Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

autopilot ban

sadman

Öne çıkan mesajlar

oynadigim zamanlar ice mining yapan bir bot bulmustum. Adam 2 ice miner kullanıyor birde hauler vardi 3 accountla bot kurmus. Ben can i fullemesini bekleyip caliyordum. Hauler i gelip gelip bos donuyordu sdsfd. 1 hafta falan yaptim her gece caldim. sonra farketmis heralde lan niye az bu ice diye. pvp shiple getirmeye baslamisti lol.

arkadaslara da soyledim durumu onlarda calmaya basladi. Adam sonra corp a savas acmisti.

ozet: mining bot acip riske gerek hazır yapanlari bulup somurun
Sosyal ağlarda paylaş

@Suark

Birşey almam ve taşımam gerekir ise indy binebilen 9 karakter var lojistik sıkıntım yok yani onu demek istedim. Bütün karakterleri tek corpa sokmadım tabiki :) O sebepten dışarı kalan karakter ile lojistik sorunu yaşamayız heryere girer çıkarız :) Yeni patch sonrasında zaten standing düzeltmek o kadar zor olmaz gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

abi bide autopilotun kendisi bot değil mi zaten, botun botu olmaz de itiraz et :D

ehehe(tu)

Abi bide victemless crime yani sonuç olarak kimseyi etkilemiyor. Yıllardır kısmen izin verilen, ccpnin sesini çıkartmadığı bişeydi, feature gibi bişeydi bi yerde.
Ben şahsen iki yıldır çok lazım olduğunda kullanıyodum. Pek çok corpun ts3 dropboxlarına kadar girmişti yani o derece geniş kullanımı vardı.

Neyse ya..
Petitiona hala cevap gelmedi ama alurielin verdiği linke göre 14 günlük yörünge izni verdiler gibi görünüyor. E iyi bari(:P)

Dönene kadar amarr L4 olurmu acaba sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...