Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
loca mantığı nası işliyor, localar kaç kişilik oluyor? bilen var mı, yani mesala 10 kişilik mi bir loca, locayı alan kişi istediği 10 kişiyi locaya sokabiliyor mu?
Mesaj tarihi:
hmm o zaman böyle arkadas grubu filan toplanıp loca alınabılır, kac para olacak merak ediyorum, en azından aılemızle rahat rahat oturur izlerim , artık holiganlık dönemim bitti :) şimdi 2nci çocuk geliyor , alıcam çocukları eşimi gidicem rahat rahat izliycem kısmetse,

yıllarca kapalıya gidince kapalı yıkalana kadar bırakmak zor oluyordu , artık yeni stadyumda oturarak izleyecem , gündoğduda kalkarım ayağa:)
Mesaj tarihi:
Bizim stadda loca büyüklükleri değişiyor. Yani mesela 8 kişilikte var bildiğim kadarı ile 16-20 kişilik localarda var.

Valla 8-10 arkadaş alalım istedikte fiyatları görünce ahahah çektik. Bir de tabi şu an loca bulmak imkansız Arena'da.

İlk satışta kapatmak lazım, eğer hani locaların hepsi satılabilirse. Çünkü sonradan genelde yenilendiği için bulunamıyor.
Mesaj tarihi:
kombinenin 3 5 katı oluyor işte. artı 3 senelik mi 2 senelik mi ne alıyorsun

şurda şöyle bir şey var mesela fikir vermesi açısından
http://www.haberfx.net/turk-telekom-arena-localari-fiyatlari-ne-kadar-2013-loca-satislari-ne-zaman-baslayacak-haber-737722/
Mesaj tarihi:
cok ucukmuş ya fiyatlar , ben bu kadar yuksek oldugunu tahmın etmıyordum bunlar ne böyle, 15 bın felan olsa 4-5 kişi alırız diyordum, bu ne böyle 100bin euro filan , o zaman güzel bi yerden koltuk alcam 3 kişilik
Mesaj tarihi:
loca extreme bişey ve büyük gelir aslında, beşiktaşın en büyük zararı locadandı, zamanınadı bilgili ilk icraati gerçekleştirdi.

Ve işin önemli yanı beşiktaşın loca satıcak potansiyeli var 144 tane locayı satar rahat.
Mesaj tarihi:
Bizim VIP tribün mesela 3 yıllık 10000 bin dolardı. Localarda 100binden başlıyordu yanılmıyorsam. Bu arada bu fiyatlar 3 yıllktı localar içinde. Yanılıyor da olabilirim localar için fakat VIP fiyatlarını birebir sormuştum.

Beşiktaş daha ucuza satar diye düşünüyorum. Fakat yine de hani 15bin dolaylarına düşmez.
Mesaj tarihi:
vip nasıl gs da? beşiktaşın yeni stadında vip olacak mı acaba?

bu arada vederson ile anlaşmış beşiktaş, kaç yaşına gelmişti bu vederson,

veysel sarı da bitmek üzereymiş
Mesaj tarihi:
Vederson iyidir, en azından orjini bek ve o kanatta sorunumuzu halleder. Veysel'de tam bir Serdar Kurtuluş, çok beğeniyorum. Eskişehir'de en az Alper kadar saygıyı hak etmesi gereken bir adamda kendisidir ama olmadı.
Mesaj tarihi:
vederson u bende begeniyordum da kac yasına geldi o?

gerçi yeni teknik direktör beklenecek miş, iyide şimdi adalı aday olacak, 16 haziran öncesinde nasıl teknik direktör belli olacak ki! ya bu seçim tarihini boşu boşuna öne aldı fikret orman, yapacaktı bunu işte ocak ayında,
Mesaj tarihi:
reampage said:

Mansimov varmış listesinde adalının, büyükhanlıyda aksu sokmuş,

http://www.kartalhaber.com/haber/13035118/ismail-unal-bahri-buyukhanli-rant-ortagi-mi.html

söle haberler var

ne biçim pislikler dönyüorsa artık.

fikreti kesinlikle eleyecekler bu seçimde, rant olayları dönüyordur çünkü adamı başkan bırakmazlar.

stad onay aldı ya, leş kargaları toplanır simdi
Mesaj tarihi:
kartalhaber.com kadar sallayan bir site yoktur, hiç bakmayın oraya, en son özer futbol direktörü oldu diye tüm alt branşların istifa ettiğini filan yazıyordu.
Mesaj tarihi:
abi suan beşiktaş'ın yıldız transfere ihtiyaci yok..
bizim tek ihtiyacımız stadın 1 sene içinde bitmesi, sonraki sezona sarkmaması, zaten o stad bitince yıldızları aldırır rahat olun.

önemli olan fikret ormanın yaptıgı yeniden yapılanma projesinin arkasında durulması, quaresma geri gelicek diye stadın askıya alınmaması, 2 tane yıldız izlicez diye bütün seneki emeklerin yok olmaması..

fikret orman aptal degil, o da biliyor velilerle olcaylarla yarısta kalmanın zor olcagını,ama gs'de arena'ya gecerken BAM orta sahasi ile geciyordu yani, gelirler artınca transfer yapmak sorun degil.

önce su stad,kart olayi halledilsin,yeni stadda daha düzgün bir taraftar profili oluşsun,zaten o gelirler ile transfer yapılır her türlu
Mesaj tarihi:
bu işin stadla alakası yok ki
vizyonla alakalı

fenerin merilese verdiği paraya biz drogba+snijder aldık

siz q7 sattınız gittiniz daha fazlasına saçma sapan yabancı aldınız
eriksona hava parası verdiniz bilmem kaç milyon

önemli olan scout başarısıdır
emre belezoğlu örneği mesela, fener için tam nokta atışı transfer oldu, taa ispanyalardan buldular adamı

demek istediğim saçma sapan transfer yapmassan takım iş yapar
kusura bakmayın da 50-60 binlik stadı fedayla mı doldurabileceğinizi zannediyorsunuz
Mesaj tarihi:
GS drogba ve sniejdere az para vermiyor yanlız.

Stadla direk alakası var sabit gelir garantin olunca bol keseden saçabiliyorsun.

Sonuçta total borca bakınca GS en borçlu takım ama uzun vadede stad gelirleri olarak en çok gelire sahip takım olduğu için rahat takılıyorlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...