yoktu eskiden yeni eklemişler ondan fail olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ben ne buddy invitelar attım bir tanesi bile oyununu uzatmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eheheh hehe ben de o konuda çok kırgınım arkadaşlara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar