BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 allahınıseversen inanıyor muydun ki zaten senelerdir çıkan haberlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ronaldinho gelcekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 tahkim kararına göre gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BiTcH_oFBaT said: allahınıseversen inanıyor muydun ki zaten senelerdir çıkan haberlere? yok abi sen demişsin ya beşiktaşın vahimiyetinin durumu diye ona dedim ben. yani sen hakana inandın mı onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Adebayor bizimdi hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hilbert leverkusene gitmiş ulen güzelim adamı kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 reampage said: BiTcH_oFBaT said: allahınıseversen inanıyor muydun ki zaten senelerdir çıkan haberlere? yok abi sen demişsin ya beşiktaşın vahimiyetinin durumu diye ona dedim ben. yani sen hakana inandın mı onu diyorum Hakan, Önder Özenle birlikte çalışan biri. Şu noktada inanırım maalesef ki. Umarım hatalıyımdır :) Serdar Kurtuluş gelecek sağ beke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 transfer edilen adamların üzerindeki kendi oyuncun hilberti kaçırmak kötü gerçekten. adam bir de leverkusene gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Adam belki sağ açık pozisyonuna kavuşur nihayet. Herifi sağ bek e çaktık birşey demedi garibim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kasımpaşa'da oynicaz diyor forza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Kasimpasa aciklanmisti gecen hafta zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 leverkusende bek olarak aldi muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mahalle macinda yorulunca beke cekilen adam gibi oldu hilbert. "Abi sen az geri gel, sercan kanadi alsin 10 dakka..." Lafindan sonra, macin geri kalanini bek oynamak zorunda olanlarin acisini paylasiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 inter'den bir sağ bek bebe almışlardı, hilbert'in yedeği olabilir gerçi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Escude, Ersan Gülüm, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Holosko, Almeida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Esh said: Mahalle macinda yorulunca beke cekilen adam gibi oldu hilbert. "Abi sen az geri gel, sercan kanadi alsin 10 dakka..." Lafindan sonra, macin geri kalanini bek oynamak zorunda olanlarin acisini paylasiyorum... bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hani forvet olamamis ama arada gol atan adam ismi abi sercan. Senden bagimsiz olarak oyle bi genelleme mevcut. Mesela sertan olsaydi, harbi forvet olurdu, mahalle maclarinin vazgecilmez kaptani, sezar gibi bisi olurdu. Yerden ama cok sert vuran adam ismi sertan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 önder özen basın sözcüsü belirlenecek demişti. o konuda bir çalışma vardır. evet beyler neticeye bakalım. hilbert bundesliga üçüncüsüne gitti. az önce sağ bek oynatılan holoskonun hatasından gol yedik. şu an pozisyonlar şöyle: cenk holosko sivok escude ersan toraman veli g.töre (dentinho) fernandes olcay almeida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 tam bir anadolu kulubu kadrosu antep'in kadrosu diye sayalar sunu ilk 4u zorlar entepp derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Hilbert için vahlanması içimi burktu valla, GGyi kem gözlerden koru yalebbim tütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Holosko sağ bek, hımm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 2. yarı dentinho dışında oyuncular tamamen değişti: günay tanju atınç berat g.süzen m.akgün hasan ömer muhammed dentinho pektemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Su an ikinci yarıdaki kadro kümeye oynar. Ayrıca böyle giderse Almanya Avusturya vs yalan olacak hazırlık olarak. Stadyum da patlayan patlayana. Takimlar iceri girdi. Mac yarı da kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Herkesi deniyor işte hazırlık maçı sonuçta. Birşeyler patlattılar, duman altı oldu. Hakem mola verdi. Bir daha buralarda maç oynatmazlar bize sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olm kimse yazmamış tahkim beşiktaşın cezayı ertelemiş. gidiyor avrupa'ya hadi iyisiniz. sevindim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar