Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bilic olmasını istemiyorum ben sırf almış olmak için alıyorlar. samet in ne eksiği vardı bilic den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 başganın ofisboyunun teyzenin kuzeni konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Geçen seneden bi farkımız yok ya, 10 gün oldu seçim biteli, 2 ay oldu Önder Özen geleli ne TD belli ne transferler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 biliç geldi, ntvspor son dk geçti. oh be, ben 2 sene önce istiyordum su adamı,hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 super super benim de istediklerim arasindaydi cok guzel oldu bilic cok da iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 futbol gundemini 3 cumleyle takip ettim. Fikret basgan. Aysal baskan olup tff ye salladi. Bilic geldi. Yemin ediyorum geziparki onunu acti ulkenin. Hayirlisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bilic iyi oldu ya bence artık birilerinin olması gerekiyordu. hem sevdiğim bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 fenere de duzgun biri gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 geçen sene çok istiyordum bilic'i de lokomotiv'de elinde iyi sayılabilecek kadroyla pek parlak işler çıkaramadı. Ha derseniz Hırvatistan kadrosuna bak, orada yaptıklarına bak ayrı. Ama kulüp bazındaki ilk işi çok büyük hüsranla sonuçlanmışken cidden bizde tekrar toparlanabilir mi bilmiyorum. geleceği olan bir TD, umarım o geleceği Beşiktaş'ta yaratır. Hayırlı olsun kulübe, başarısız da olsa adam gibi adam diyebileceğimiz bir kişiyi aldık en azından. Bu yüzden hiç pişmanlık duymayacağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yMiFo48sRPU&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bir fenerbahçeli olarak inanılmaz sevindiğim ve kıskandığım bir transfer oldu lan bu. bilic lan hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 said: Antalya’daki yerel medyadaki haberlere göre Ömer Şismanoğlu’nun Beşiktaş’a transferi ila ilgili pazarlıklarda sona yaklaşıldı. Başkan Gültekin Gencer, bu akşam Kanal Vtv’de telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gencer, “Yarin Beşiktaş kulübünden yetkililer görüşmeye gelecekler. Büyük olasılıkla bu transfer bitti” dedi. Beşiktaş yöneticilerinden Deniz Atalay’ın, Ömer Şişmanoğlu transferi icin yarin Antalya’da Antalyaspor ile görüşeceği öğrenildi. Kaynak: antalyasporum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 oo biliç (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bilemedim biliçi, doğru yanlış ama en azından taraftar biraz etkilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Senol olsaydı daha mı iyi olurdu diye çelişkide kaldım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Senol kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bana da fazla hype geliyo bilic. Ama gorucez bakalim. Bize yeni nedved getirsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ömer şişmanoğlunu daha sezon başı aldı antalya, kiralıkmış, satın alma opsiyonuyla almıştı. Şimdi biz onlardan alıyoruz? yanlış mı hatırlıyorum :) Ben beğeniyorum bu adamı. iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Şişmanoğlu çok iyi ya :) Bilic de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 che Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LDOYn2ck_9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ahah adam çok iyi ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tinu said: che Sosyalist direktor istiyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar