Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

bugün yapılan toplantıda bazı konular hakkında soruları cevaplamış adalı,

serdal adalı:
- transfer konusunda; taraftarın da, takımın da, mali durumun da boynunu bükmeyeceğiz,
- önder özen'i tanımıyorum, ama model doğru, sistem doğru. başkan olursam, tanışırız. yararlı olacak ise, devam edecektir.
- altinsay'la cumartesi gorustum. futbol gorusumuzun benzer oldugunu soyledi ancak pek olumlu yaklasmadi. son ana kadar kapim acik.
- ılk hedef mali yapiyi duzenlemek. yapilacak hamleler sponsorlar destegiyle yapilacak..
- kongrede oy pazarligi yapacak adamla isim olmaz.
- fikret orman'la 2-3 gun icinde gorusecegiz. yeni teknik direktor ve transferler konusunda tartisacagiz.
- stadyum yıkılıp yeniden yapılacak, zaten yenileniyor.

liste son gün açıklanacakmış, bu satır başlarına bakıldığında önder özen , stadyum gibi fikret orman ın yaptığı başarılı işleri destekliyor, levent erdoğan denen herifin listesinde olmayacağıda kesinleşti, bence listesini son güne kadar bekletilmesinde ki neden altınsay 'ı bekliyor.

muhtemelen fikret orman kazanacak, ama adalının aday olması bence fikret orman'ı liste hazırlarken daha güçlü daha seçici bir liste hazırlamaya itmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün otelde oldu toplantı 2 toplantısı vardı adam gelişim platformunda konuşma yapacaktı araya beşiktaş ı da sıkıştırdı =)

geldi tanıştım falan pek soru sorma imkanım olmadı tabi ayıp olmasın diye profesyonellikten kaçmayayım diye bizim gm le birlikte hoşgeldin beş gittin bi kahve ısmarladık.

Abi adam tam bir yıldırım demirören çakması ama çok tatlı adam. Tam bir mafya yürüyüşü çevresindekilere davranışı falan
toplantı başladı da çıkış saatimdi üşendim dinlemeye =)

bi tek haberturk vardı ayrıntıları bulamadım bugün hiçbir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in verdiği bilgiye göre, Beşiktaş Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcu Ronaldinho ile anlaştı.

Yıldız Oyuncunun yıllık 15 Milyon € talep etmesi üzerine transferin imkansız hale geldiğini belirti.

yavhehe.gif

nasıl haber bu. ronaldinho ile anlaşmışız ama yıllık ücretinde anlaşamamışız? "gelmemesine" anlaşmışız yani? sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

McGregor 1.7 milyon pounda Hull City'e gidiyor diye haberler gelmeye başladı. Beleşe gelen adamı 2.5 milyon euro civarında bir paraya satmak iyi, hem yabancı kontenjanı bla bla

Yalnız halen bu adama çok yazık olduğunu düşünüyorum. Goalie, karpuzcu falan diye dalga geçiliyor ama adam neredeyse tam bir sezonu önünde defans yapmasını bilen tek kişi ile geçirdi. Hatalı goller yemedi mi? Yedi, ama yediği gollerin çok çok büyük kısmı kendi hatasından değil hep önündekilerin hatalarından kaynaklı gollerdi.

Runje mesela ne kadar iyi kaleciydi. Son maçta 3 tane mi ne yemişti yanılmıyorsam da ligin en az gol yiyen kalecisi ünvanını yitirmişti. O adama bile boktan kaleciydi, reröereö dedik.

GS taraftarı nasıl ki Taffarel'den sonra kimseyi beğenmedi, bizim taraftar da Cordoba sonrası kimseyi beğenmiyor. Yazık oldu.

Gerçi kalması da kötü olurdu. Yabancı kaleciye kota harcamak gibi bir lüks yok artık... Eninde sonunda elden çıkartılması gerekiyordu, beleşe aldık bonservisle satacağız. Güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

kalmasini istedigim 4 yabanci var gerisini cokda sallamiyorum almedia fernandes hilbert sivok.Sivok ile hilbert zaten sakatlanmiyor ferdi ile almedia da sakat olmadiklarinda cok faydililar almedia tam sezonda her turlu 15 golu bulur ayrica adam holosko ve olcaya inanilmaz yer aciyor rakip korner kullanirken rakip stoperleri durduruyor gelecek sene ile ilgili tek dilegi olmalari ve sakatlanmamalari
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...