Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kaçtı ya işte seçimden son dklarda
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ee simdi yargitay genklerse azizi adaliyi falan o baskanlik ne olacak?
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yargıtaydan önce beşiktaşlılık duruşu var. şikeciden başkan mı olur?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Sahaya yansimadi? Amk aynayla gunes isigi bile daha zor yansitiliyo.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bu durumda şike yapmayı bile becerememiş şikeci oluyor. daha da kötü yani.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi zaten beşiktaş'ta adı şike ile anılan 3 kişiden gerçekten boka batma ihtimali öyle ya da böyle bulunan tek kişi Adalı... Adalı ile ilgili kanıt bölümü hani bir insanı suçlamaya yetmiyor ama çok karanlık yerleri var. Çıkıp senin takımını yine öyle ya da böyle şikeyle anılmasına sebep olacak hareketlerde bulunan adamın hele ki geçen yıldan sonra başkan seçilmesi saçma olur. Altınsay, Adalı ile çalışmaz bu arada. Geçen yıl teklifini reddedip FO'nun yanına gitmişti. Hemen dönmez fikrinden
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Naz yapmayın artık... Sezer + 4 milyon bitsin bu iş..
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 said: Ziya Doğan @_ziyadogan 11m Aksama lutfen takip edin, cok ilginc aciklamalar yapacagim. Susma zamani degil, benden gunah gitti. Ziya Doğan @_ziyadogan 17m Ama beni tanimayan o cikar cevrelerinin dedikodularinin etkisinde kaliyor, maalesef Turkiye boyle bir ulke. Ziya Doğan @_ziyadogan 17m Cikar cevrelerinin etkisinde kalmayan her yonetici beni tanirsa benimle calismak istiyor. Ama tanimak isteyen kim ? Ziya Doğan @_ziyadogan 19m Biraz arastirmaci olan calistigim kluplerde baskanlarla konussun Ziya Dogan'in nasil Teknik Direktor oldugunu ogrensinler. Ziya Doğan @_ziyadogan 20m Hangi imkanlarla neler yaptiklarimi halk biliyor, menfaatciler bilmezlikten geliyor. Ziya Doğan @_ziyadogan 21m Dunya'nin en iyi hocasini Turkiye sartlarinda benim yardimciligima getirebilirsiniz. Ziya Doğan @_ziyadogan 22m Mutevazilikten anlamayan, kendi insaninin degerini bilmeyenlere soyluyorum: Ziya Doğan @_ziyadogan 28m Daum ve Lucescu ayri sezonlarda yilin Teknik Direktoru secildiklerinde, burda Ziya Dogan'da olmaliydi demislerdi. Inceleyin! Ziya Doğan @_ziyadogan 30m Bugun bazi yayin organlarinda Besiktas'a yardimci hoca olarak getirelecegim yaziliyor. Lutfen kamuoyu yanlis anlamasin, tesekkur ederim. Ziya Doğan @_ziyadogan 46m Yani ilkeli davrandik, cunku Besiktas kulturunde ilkeli davranmak gereklidir. Ziya Doğan @_ziyadogan 47m Besiktas'tan 3 kere Teknik Direktorluk teklifi aldim. Ucunde de sartlar uygun degildi, baska yerde gorevde oldugum icin tesekkur ettim. Ziya Doğan @_ziyadogan 48m BJK'nin her alaninda gorev almak sereftir, mutevazilikten anlamayanlara icimdeki duygulari anlatmak ihtiyaci duyuyorum: http://www.youtube.com/watch?v=MHzzPDzKB8s
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 en çok bana soracaksınız olmuş ziya hocam.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Eternal said: Naz yapmayın artık... Sezer + 4 milyon bitsin bu iş.. Sezer : holosko + bir miktar menemen
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://www.birinciblog.com/wp-content/uploads/2013/04/sisko-nuri-fistik-benim-olacak-binicem-ustune-vurucam-kirbaci.jpg Heee heee. fernandes bizim.. çok paramız var bizim.. alıcaz fernandesi vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı..
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sezeri bedavaya verseniz almayız sdfs. ziya videosu cuk oturmuş ahah :D
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 serdal adalı zihniyetindeki bir ismin başkan olması felaket olur. ayrıca quaresma tapınmacıları beşiktaşlıysa ben değilim ve olmaktan utanç duyarım.rezil herifler.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ee tabii alır gelirsin de bir 500 daha borç yaparsın o kafayla ... Parasını veripte getirtemeyeceğin futbolcu yok. Ha var, ama onlar ekstra istisna adamlar olduğu için tartışmaya değmez.
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ziegler boşa çıkmış biz alalım , i.köybaşı beraber gusel olur, bu gokhan ve ugur da postalarız
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bence siz veysel sariyi alacaksiniz.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yabanci siniri varken ziegler zieglenmez bence
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 murat aksu ile serdar adalı birbirine uyar.ikiside demirören'in başkan yardımcıları.8 yıllık kara dönemde imzası olan kişiler.ben şahsen o 8 yılda en küçük görevde bile yer almış birinin bir daha bu kulüpten içeri girmemesi lazım.fikret orman'da levent erdoğan'a esir olmuştu ama ona da destek vermeden önce listesini görmek lazım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 veysel ile baya görüşülüyor, tek sıkıntı halil ünal ne kadar para isteyecek konusu
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 inprc said: murat aksu ile serdar adalı birbirine uyar.ikiside demirören'in başkan yardımcıları.8 yıllık kara dönemde imzası olan kişiler.ben şahsen o 8 yılda en küçük görevde bile yer almış birinin bir daha bu kulüpten içeri girmemesi lazım.fikret orman'da levent erdoğan'a esir olmuştu ama ona da destek vermeden önce listesini görmek lazım. Levent Erdoğan olmadan da rahat rahat seçimi alabilecekken gitti onu listesine aldı iyi halt etti. Demekki bizim bilmediğimiz bir çıkar ilişkisi var yoksa karşısındaki rakipler rakip felan değil kazanamayacaklarını bile bile laf olsun diye gelmiş kişilerdi. Adalı Demirören in son senesine yetişti anca, varlığı yaptığımız transferlerden belli oluyordu zaten. Yoksa daha önceki seneler abuk subuk adamlara deli paralar ödenmişti. Tabatatalar, ailtonlar falan hepsi rezil transferlerdi. Mevcut yönetimin vizyon eksikliği, yanlış transferleri , kendi aralarında çatışmaları , ve en önemlisi fakir edebiyatı yapmaları resmen sıktı artık. Alt yapı ve özkaynak düzenlemesi öyle 1-2 senede olacak iş değil, bu süre zarfında başarı hedeflemezseniz taraftarı arkanıza zaten alamazsınız. Bu sene feda meda diye geçiştirdiler, ciddi yardımda ettim geçen senenin basket maçlarından başlayarak, ama bu senede aynı numarayı çekip beleş olsun bizim olsun mantığıyla kadroyu saçma sapan adamlarla dolduracaklarca benden artık 5 kuruş çıkmaz. Adalı-Aksu-Altınsay 3lüsü bir araya gelirse oy konusu benim için no brainer a dönüyor =)
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 serdal adalı şikede adı geçmiştir lekelemiştir . başkan adayı olarak görüyor taraftar anlamıyorum. bir beşiktaş başkanının seçim vaadi q7 getircem mi olmalı ? beşiktaşın tek sorunu o mu . ayrıca fikret orman yönetimi kulubü azda olsa nefes aldırmış geçmişe dönük borçları bitirmiş . avrupaya tekrar vize almıştır kartal yuvaları 1 yılda %80 artmıştır. ürün kalite artmıştır. stad konusunda mutlu sona ulamıştır. bu yönetimin bu kadar emeği varken . sırf q7 gelcek diye şikeci adalıyı desteklemek nasıl bi hainliktir.
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ayrıca serdal adalı mendesi başımıza musallat etti adam bizden kazandığı parayla dünyanın en ünlü menejeri oldu cıktı . alveze servet verdik sahaya bile cıkmadı . seric de serdala dalının kazığıdır . serdal adalı ,sinan engin , y.d beşiktaştan uzaklaştırlmalı
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Serdal Adalı Başkan Adaylığını Açıkladı! Beşiktaş'ta 9 Haziran tarihinde yapılacak olağan seçimli genel kurulda Siyah-beyazlı kulübün eski futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, aday olacağını açıkladı. Adalı, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, seçimde aday olmak için bir süredir çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, yönetim kurulu listesini de büyük oranda belirlediğini ifade etti. Adalı'nın adaylığıyla ilgili açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması beklenirken, listesini de resmi açıklamayı yaptığı gün kamuoyuna tanıtacak.
Öne çıkan mesajlar