Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Alves in yarısına 3m verirken herif içerideydi be. Aynı soruyu basın toplantısında da sordular içeriden nasıl transfer yapayım dedi. Adam içeri girer girmez gelenler Sidnei, Edu, Alves. O sene birtek Bebe ile Egemen i bu aldı içeri girmeden. Oldu olacak Tabatayıda Adalı aldı diyin.

bana sanki o varken alınmış gibi gelmişti de neyse :D yine de quaresmanın parasını ödememsi vs.. tam bi saçmalık. bu kadar şuursuzca para harcanmış olması beni baya korkutuyo.

bir de tabi profesyönellik kelimesi şimdi prim yaptığı için kullanıyo da. tam aziz yıldırım tipi yönetici olduğu belli. keyfe keder transferler yapıcak yine ismi var diye. zaten şikeden de ceza almış birini kesinlikle yakıştıramıyorum beşiktaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bu saydıklarının çoğu zaten eski yönetimden ve özellikle adalı döneminden kalan adamlar,

Birde kimleri feda diye gönderip kimleri almışız ona bakmak lazım.

Teknik direktörde bu yönetimin getirdiği bir adam, hatta uzun dönemli olacak diye göstermelik 2+2 de yapıldı o derece hani. Ama daha öncede dedim Samet 'in küme düşecek takımı buralara getirdim hata etmişim tarzında açıklaması hem kendisinin hem yönetimin düşünce tarzını gösteriyor. Sene başından beri salak salak gizli hedefler felan, sürekli bir fukara edebiyatı benim hiç hoşuma gitmeyen şeylerdi. Gs'de felaket durumdaydı ben adnan polatın durmadan paramız yok, fakiriz edebiyatı yaptığını görmedim şahsen. Ha ayrıca bizim başkanıda güya hiç görmeyecektik orada burada, buda geçen sene söyleyip yapmadıklarından, sürekli o program bu program dolaşıp durdu yada röpörtaj vs verdi, sürekli bir para muhabbeti camia bu kadar yerin dibine sokulmaz , ayıp ya.

ben bu kadroyu bu yönetim kurdu demedim ki :D

kadro kötü falan dendi hayır o kadar da kötü degil aslında güzel bir kadromuz var demek için yazdım. direk adalıyı savunmussun abi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh adamların sms leri baymaya başladı yanlız, fikret orman atmıştı, şimdi adalıda başladı.

Dün Adalı yönetiminin 4 lüsü belli olmuş sanırım,

Baymak’ın sahibi Murat Akdoğan, İntercity’nin sahibi Vural Ak ve Güral Porselen’in patronu Nafi Güral’ı yönetim kadrosuna aldı. Merdan Araz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dogru yazmis Darksun, krizden kuculerek kurtulunmuyor. GSnin sizden 2 kat fazla borcu var 950m civarinda, ama adamlar basarinin parayi getirecegini bildiginden catir catir transfer yapiyorlar.

Orman kuculme mantigiyla bir yere goturemez BJKyi, ha tabii yerine Adali gelse bin beter yapar tupcu ciragi, ama Ormanin da kafayi update etmesi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hala küçülme felan deniyor, herif 1 sene durdu takımın başında ve beşiktaşın mali yönden gelmiş geçmiş en kötü senesiydi, ne yapması lazımdı cebinde 20 m daha verip 2 topçu alıp show mu.

GS nin stadı var oranın gelirlerine güveniyor.

Fikret Ormana kötü demek mantık hatası zaten.

Serdal adalı diyor ki geçen sene yönetim kadrosu oluşturamadım adam bulamadım hazırlıksız gelmek istemedim.

Eh demezler mi demek kimse destek olmadı geçen sene sana diye, işler kötüyken ortalıkta gözükme işler düzelince onun yaptıklarını bende yapardım diye ortaya çık.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Adalı'nın yerinde olsaydım geçen sene daha yeni çıkabildim içeriden o yüzden beni affedin derdim. Kimsede bişi demezdi, şimdi tam adaylığını koyacakken kaçan adam oldu tek kötü tarafı o. Müthiş destek vardı zamanında. Yönetimide çok sağlam olacağa benziyor , Fikret Ormanın listede pek bişi görünmüyor. Adalı gelirse inşallah şu stad ve sportif direktörlük gibi doğru yapılan şeylerin devam ettirir. Garantisi olsa gönül rahatlığıyla oy vereceğimde hep bir tereddüt var =)

O yıkım için fotoğraf çektirilen dozer dün çarşı tarafından toma'ları kovalamak için kullanılıyordu sanırım. Haşat etmişler makineyi, buna da inanmazdım gerçi ama hem video hem fotoğrafları var =D
Sosyal ağlarda paylaş

bjk taraftarının ve beşiktaş halkının günlerdir direndiği ve destan yazdığı, fb 'lisi gs'lısı tüm türkiye , bjk çarşı ve beşiktaşlıları alkışlarken kendisi yaptığı açıklamada, gezi parkı olayı için siyasi bir olayın içinde beşiktaşımızın işi yok , siyasi konular işimiz değil diyerek tavrını ve rengini belli etmiş.

sen beşiktaş kulübünün başkanısın , beşiktaş taraftarı beşiktaş halkı siyasi filan olmayan tamamen kendilerine halka uygulanan zulme karşı dururken , sen bunu yok sayıp bu siyasidir beşiktaş'ın işi olmaz diyemezsin. beşiktaş halkın takımıdır senin değil.

bu açıklamasından sonra fikret orman tamamen bitmiştir, daha beşiktaş'ın ne olduğunu , beşiktaş halkının kim olduğu kavrayamamış kendisi, bence bir an önce tayyip'in arkasından gitsin nereye gidiyorsa beraber yakışırlar.

çıkıp sadece beşiktaş halkı ve taraftarı duyarlı insanlardır, böyle toplumsal bir olayda tavrını göstermiştir demesi gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...