Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık ölmemiş...

janis

Öne çıkan mesajlar

said:
yok ya bana da benzer bir olay olmuştu. sahilde servis bekliyordum birden yoldan miv miv diye sesler geldi. birde ne göreyim orta şeritte yavru kedi arabalarda uzaktan gelmeye başladılar önce alamadım. allahtan orta şeritten gelen bir servis şöförü geldi, durdu orta şeritte el frenini çekti. adam öyle yapınca yanındakilerde yavaşladı. bende daldım yola, kediyi kavrayıp, yolun kenarına bıraktım. yavrum korkup, ağaca tırmandı
Sosyal ağlarda paylaş

coco said:

direk din unsuru diyorum abi.
adamların çektiği eziyet andolu topraklarından farksız hatta daha sert.
ama farkları; din gibi bir unsurun köleleri olmadıklarından ötürü varlık anlayışlarını geliştirebilmeyi sürdürmüşler.

evet çünkü dindar insanlar yol ortasında yürüyen bebek görürlerse ezip geçerler
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

bir güne ehliyet alırsam ve elektrikli bir otomobilim olursa bende yolun ortasında durup yaşlılara karşıdan karşıya geçmesine yardım edicem. korna çalıp küfür edenlere ise çık arabadan dicem. çıkmazsa

oha araba dövüyoduk lan hakkaten orda ne acayipti
hani bi hikayesi filan vardı heralde ama çocuktum lan nerden bileyim hikayesini, "ehe kırılıyo" diye saydırıyoduk güzelim arabaya
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Noyzura said:

bir güne ehliyet alırsam ve elektrikli bir otomobilim olursa bende yolun ortasında durup yaşlılara karşıdan karşıya geçmesine yardım edicem. korna çalıp küfür edenlere ise çık arabadan dicem. çıkmazsa

oha araba dövüyoduk lan hakkaten orda ne acayipti
hani bi hikayesi filan vardı heralde ama çocuktum lan nerden bileyim hikayesini, "ehe kırılıyo" diye saydırıyoduk güzelim arabaya

Ryunun sağ ayağı yetiden bozma sanırım yada ben yanlış görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gazete alırken, benim boylarda sarışın mavi gözlü bir genç kadın ağlamaklı şekilde gelip -ne olur yardım edin dedi

telefonunu kaybetmiş, sınava girmek için iki günlüğüne istanbula gelmiş, anadolu yakasında oturan kız arkadaşının numarasını da bilmiyor.

önce sakinleştirdim, ağlamaktan rimelleri aktı yüzü mahvoldu, sudur selpakdır verdim, oturduk.

şimdi kız arkadaşının nerede çalıştığını söyle dedim. yarım yamalak verdiği bilgilerle kızın iş arkadaşının ofisine ulaştım. telefonu açan adam kızın numarasını vermedi, ben de kendi numaramı verip aramasını söyledim

5 dakika sonra kız aradı, konuşturdum bunları, adresi telefonu bir kağıda yazıp verdim eline. otobüse bindirip yolcu ettim, ineceği yer çok basitti zaten.

karşılığı ?

minnet dolu gülümseyen bir teşekkür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...