S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 hiç içime ısınmadı bu transfer sanki portekizli bir bekir almışız gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aziz yildirim yine bir heycan icinde daha hocasi yok takimin bu transfer politikasi nedir ya da varda aciklamiyorlar mi ? Ersun Yanal kokusu aliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 servet'siz oynamam demiş. yabancı servet almış aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 garip paralar verilmiş. ntvspor çarpıp toplayıp parite ve faiz hesaplarını yapıp toplam bi miktar çıkarır mı bakalım. tecrübeli falan ama daha td belli değilken defansa bu tarz lider bi adam almak riskli biraz. faydalı olabilir 2-3 sene, maliyeti bi kenara koyarsak. bu arada videoyu sivil polis şiddeti diye koysak 10 bin kişi paylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 apsingir said: aziz yildirim yine bir heycan icinde daha hocasi yok takimin bu transfer politikasi nedir ya da varda aciklamiyorlar mi ? Ersun Yanal kokusu aliyorum.. hep aynı politika bir değişiklik yok ki biri şu adama fm diye bir oyun olduğunu göstersin,bütün camia rahatlayacak valla yeter abi kafasına göre transfer yapıyor adam,ben fifa'da bile transfer yaparken daha fazla kafa patlatıyorum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 portodayken averajdı bu adam 10 milyona sattılar diye şaşırmıştım 5.5 verip 32 yaşında adam alıosun , yoboya 5 milyon vermemek için 10 takla atmamışmıydı bu klüp çok mantıksız transfer yada futboldan anlamıyorum ben aykut santanayı istiodu hatta azizle aralarında kavga sebebi oldu şalke 1 milyon euroya aldı 26 yaşında adamı kaya gibi 2 metrede boyu var toplada oynuyor biz kasaba 5 milyon veriyoruz aykut gitsinciler seviniyormudur bilmem ama aziz artık gitmekte değil yokolsun fenerbahcenin basına gelmiş en kötü şeylerden biri aziz. hazır omuz omuza mücadelemizi vermişken sokaklarda beşiktaşa fln geçip bi döneklikmi yapsam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 #direnfenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 beşiktaşa geçmeyelim de çarşıyı bi yarım saatliğine alalım,aziz'i kovalayıp geri dönsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 En zor bulunan mevkilerden bir tanesi dünya üzerinde.. Adam gibi defans denildigi zaman.. kaç para vericeklerdi 1milyon euro mu .. adamlar maldini'yi oynattı lan 39 yaşına kadar yılda milyon eurolar saçarak.. sizin dediginiz 25 - 26 yaşındaki adam gibi stoperler 15milyon euro kemik fiyattan başlıyo.. kemiksizini alıcaksan 20'den aşagı muhattap bile olmazlar.. Dalga mı geçiyosunuz ? Kaldı ki iyi transfer..portekiz milli takımının stoperi adam.. 5.5 milyon olmasa 4.5 milyon olucaktı vs vs .. Adamlar 1milyon euroya vericek hali yok. defansta para / yaş kritigi yapmaya gerek yok. 32 yaşında 2-3 sene daha oynatırsın adam gibi verim alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 iyi futbolcu aldınız, hadi iyisiniz yine köftehorlar. İNŞALLAH HAZIRLIK KAMPININ İLK GÜNÜNDE SAKATLANMAZ. asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hakliyim said: fenerbahcenin basına gelmiş en kötü şeylerden biri aziz. Bu laf acımasız olmuş biraz. Her ne kadar son 2 senedir ciddi anlamda kulube zarar veriyor olsada başına gelmiş en kötü şey demek yanlış. Ayrıca Stoper için 31 yaş öyle çok uçuk bir yaş değil (35 yaşında forvete 2 yıllık 10 milyon euro verilen bir ülkede yaşıyoruz). Ama bu adama 29 yaşında 22milyon euro bonservis neden verildi biri bana onu açıklasın ciddi anlamda merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 aziz is rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 luganoyu almak lazımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 yaşı sorun yapan yok zaten ama daha takımda teknik direktör yokken kafasına göre transfer yapan adamı eleştirmeye hakkımız var bence.belki de alacağımız td'nin kafasında başka bir isim vardı vs.. bu olaydan yola çıkarsak bundan sonraki transferlerin de kim tarafından yapılacağını az buçuk anlayabiliriz işte,şey diye düşünüyor herhalde 'aykut'a transfer yaptırdık,ne farketti?' eh haksız da sayılmaz ama her teknik adamı aykut kefesine koymamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hacılar bruno alvesi istemeyecek çok fazla td yok şu dünyada. gayet iyi stoper adam, güzel transfer yaptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Eternal said: En zor bulunan mevkilerden bir tanesi dünya üzerinde.. Adam gibi defans denildigi zaman.. kaç para vericeklerdi 1milyon euro mu .. dedim işte aykutun listesindeki santanayı 1 milyona aldılar tabi şalkeden istediğinden daha fazla para isterdi türkiyeye gelcek olsa ama yinede bu kadar maliyetli olmazdı. Grast said: Bu laf acımasız olmuş biraz. Her ne kadar son 2 senedir ciddi anlamda kulube zarar veriyor olsada başına gelmiş en kötü şey demek yanlış. Ayrıca Stoper için 31 yaş öyle çok uçuk bir yaş değil (35 yaşında forvete 2 yıllık 10 milyon euro verilen bir ülkede yaşıyoruz). sportif başarı yada başarısızlığa değil eleştirim , klübü babasının ahırı gibi kullanışı beni rahatsız ediyor , şimdi TD yok klubün başında , bruno alvesi kime sorup alıyor , saçmalık ayrıca 35 yaşındaki forvet no name bi adam değil , drogba , ona o para verilir biraz objektif olun. verilen paranın hakkını vermediğini söyleyende futboldan anlamıyordur.oyuna katkısı dışında takıma kattıgı liderlik , reklam potansiyeli fln , dünyada futbolla en az alakası olan herkesin tanıdığı , mevkisinde oynayan en elit futbolculardan biri drogba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 guernica said: hacılar bruno alvesi istemeyecek çok fazla td yok şu dünyada. gayet iyi stoper adam, güzel transfer yaptınız. bruno alves'e kötü diyemem ama olayın sadece iyi-kötüden farklı yönleri var yabancı oyuncu aldığın zaman farklı türlü hesaplar başlıyor yabancı hakkını defansamı kullanacan , orta sahaya mı , forvete mi , bunlar işte td nin karar vermesi gereken şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Açık konuşiyim Drogba 5m Euroyu hakedecek bir futbol oynamadı. 5m euro çok uçuk bir fiyat oyuncu maaşı için. Sneijderin yıllık aldığı ücret : 3.9m euro / 3 =1.3m euro (imza parası 3 taksitte) senelik 40 maç oynadığını varsayarsak 25k maç başı ücretten : 1m euro 3.2m euro sabit maaş Sonuç olarak 1.3+1+3.2= 5.8m euroluk oyunu sneijder hiç oynamadı. Ha sen bunlara aldığı parayı haketti diyorsan Burak Yılmaz - Selçuk İnan - Muslera'ya yazık değilmi 10 ar m vermesi lazım Galatasarayın. Aziz Yıldırım konusuna gelince dediğim gibi fenerbahçenin başına gelmiş en kötü şey denmesi yanlış. Şu an takımdan acilen gitmesi gerekiyor zarar veriyor katılıyorum buna. Ama geçmiş olarak bence başarısız denemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Drogba konusunda sana katılmıyorum ama sneijder bencede verilen paraları henüz haketmedi Ama sonucta bunlar bizi ilgilendirmemeli , galatassaraylı arkadaslar yapsınlar muhasebesini Biz kendi takımıza bakak Aziz neye göre başarılı? Tesis allah rzı olsun yaptı Ama Herkesle ksvgalıyız , adımızı şike ile andırdı , TD liğini beğrnin beğenmeyin kendi evladımız olan aykutu , biricik alexi nası yolladı , yok anons , yok dogrumu samet gibi rezilliklerle fenerbahce ismini lekeledi bence Artık biraz akıllanıp kendini gei çeksin istiyorum, fenerbahce adı. Once geldin istiyorum, klüp skandallarla calkalanmasın istiyorum , kusura bakma , gelip 20 yıl kupa alamayıp azizden dha basarılı olabilir bir baskan göxünde , yeterki fenerbahce bir spor klübü olarak anılsın , temiz kalsın saf kalsın , kava malzemesi olmasın. Bu 17vs1 , herkes bizden nefrat edio yaas fln kendiürrttiğmiz, azixinde gazladıgı olgular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Grast said: Açık konuşiyim Drogba 5m Euroyu hakedecek bir futbol oynamadı. 5m euro çok uçuk bir fiyat oyuncu maaşı için. Sneijderin yıllık aldığı ücret : 3.9m euro / 3 =1.3m euro (imza parası 3 taksitte) senelik 40 maç oynadığını varsayarsak 25k maç başı ücretten : 1m euro 3.2m euro sabit maaş Sonuç olarak 1.3+1+3.2= 5.8m euroluk oyunu sneijder hiç oynamadı. Ha sen bunlara aldığı parayı haketti diyorsan Burak Yılmaz - Selçuk İnan - Muslera'ya yazık değilmi 10 ar m vermesi lazım Galatasarayın. Aziz Yıldırım konusuna gelince dediğim gibi fenerbahçenin başına gelmiş en kötü şey denmesi yanlış. Şu an takımdan acilen gitmesi gerekiyor zarar veriyor katılıyorum buna. Ama geçmiş olarak bence başarısız denemez drogbanın forma ve reklam gelirlerini hesaba katma tabi.. oyunculuğu konuşursak, geri kalan sezonda bizi şampiyon yapacak kadar oynadı, çeyrek finale katkı yaptı mı? evet bitmiştir. real madrid'i tek başına yenebilecek hali yok, takımın oraya kadar daha yol alması lazım. sneijder paraları haketmemiş olabilir sonuçta ama adı vardı. oynamaz bu zaten diye verilmiyor bu paralar başta. 32 yaşındaki bruno alvesten +2m euro yüksek bonservis bedeli. bu iki transferin galatasaray büyük prestij getirdi. chedjou gibi çıkışta olan bir adamı bana göre ucuza mal ettik. ayrıca sneijder'ı da hiç kafana takma mourinho alacak onu zaten terim göndermek isterse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hazır kardeşlik havası esiyorken, bir eylem de fenerbahçe taraftarı yapsın da azizi futboldan benleyelim. herkes rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Xenus said: Grast said: Açık konuşiyim Drogba 5m Euroyu hakedecek bir futbol oynamadı. 5m euro çok uçuk bir fiyat oyuncu maaşı için. Sneijderin yıllık aldığı ücret : 3.9m euro / 3 =1.3m euro (imza parası 3 taksitte) senelik 40 maç oynadığını varsayarsak 25k maç başı ücretten : 1m euro 3.2m euro sabit maaş Sonuç olarak 1.3+1+3.2= 5.8m euroluk oyunu sneijder hiç oynamadı. Ha sen bunlara aldığı parayı haketti diyorsan Burak Yılmaz - Selçuk İnan - Muslera'ya yazık değilmi 10 ar m vermesi lazım Galatasarayın. Aziz Yıldırım konusuna gelince dediğim gibi fenerbahçenin başına gelmiş en kötü şey denmesi yanlış. Şu an takımdan acilen gitmesi gerekiyor zarar veriyor katılıyorum buna. Ama geçmiş olarak bence başarısız denemez drogbanın forma ve reklam gelirlerini hesaba katma tabi.. oyunculuğu konuşursak, geri kalan sezonda bizi şampiyon yapacak kadar oynadı, çeyrek finale katkı yaptı mı? evet bitmiştir. real madrid'i tek başına yenebilecek hali yok, takımın oraya kadar daha yol alması lazım. sneijder paraları haketmemiş olabilir sonuçta ama adı vardı. oynamaz bu zaten diye verilmiyor bu paralar başta. 32 yaşındaki bruno alvesten +2m euro yüksek bonservis bedeli. bu iki transferin galatasaray büyük prestij getirdi. chedjou gibi çıkışta olan bir adamı bana göre ucuza mal ettik. ayrıca sneijder'ı da hiç kafana takma mourinho alacak onu zaten terim göndermek isterse. :)Emin değilim araştırırım ama drogbanın reklam gelirleri kendisinde diye biliyorum aynı şekilde sneijderinde.. (Tekrar ediyorum emin değilim araştırır söylerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bruno alovesle oscar cardozo gelirse kıskanırım feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-ersun-yanal-in-prensi-cristian-baroni_sto3791878/story.shtml benim müdür haberi görünce of kalbim sıkıştı dedi, koltuğa çöktü direk sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Alves baya baya kasap ve kolay kırmızılar alıyor, hoca belli değilken Türk oyuncu alınabilir belki ama yabancı almak cidden tam Aziz işi bir hareket, yine kendisi yönetecek takımı anlaşılan. Cardozo da bugün yarın alınıyor sanırım ve takım Portekizce konuşacak yine, bakalım bu apaçiler bizde de çete kuracakmı görecez. Bir 10 numara bir de solbek alıp transferi kapatcakmış Aziz, ama Yobo satılacak yabancı sınırından ve Alvesin yanına düzgün ayaklı Türk stoper de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar