Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

ulen adam 100 milyon olcak transfer bütçesi seneye diyor..
yeni yönetimde bülent arınç bile olucak.. akp ele geçirmiş beşiktaşı..

uçar bu beşiktaş uçar galatasaray bi sene küme düşmeye oynadı stadı devlete yaptırdı 2 senedir şampiyon be

biz o halde 3cu olduk bide bu sene
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

he ben adalı başkan olsun demiyorum , yanlış anlaşılmasın , ama adalı şike yapmış demek beşiktaş şike yapmış demek , ben bunu kabul etmiyorum, etmiyorum çünkü koyun yada salak değilim, o iddanamedeki belgeleri okuyan her kafası çalışan ve objektif bakabilen insan , şike olmadığını görür. bunu kabul edemiyorum.

yani adalı için şike yaptı o yüzden başkan adayı olmasın diye gelmeyin, onu geçiceksin, he bakarım hangisinin yönetimi iyi hangisinin projeleri iyi ona göre karar veririm, zaten demin de söyledim fikret orman son 3 ayda yaptıklarınla çok çok önde zaten benim gözümde. ama onunda aynı hatayı yapmayacağını görmek lazım , o yüzden yönetim listesi önemli

koyun yada salak olmakla ne alakası var . serdal adalı 1 yıl 3 ay hapis 250 bin para cezası aldımı ?

aldı

senin gözünde bi suçu olmayabilir ama dışardan bakınca öyle görünmüyor.

bugün bir fenerbahceliye aziz yıldırım şike yapmıştır diyormu ?
onun gözünde kanırta kanırta şampıyon olduk diyorlar
ama bi gs yada ts li aziz yıldırımı şikeci olarak görüyor .. neye dayanarak mahekeme kararlarına dayanarak .

beşiktaşın adını lekelemiştir benim gözümde .

ayrıca o iddanamedeki belgeleri okuyan her kafası çalışan ve objektif bakabilen insan , şike olmadığını görür. demişsin ama o iddanemeyi kaç savcı kaç hakim okudu 1 yıl 4 ay ceza verdi. onalrındamı kafası çalışmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Parasızlık kötü şey. :(

sami yen'in kirasını bile ödeyemeyecek durumda olundugu dusunulurse malesef öyle.

acıkcası ben sevindim, gs gibi bir klübe yakışan bir stad arena, bizim stadımız da geç olsa da geliyor sonunda.

işin devlet yaptı espirileri bir kenara. ordan cıkartılması kötü oldu bence gs adına, bir beşiktaşlı olarak isterse 70k kişilik stad yapsınlar beşiktaş dısında bir yerde mac izlemek istemem,

mac öncesi sonrasi falan bambaska bişey
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

tinu said:

he ben adalı başkan olsun demiyorum , yanlış anlaşılmasın , ama adalı şike yapmış demek beşiktaş şike yapmış demek , ben bunu kabul etmiyorum, etmiyorum çünkü koyun yada salak değilim, o iddanamedeki belgeleri okuyan her kafası çalışan ve objektif bakabilen insan , şike olmadığını görür. bunu kabul edemiyorum.

yani adalı için şike yaptı o yüzden başkan adayı olmasın diye gelmeyin, onu geçiceksin, he bakarım hangisinin yönetimi iyi hangisinin projeleri iyi ona göre karar veririm, zaten demin de söyledim fikret orman son 3 ayda yaptıklarınla çok çok önde zaten benim gözümde. ama onunda aynı hatayı yapmayacağını görmek lazım , o yüzden yönetim listesi önemli

koyun yada salak olmakla ne alakası var . serdal adalı 1 yıl 3 ay hapis 250 bin para cezası aldımı ?

aldı

senin gözünde bi suçu olmayabilir ama dışardan bakınca öyle görünmüyor.

bugün bir fenerbahceliye aziz yıldırım şike yapmıştır diyormu ?
onun gözünde kanırta kanırta şampıyon olduk diyorlar
ama bi gs yada ts li aziz yıldırımı şikeci olarak görüyor .. neye dayanarak mahekeme kararlarına dayanarak .

beşiktaşın adını lekelemiştir benim gözümde .

ayrıca o iddanamedeki belgeleri okuyan her kafası çalışan ve objektif bakabilen insan , şike olmadığını görür. demişsin ama o iddanemeyi kaç savcı kaç hakim okudu 1 yıl 4 ay ceza verdi. onalrındamı kafası çalışmıyor

bırak beşiktaş'ı ülkenin durumu senin gibi düşünenlerden dolayı böyle, silivride yatanlarda aynı senin kafandakiler yüzünden yatıyor, tecavüzden serbest kalanlarda öyle, ülkede her savcı ve mahkeme doğru karar veriyor dimi!

beşiktaş 'ın adı lekenlenmiştir diyorsun evet lekelenmiştir, lekeleyende, ortada en ufak bir suç olmamasına rağmen bir tane somut delil olmamasına rağmen beşiktaş şike yapmıştır diyen savcı ve bunun kararını veren hakimdir.bunuda koyun gibi ses çıkartmadan kabul eden beşiktaşlılardır bu şike lekesini bulaştıranlar.

o yüzden tekrar ediyorum bana şike olayı ile gelmeyin, beşiktaş şike yapmıştır diyen beşiktaşlı ile benim konuşcak lazım olmaz. ben bu iddalar ortaya atıldığında deliler ortaya çıkana tek kelime etmeden bekledim hatta adalı istifa etmelide dedim , ama iddaname açıklandı, delil denen zırvalarla beşiktaş'ın adını nasıl lekelediklerini gördüm , bunu kabul eden adamla ciddi ciddi tartışırım bu kadar koyun olunmaz ya.

he şike zırvalığı dışında, adalının listesi açıklansın o zaman tartışalım, mesela gidip levent erdoğan ı listesine aldıysa cehennemin dibine gitsin derim çok net. yani o yüzden projelerini dinlemek gerekiyor, listesine bakmak gerekiyor diyorum.

aziz yıldırım fenerbahçe demişsin , yahu adamların kasetleri delilleri ile beşiktaş için deliller aynımı, aç bir oku yahu, ... insaf
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

serjuhan said:

sami yen'in kirasını bile ödeyemeyecek durumda olundugu dusunulurse malesef öyle.

acıkcası ben sevindim, gs gibi bir klübe yakışan bir stad arena, bizim stadımız da geç olsa da geliyor sonunda.

işin devlet yaptı espirileri bir kenara. ordan cıkartılması kötü oldu bence gs adına, bir beşiktaşlı olarak isterse 70k kişilik stad yapsınlar beşiktaş dısında bir yerde mac izlemek istemem,

siz de yine deniz görüyor
biz deki direk E-5 ti, şimdi tem'e geçtik, ismi dışında pek bir olayı kalmamıştı eski stadın
metro olduktan sonra problem kalmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş şuan stadı tamamen kendi imkanlarıyla yapıyor fakat bu süreçte eğer Türkiye olimpiyatları alırsa verilecek olan olimpiyat fonu ile stadın geri kalanının parası bununla karşılanacak. Devlet desteğinden ziyade olimpiyat desteği olma ihtimali var. Nitekim futbol hariç bütün çim oyunlarının burada yapılması planlanıyor. Futbollar Arena ve Saraçoğlu sanırım.

Tabii Türkiye'nin olimpiyat alma ihtimali olmadığı için buradan yatarız asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

,eçen sene neden kaçtı adalı deniyor , arka planda neler döndüğünü kimse bilmiyor,

adalı geçen sene fıkret orman dan önce soktu elini taşın altına, yanına hüsnü güreliyide aldı ben bu işi düzeltirim dedi, adalı tek ve güçlü liste ile girelim herkes elini taşın altına koysun derken birden yalçın karadeniz' i adalı'nın karşısına aday olarak çıkarttılar, hemde nasıl çıktı, seba'dan gelen direk mesajla, ne demiş seba , herkes yalçın karadeniz etrafında toplansın! bu açıklamadan 1 gün sonra adalı geri çekildi.

adalı geri çekildikten sonra , seba'nın emri ile yalçın karadeniz etrafında toplanın destek olun mesajı birden yok oldu , yalçın karadeniz adalının geri çekilmesinden sonra seçime girmeyeceğini söyledi, arkasından seba'dan ben böyle bir emir vermedim diye açıklama geldi, yani ne oldu bir kumpas döndü,

adalı o dönem , oy sayısı ile yönetime girmek isteyen adamlar gördüm demişti. ! kim bu adam ! levent erdoğan! , sonra ne oldu , oy pazarlığı ile adalının listesine giremeyen levent erdoğan , dönen kumpaslarla adalı geri çekilince, birden fikret orman 'ın listesine girerek yönetime girmedi mi!

sonuç olarak, adalı iyi bir adam iyi bir beşiktaş'lıdır seçimi kazanır mı bence zor, ama kazanırsada beşiktaş'ı gayet güzel yönetecektir.

fikret orman ın kart 1903, ve futbol direktörü olayı %100 desteklenmeli , fakat 1 sene daha feda diyecek lüks yok beşiktaş'ın gs ve fener ile kadro yapısı itibariyle çok geri kaldı beşiktaş, düzlüğe çıkmak başarı ile gelir başarı içinde güçlü kadro gerekir, ben fikret orman ın son yaptıklarını beğeniyorum zaten bundan sorun yok , ama güçlü bir yönetim kurmalı , bu sene boş geçecemez beşiktaş'ın güçlü bir kadro kurmalı, bunun içinde diyorum ki hem fikret orman 'ın hem adalını listesini görmek planlarını dinlemek lazım,
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 1 sene daha FEDA denmeyecek abi, FO o olayın ne kadar yanlış olduğunu anladı. Bu yüzden Tamer Kıran, Levent Erdoğan vs. ayıklandı ve Önder Özen hamlesi yapıldı.

Her ne kadar borç ciddi ölçüde azalmış olsa da taraftarı tatmin etmeyen bir Beşiktaş eminim onu da rahatsız etmiştir. Eminim şuan Altınsay'ı da geri getirmek için kasıyordur ama Altınsay'da egolarını terk edip geri dönmez. FO için çok zor, kırdığı adamlar boş beleş adamlar değildi.

Altınsay'ı geçtik Cem Bilge, Mesut Urgancılar falan bu adamlar çok değerli insanlardı. FO, yanlış kişileri dinleyerek bunların hepsini kaybetti. Üstüne üstlük en az bu kadar değerli olan adamların da güvenini kaybetti ve yanına doğru düzgün yönetici bulmakta gerçekten zorlanacaktır.

FO'da zaten biraz egoist bir adam ve eminim o da belirli bir yere kadar katı duruşuna devam edecektir. Kötü oldu kötü, Levent Erdoğan yine Beşiktaş'ın geleceğini yok etti resmen, inşallah kısa dönem zararı ile kapatırız bu kırgınlıkları...
Sosyal ağlarda paylaş

O birinin listesinden yine girer =) yada 1 dönem sonra hortlar yine.

Kim seçilecekse 3 sene katlanacağız, ben F.O. ya güvenemiyorum artık. Basket sevmezdim tam hoşuma gitmeye başladı takımın içine sıçtı futbolu yamulttun bare basket kalsaydı o maçlara giderdik hiç olmazsa. Egemen çok pahalı feda etsin dedi gitti bedavaya fenere verdi yerine escude gibi dandik bir adam aldı, ne oldu tasarruf ettik gol yeme rekoru kırdık. Bravo valla.
Sosyal ağlarda paylaş

esas beşiktaş taraftarının da pıskoloji dağıldı,

demirören yüzünden aman artık kaliteli isim yapmış oyuncu alınması durumuna girdiler, yahu kardeşim bu oyunda kaliteli fark yaratan oyuncuların olacak ki başarı gelsin, adalı çıksa cordozayı getiriyorum dese, olay oluyor bak yine yıldız getirecek paralar gidecek diye! e iyi o zaman veli ile oynayalım biz gelmesin sneijder drogba gibi adamlar, böyle bir mantık var mı ya, beşiktaş'ın artık güçlü bir kadro kurması gerekiyor, he bunu demirören dönemimde olduğu gibi saçma sapan borçlanarak değil , hüsnü güreli gibi finans uzmanı adamlarla , önder gibi futbolu bilen adamları liderliği ile yapılmalı,

he bana göre adalı başkan seçilirse fikret orman ın başlattığı iyi projeleri devam ettirecek biridir, ama fikret orman sırf demirören kurdu diye basket takımını dağıtmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

applev0dka said:

serjuhan said:

siz de yine deniz görüyor
biz deki direk E-5 ti, şimdi tem'e geçtik, ismi dışında pek bir olayı kalmamıştı eski stadın
metro olduktan sonra problem kalmadı

sami yen de yoktu bu olay. bok gibi yerdeydi stad zaten mköy de stad mı olur adamlar yiyip içemiyorlardı gönüllerince.
bu konuda en iyi inönü işte.

son maçta şairlerde millet mangal yapıyordu rakı sofraları kurulmuş oradan stada inildi. Bu keyif bambaşka

Gs da o görüntü yok mesela o tarz bir takım değil. Gs zengin duruşu olan mahallenin şekil abilerinden
beşiktaşta işte mahallenin yufka yürekli mütevazı delikanlı bebesi

beşiktaş taraftarının şairler parkında mangal yapması o avamlığa bile bir estetik katıyor ama koy oraya gs taraftarını gitmez oraya işte =)
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

tinu said:

ama fikret orman sırf demirören kurdu diye basket takımını dağıtmıştı.

Abi şu çok bambaşka bir konu ama olay bu değil, alakası bile yok. O takımın dağılması zaten gerekiyordu. Çeşitli sebeplerden ötürü zaten de dağılacaktı.

afedersin ama niye gerekiyordu?

arroyo işe yaramaz diye boş boş dururken almadılar , gs 'a da gördük boş adamı.

bu arada serdal adalının listesinde bazı isimler belli olmuş,
murat aksu, hüsnü gürel, Merdan Araz, Dündar Yetişener, Murat Akdoğan, Bahri Büyükhanlı, Emre Berkin ve Cihat Kumuşoğlu gibi ekonomi dünyasının önde gelen isimlerin olduğu ortaya çıktı. diye haber var, ömer Sabancı ve Hafız Sabancı ilede görüşüyormuş, zaten fikret orman 'ı son 3 aydaki çalışmalardan sonra geçebilmesi, çok çok güçlü bir yönetimi olması, ve mevcut projeleri destekleyecek sağlam bir planı olması lazım, başka türlü kazanamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...