Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bicak uzerine yazi yazmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kuyumculari deneyecegim ama cok umutlu degilim. Lazer kazima aratinca da demire yapan yok gibi gozuktu gozume, yada yapanlarda buyuk miktarlarda yapiyorlar :) tek seferlik bir is icin bulamadim :)

Mesela kol saatlerinin arkasina falan da yaziliyor, bunlari insanlar nerede yapiyorlar ki? :)
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

kol saatine yazdiranlarin genelde saatleri pahali oldugundan, ozel hediye olarak yapiliyor o yazi :)
pahali saati olan yok forumda pek :)

hayat saat değil ama ya ne bu saat olayı sende =)
Mesaj tarihi:
hacı radom var benim büyükbabalardan yadigâr para eder mi ki. bi de rolexim vardı babadan kalma ama onun da içi oksitlenmiş sandıkta durmaktan saf altın değilmiş demek ki ama 3-4k paraya satmıştım 7-8 sene evvel. forum standartlarının üstündeyim
Mesaj tarihi:
zgrw said:

Bicak uzerine yazi yazdirmak istiyorum. Bunu nereler yapar? Ankarada bu tarz yerler var midir? Bilen var mi? Yada kendim yapabilir miyim?

lazer kazıma yapıyoruz biz metal ürünler için
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

kol saatine yazdiranlarin genelde saatleri pahali oldugundan, ozel hediye olarak yapiliyor o yazi :)
pahali saati olan yok forumda pek :)

20 liralık saate de yaparım sorun yok.

genelde satıcılar o lazer yazıyı paranın iteliyolar +150 lira olarak
Mesaj tarihi:
Kuyumcular yuzuklere matkap ile yaziyorlarmis, lazerleri yokmus, onlar yapamiyor ozet olarak. Zaten yuzugun icine de yamuk yumuk yaziyorlar.

Oglen bir kac tane reklamciya sordum kizilay civarinda, baska reklamcilara yonlendirdiler, onlarda baskalarina yonlendirdi... Oyle gidiyor... En son, ulusda Mert reklam diye bir yerden soz ettiler ama henuz gitmedim. Bir de Theridone soyle demis;

Theridone said:

lazer kazıma yapıyoruz biz metal ürünler için

Theridone eger Ankaradaysa direk isime gelir :)
  • Yeni Oluştur...