zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bicak uzerine yazi yazdirmak istiyorum. Bunu nereler yapar? Ankarada bu tarz yerler var midir? Bilen var mi? Yada kendim yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 çal keke çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ankara demirciler carsisi diye bi aratsana genelde butun illerde demirciler carsisinda yaparlar sanirim el yapimi bicak caki vb seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hatta aklima kuyumcular geldi yuzuge falan yaziyorla ama ne kada duzgun ve guzel yazarlar bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yüzüğe açık yazılıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kuyumcular yönlendirir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 lazer kazıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 soyle bir seyler buldum; adam imza atmis mesela http://www.tabancatufek.com/forum2/archive/index.php?thread-5349.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kuyumculari deneyecegim ama cok umutlu degilim. Lazer kazima aratinca da demire yapan yok gibi gozuktu gozume, yada yapanlarda buyuk miktarlarda yapiyorlar :) tek seferlik bir is icin bulamadim :) Mesela kol saatlerinin arkasina falan da yaziliyor, bunlari insanlar nerede yapiyorlar ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kol saatine yazdiranlarin genelde saatleri pahali oldugundan, ozel hediye olarak yapiliyor o yazi :) pahali saati olan yok forumda pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 lazer için spec.leri verin bana kazıyım ben bi ara 4kw üstüne çıkmam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kuyumcuların tamir işlerini yapan atolyeler var oralarda çok rahat yaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: kol saatine yazdiranlarin genelde saatleri pahali oldugundan, ozel hediye olarak yapiliyor o yazi :) pahali saati olan yok forumda pek :) hayat saat değil ama ya ne bu saat olayı sende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hacı radom var benim büyükbabalardan yadigâr para eder mi ki. bi de rolexim vardı babadan kalma ama onun da içi oksitlenmiş sandıkta durmaktan saf altın değilmiş demek ki ama 3-4k paraya satmıştım 7-8 sene evvel. forum standartlarının üstündeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 onlara göre bir apaçiyim ama bana göre aşkını pıçaklayan bir ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 CthuLhu said: çal keke çal AHAHAA heroes in the half-shell, KEKE POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 zgrw said: Bicak uzerine yazi yazdirmak istiyorum. Bunu nereler yapar? Ankarada bu tarz yerler var midir? Bilen var mi? Yada kendim yapabilir miyim? lazer kazıma yapıyoruz biz metal ürünler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: kol saatine yazdiranlarin genelde saatleri pahali oldugundan, ozel hediye olarak yapiliyor o yazi :) pahali saati olan yok forumda pek :) 20 liralık saate de yaparım sorun yok. genelde satıcılar o lazer yazıyı paranın iteliyolar +150 lira olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 lazerle yapılıcasa tanesi 1 lira falan o işlemin taş catalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bursa'da bıçakçılar çarşısında her dükkanın camında yazıyor, benzerinin varsa Ankara muadilini bulman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kuyumcular yuzuklere matkap ile yaziyorlarmis, lazerleri yokmus, onlar yapamiyor ozet olarak. Zaten yuzugun icine de yamuk yumuk yaziyorlar. Oglen bir kac tane reklamciya sordum kizilay civarinda, baska reklamcilara yonlendirdiler, onlarda baskalarina yonlendirdi... Oyle gidiyor... En son, ulusda Mert reklam diye bir yerden soz ettiler ama henuz gitmedim. Bir de Theridone soyle demis; Theridone said: lazer kazıma yapıyoruz biz metal ürünler için Theridone eger Ankaradaysa direk isime gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://mertreklam.net/ burayla gorustum 10TL ye yaziyorlarmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 comic sans ile falan yazıyorlar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aynen abi ben de 10 liraya yapıyorum. valla 1 liraya yapan adamın ya makinası 20k TL lik makina'dır ya da sürümden kazanmaya çalışıyordur bilmiyorum (: izmir'deyim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Izmir ters bana ya :) neyse bu mert reklamla gidip bir de yuz yuze goruscem o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar