tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bugün yapılan toplantıda bazı konular hakkında soruları cevaplamış adalı, serdal adalı: - transfer konusunda; taraftarın da, takımın da, mali durumun da boynunu bükmeyeceğiz, - önder özen'i tanımıyorum, ama model doğru, sistem doğru. başkan olursam, tanışırız. yararlı olacak ise, devam edecektir. - altinsay'la cumartesi gorustum. futbol gorusumuzun benzer oldugunu soyledi ancak pek olumlu yaklasmadi. son ana kadar kapim acik. - ılk hedef mali yapiyi duzenlemek. yapilacak hamleler sponsorlar destegiyle yapilacak.. - kongrede oy pazarligi yapacak adamla isim olmaz. - fikret orman'la 2-3 gun icinde gorusecegiz. yeni teknik direktor ve transferler konusunda tartisacagiz. - stadyum yıkılıp yeniden yapılacak, zaten yenileniyor. liste son gün açıklanacakmış, bu satır başlarına bakıldığında önder özen , stadyum gibi fikret orman ın yaptığı başarılı işleri destekliyor, levent erdoğan denen herifin listesinde olmayacağıda kesinleşti, bence listesini son güne kadar bekletilmesinde ki neden altınsay 'ı bekliyor. muhtemelen fikret orman kazanacak, ama adalının aday olması bence fikret orman'ı liste hazırlarken daha güçlü daha seçici bir liste hazırlamaya itmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bugün otelde oldu toplantı 2 toplantısı vardı adam gelişim platformunda konuşma yapacaktı araya beşiktaş ı da sıkıştırdı =) geldi tanıştım falan pek soru sorma imkanım olmadı tabi ayıp olmasın diye profesyonellikten kaçmayayım diye bizim gm le birlikte hoşgeldin beş gittin bi kahve ısmarladık. Abi adam tam bir yıldırım demirören çakması ama çok tatlı adam. Tam bir mafya yürüyüşü çevresindekilere davranışı falan toplantı başladı da çıkış saatimdi üşendim dinlemeye =) bi tek haberturk vardı ayrıntıları bulamadım bugün hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sabancılar filanda oradaymış, neyse ki levent erdoğan yokmuş, orman'la kavga etti, adalı oy pazarlığı yapanla işim olmaz demiş, bakalım şimdi ne yapacak levent bey. yalnız celal kolot ordaymış, umarım listesine almayı düşünmüyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Erkan Kaş'la 3 yıllık yeni sözleşme yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yine ka$ yaparken goz cikartmislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Samet'in adam olmaz diye gönderdiği Erkut içinde BJK bonservisli yarışa girişmiş. Rakibi de FB... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 DarKRideR said: Erkan Kaş'la 3 yıllık yeni sözleşme yapılmış. hayırlısı dursun alt yapıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aha yeni stadyumun maketi. şu kapalı tarafındaki bölümde, alt orta kısmı gözüme kestirdim :) bir tane daha büyük ihtimal locasız kısım yeni açık tarafında ki kale arkası olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ronaldinho gelmek istiyormuş beşiktaşa ama fikret orman bizim boyumuzu aşar demiş. Gekası istiyordu başkan o da trabzonun yolunu tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in verdiği bilgiye göre, Beşiktaş Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcu Ronaldinho ile anlaştı. Yıldız Oyuncunun yıllık 15 Milyon € talep etmesi üzerine transferin imkansız hale geldiğini belirti. yavhehe.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi seten, çok garip adam ya çok sırf eğlence olsun diye twitter'dan takip ediyorum da bazen ben bile sinirleniyorum o kadar rahat yalanlar söylemesine. Yani nasıl desem her yazdığı yalan zaten de, bazı yalanları cidden o kadar kötü ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 reampage said: Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in verdiği bilgiye göre, Beşiktaş Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcu Ronaldinho ile anlaştı. Yıldız Oyuncunun yıllık 15 Milyon € talep etmesi üzerine transferin imkansız hale geldiğini belirti. yavhehe.gif ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Maketi öğrenciye mi yaptırmışlar yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 reampage said: Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in verdiği bilgiye göre, Beşiktaş Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcu Ronaldinho ile anlaştı. Yıldız Oyuncunun yıllık 15 Milyon € talep etmesi üzerine transferin imkansız hale geldiğini belirti. yavhehe.gif nasıl haber bu. ronaldinho ile anlaşmışız ama yıllık ücretinde anlaşamamışız? "gelmemesine" anlaşmışız yani? sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 15 yumurtalı mememen istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aha stadı yıkıp yapacak kadro :) şaka mı bu tipler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 onlar sadece yıkıcak kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 zaten başka bi bok olmaz bu tiplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 adamlar vurucu tim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Balyozla gircek abi adamlar iste. Gayet uygunlar bence ise gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 geçen sene kapalı alt kombine alma isteğim vardi, şike olaylari falan,ligin durumu keyfimi kacırdı almadım, ama yeni stadda orası eski kapalıya göre bile daha efsane olucak gibi duruyor, fiyatlar ucuk olmasa bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 McGregor 1.7 milyon pounda Hull City'e gidiyor diye haberler gelmeye başladı. Beleşe gelen adamı 2.5 milyon euro civarında bir paraya satmak iyi, hem yabancı kontenjanı bla bla Yalnız halen bu adama çok yazık olduğunu düşünüyorum. Goalie, karpuzcu falan diye dalga geçiliyor ama adam neredeyse tam bir sezonu önünde defans yapmasını bilen tek kişi ile geçirdi. Hatalı goller yemedi mi? Yedi, ama yediği gollerin çok çok büyük kısmı kendi hatasından değil hep önündekilerin hatalarından kaynaklı gollerdi. Runje mesela ne kadar iyi kaleciydi. Son maçta 3 tane mi ne yemişti yanılmıyorsam da ligin en az gol yiyen kalecisi ünvanını yitirmişti. O adama bile boktan kaleciydi, reröereö dedik. GS taraftarı nasıl ki Taffarel'den sonra kimseyi beğenmedi, bizim taraftar da Cordoba sonrası kimseyi beğenmiyor. Yazık oldu. Gerçi kalması da kötü olurdu. Yabancı kaleciye kota harcamak gibi bir lüks yok artık... Eninde sonunda elden çıkartılması gerekiyordu, beleşe aldık bonservisle satacağız. Güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o en sagdaki soyle stada okkali bir tane gomse, stad falan kalmaz abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kalmasini istedigim 4 yabanci var gerisini cokda sallamiyorum almedia fernandes hilbert sivok.Sivok ile hilbert zaten sakatlanmiyor ferdi ile almedia da sakat olmadiklarinda cok faydililar almedia tam sezonda her turlu 15 golu bulur ayrica adam holosko ve olcaya inanilmaz yer aciyor rakip korner kullanirken rakip stoperleri durduruyor gelecek sene ile ilgili tek dilegi olmalari ve sakatlanmamalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yarın altınsay adaylığını açıklıcakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar