janis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Gerçekten çok güzel bir video. http://www.youtube.com/watch?v=q_UHmV2MY2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?73,6904972,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 direk din unsuru diyorum abi. adamların çektiği eziyet andolu topraklarından farksız hatta daha sert. ama farkları; din gibi bir unsurun köleleri olmadıklarından ötürü varlık anlayışlarını geliştirebilmeyi sürdürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bizde 4.08'deki kedi inanılmaz ezilmişti eminim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 said: yok ya bana da benzer bir olay olmuştu. sahilde servis bekliyordum birden yoldan miv miv diye sesler geldi. birde ne göreyim orta şeritte yavru kedi arabalarda uzaktan gelmeye başladılar önce alamadım. allahtan orta şeritten gelen bir servis şöförü geldi, durdu orta şeritte el frenini çekti. adam öyle yapınca yanındakilerde yavaşladı. bende daldım yola, kediyi kavrayıp, yolun kenarına bıraktım. yavrum korkup, ağaca tırmandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bir güne ehliyet alırsam ve elektrikli bir otomobilim olursa bende yolun ortasında durup yaşlılara karşıdan karşıya geçmesine yardım edicem. korna çalıp küfür edenlere ise çık arabadan dicem. çıkmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 rusya'yı sevdigim kadar çok az yeri seviyorum sanırım. gopnik'i, yoz memuru bol, dogru da, bana çok iyi dostlar, çok da güzel bir aşk verdi o ülke, insanları gerçek birini buldugunda kenetleniyorlar çünkü. izledikten sonra farkettim, çok özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 açılmıştı. sondaki öpücük çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu videoyu izlerken bir tek ben mi sıkılıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aman sıkıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 coco said: direk din unsuru diyorum abi. adamların çektiği eziyet andolu topraklarından farksız hatta daha sert. ama farkları; din gibi bir unsurun köleleri olmadıklarından ötürü varlık anlayışlarını geliştirebilmeyi sürdürmüşler. evet çünkü dindar insanlar yol ortasında yürüyen bebek görürlerse ezip geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok genelde bu senaryoyla başlayıp böbreğe sulanıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 göt oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hiç aman estağfirullah falan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 küheylan said: bu videoyu izlerken bir tek ben mi sıkılıyorum? Sen gene iyi seyretmişsin. Dakika dolmadan kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben de az seyrettim de normal bunlar zaten. tersinin yapılması anormal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 coco said: aman sıkıl. http://i.imgur.com/mfSLU9U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Noyzura said: bir güne ehliyet alırsam ve elektrikli bir otomobilim olursa bende yolun ortasında durup yaşlılara karşıdan karşıya geçmesine yardım edicem. korna çalıp küfür edenlere ise çık arabadan dicem. çıkmazsa oha araba dövüyoduk lan hakkaten orda ne acayipti hani bi hikayesi filan vardı heralde ama çocuktum lan nerden bileyim hikayesini, "ehe kırılıyo" diye saydırıyoduk güzelim arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben de baya sıkıldım sanırım kötü insanlar arasında yetişenler böyle şeylere ilk defa tanık olunca video ilgilerini çekiyor sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Saeros said: Noyzura said: bir güne ehliyet alırsam ve elektrikli bir otomobilim olursa bende yolun ortasında durup yaşlılara karşıdan karşıya geçmesine yardım edicem. korna çalıp küfür edenlere ise çık arabadan dicem. çıkmazsa oha araba dövüyoduk lan hakkaten orda ne acayipti hani bi hikayesi filan vardı heralde ama çocuktum lan nerden bileyim hikayesini, "ehe kırılıyo" diye saydırıyoduk güzelim arabaya Ryunun sağ ayağı yetiden bozma sanırım yada ben yanlış görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yarıya kadar seyrettim. kim olsa aynı şeyi yapar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bugün gazete alırken, benim boylarda sarışın mavi gözlü bir genç kadın ağlamaklı şekilde gelip -ne olur yardım edin dedi telefonunu kaybetmiş, sınava girmek için iki günlüğüne istanbula gelmiş, anadolu yakasında oturan kız arkadaşının numarasını da bilmiyor. önce sakinleştirdim, ağlamaktan rimelleri aktı yüzü mahvoldu, sudur selpakdır verdim, oturduk. şimdi kız arkadaşının nerede çalıştığını söyle dedim. yarım yamalak verdiği bilgilerle kızın iş arkadaşının ofisine ulaştım. telefonu açan adam kızın numarasını vermedi, ben de kendi numaramı verip aramasını söyledim 5 dakika sonra kız aradı, konuşturdum bunları, adresi telefonu bir kağıda yazıp verdim eline. otobüse bindirip yolcu ettim, ineceği yer çok basitti zaten. karşılığı ? minnet dolu gülümseyen bir teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o kiz eve hic ulasamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İNSANLIK ÖLMEMİŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar