Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Boşuna yapmadı zaten, onca yıl ekmeğini yediği fb ye kıyak gecti:)

1.5m e sezer o kadar iyi ki. Hala konusuyosunuz abi.

Simdi yabanci sinirini tekrar gorusecekler kesin, olur da ab statusu falan cikarsa 4 tane adam alirlar hirvatistandan.
Mesaj tarihi:
http://www.haber1903.com/Besiktas-14235-sezer_ozturk_borsaya_bildirildi.html

Fener yalanlamisti galiba transferi ama bizimkiler borsaya bildirmis.

http://www.haber1903.com/Besiktas-14236-omer_sismanoglu_resmen_besiktasta.html

Omerin transferini de bildirmisler.
Mesaj tarihi:
o kadar sol beke ihtiyacımız var die ağlıyoruz bursa gitti taiwo'yu aldı ve bizimkiler hala sezer filan uğraşma peşindeler. vay arkadaş gelde çıldırma.
Mesaj tarihi:
bliksem said:

abi önder özen boşuna transfer yapar mı?

yapmaz o adam yapmaması lazım ama işte ya yaparsa diye kendini yiyip bitirmiş nasreddinciğim çalmış mayayı çalmış mayayı o da farkında değilmiş naaptığının
Mesaj tarihi:
Yeni stat; Vodafone İnönü Stadı olacak ve her yıl ciddi rakamlar kulübün kasasına girecek + 1 ''yıldız'' oyuncu takıma getirilecek.
Vodafone desteğiyle Emmanuel Adebayor'a resmi teklif yapıldı..

dedi fırat günayer tiwtterdan
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Boşuna yapmadı zaten, onca yıl ekmeğini yediği fb ye kıyak gecti:)

şu adamın da arkasında durmayıp fenerli hede hödö diye konuşursanız bırakın abi bu camiayı.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş, Togolu yıldız Emmanuel Adebayor ile yıllık 3 milyon Euro’ya prensipte anlaştı. Transferin noktalanması için Almeida’nın gönderilmesi bekleniyor. haberkıta
Mesaj tarihi:
Baskette rezil işler dönüyor, sponsor yok hala, 2.5m bütçeyle sezona girecekmişiz. Amma becerikli bu herifler ya... Voda nın olacağına da pek inanmıyorum ben bu adam beceremez onu.
Mesaj tarihi:
dün yazdım ya yukarda, bjk muhabirleri geçti haberi, onlarda o muhabirlere göre kaynak göstermeden haber yapmıslardır.

vodafone cok ciddi paralar ödeyecek dedi,tr tarihinde ödenmemiş ve 1 yıldız garantisi vermiş, adebayor teklifi düşünüyormuş, ingilterede kalmaya karar verirse başka bir yıldıza yönelcekmiş takım, arkasında vodafone destegi var yönetimin kesin 1 yıldız geliyor dedi.

ayrıca stadın adı Vodafone inönü stadyumu olcak falan yazdi işte
Mesaj tarihi:
Her sene aynı muhabbetten sıkıldım ya, sol sağ bek diye ağlıyoruz. Adamlar sol bek almayacağız demiş birde sağ bek inde olan adama yol vermişin daha ortada sağ bek yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...