Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fizban said: gazete haberlerine inanip transfer calimi attigina inanan, katil sevici oldboy seni. hamitle selçuk'u izdediğimiz bariz ortadaydı. sneijder'i geç doğru. alperle ilk golümüzü attık biz de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dur bi imza atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Fener taraftarinin cogu istemiyo bu adami kupa macinda söyle yapti böyle yapti diyen cok arkadasim var. bu adaminda feneri pek istedigini dusunmuyorum ama ortada ciddi para farki olursa bilemem tabi 3-5 fazla para cok mühim degil kariyer önemli avrupaya acilmak felan diye dusunurse F.Terim ve cl gercegi var kendi bilecegi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Grast said: unity said: biz o gazetedkileri getirdik iste. etoo dedigin drogbadan daha mi iyi sdfs birakin ya neyse hadi.Drogba zamanında iyi hoş topçuydu kimsenin lafı yokta. Etoo Drogbadan daha iyi futbolcu.. Etoo: Maç:535 Gol:284 Ortalama:%53 Drogba : Maç:534 Gol:240 Ortalama:%44 Başarılar : Etoo : Şampiyonlar Ligi : 4 Lig : 4 Afrika Kupası : 2 Drogba : Şampiyonlar Ligi : 1 Lig : 3 Afrika Kupası : 0 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 unity said: Eralpb said: Bir transfer yuzunden degil, surekli yapilan bisey sosyal medyada fenerlilerin yazdiklarina bakarsan anlarsin, GS borsaya bildirsin biz gerisini hallediyoruz vs. "Galatasaray'ın Alper Potuk'u KAP'a bildirimesinin ardından harekete geçen Fenerbahçe, ..." Dedigim gibi bunlari yapmamasi karakterinin disinda bir hareket olurdu zaten ama niye bizden nefret ediyorlar diye dusunmenin cok bir anlami yok. abi bunda sasiracak bir sey yok. Kupalari kapacak degiller ya, futbolculari kapiyorlar iste bu durumda. Fenerbahce parayla is yapar; Sampiyonlugu da parayla alir, futbolcuyu da. TI HI HI real barcelona munich falan üç kuruşla yargılıyo tüm dünyayı dimi para ara yok ortada... tüm futbolcular bizim yüregimiz var lütfen fazlapara gerenk yok diyo hatta drogba ve balonda gelmeden önce necati ile görüşüp " para mühim degil " demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o şekilde değil eternal da neyse. hani aykut zırlıyodu ya saha içinde ve dışında iyi oynadılar diye. hah işte bu ispatı fenerbahçenin saha dışında iyi oynadığının =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi bi futbul takımının para ile iş yapması kadar doğal bişey yok . money talks yani bunu kim inkar edicek. çok gereksiz bir argüman olmuş.. parayla saadet olmaz temalı bi post :p ama olur yani futbolda parayla saadet.. ruh yok diyen arkadaslar cl de son 8e falan kalan her takımında ruh var zannediyo herhalde.. ruh muh işi mazide kaldı. şimdi veriyosun ücreti millet pro zaten topuna bakıyo.. ben yanlış anlamışta olabilirim arkadasın dediğini tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yoo money talks gayet ruhla alakası yok ki bu durumun. ama saha içinde oynanıcak oyun dışında değil. dışında kazandığın bir başarı bu o kadar. fenerbahçe saha dışında iyi oynuyor, gerek son hamle adam araklamalar gerekse şikeden yırtmalar şike yapmalar. Ha tabi ünal aysal belkide aziz yıldırım daha yönetici olarak kalsın diye yapmış olabilir. seneyede şampiyon olak sdsfs. Alper için üzüldüm, oyuncu katili olan bi takıma gidecek, köylü liglerinde oynayıp para sayacak. Adı 10 sene sonra unutulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 amma göz yaşı dönmüş. daha alper gelecek mi belli değil, bunun dışında orhan ve bienvenue eskisehir'e gidecek mi bu da belli değil. gayet ortada transfer şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Biri bana şunu açıklasın: ALPER POTUK 6 MİLYON 250 BİN EURO + 2 OYUNCU EDER Mİ? Anadolu'da oynayan hangi oyuncu eder? Allaşkına bu paralar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 etmez canım orda hemfikir herkes ama işin psikolojik boyutuda var fb gs arası.. aziz elleri bagdastırdı hadi ünalcıgım oyna diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 BiTcH_oFBaT said: Biri bana şunu açıklasın: ALPER POTUK 6 MİLYON 250 BİN EURO + 2 OYUNCU EDER Mİ? Anadolu'da oynayan hangi oyuncu eder? Allaşkına bu paralar ne? Etmez. Hele FB gibi o bölgede oynayacak çok sayıda adamın varken o para daha iyi harcanabilir. Ama eğer ligdeki en büyük rakibinin gölgesinde kaldıysan ona bir darbe vurmak, imajını sarsmak, psikolojik üstünlük kurmak eder. Zaten bu amaçla yapılan bir hamle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bide ise yarasa su psikolojik oyunlarimiz :) Kanan varmi sunlara hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 biz bunu yıllardır yapıyoruz.. bi sneijder vakasında delirdi gs sevinçten fener istedi biz aldık diye.. yaramaz olur mu ünal secime gidiyo dfsfgsdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Etmediğini ve etmeyeceğini bende biliyorum. Tepkim bu saçma fiyatlara. İstanbul klübü geçir mantığından bıktık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya amrabat 8 milyon mu neydi abooww o inanılmazdı.. bu piyasanın bu hale gelmesinin şuçlusu gs ve fb nin sidik yarışları işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 BiTcH_oFBaT said: Biri bana şunu açıklasın: ALPER POTUK 6 MİLYON 250 BİN EURO + 2 OYUNCU EDER Mİ? Anadolu'da oynayan hangi oyuncu eder? Allaşkına bu paralar ne? valla eğer transfer olursa orhan gitmiş olacak. o yüzden edebilir. selçuğu da verseydik keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 En basidinden Ünal Aysal bundan sonra bu kadar rahat konuşmayacaktır Fenerbahçe hakkında ileri geri. Profesyönellik para değil sadece, ama para önemli bir faktör. Ben de meslek hayatımda sırf en çok para vereni tercih etmiyorum mesela, pek çok şart var düşünülmesi gereken. Alper'in yerinde olsam Fatih Terim'le çalışmayı kariyer açısından tercih ederdim. Ama tercihine karışmamak gerekir. Hoş, birkaç sene öncesi gibi değil artık, GS'nin FB'ye göre oyuncu maaş ortalaması daha yüksek, öyle GS'nin veremeyeceği parayı FB'de alacak olması da pek olası değil. Bir de zaten iş Alper'e kalmadı tahminen. Hatta FB açıklama yaptığında henüz Alper'in olaydan haberi olduğunu bile sanmıyorum. Girip kulüple anlaşıp çıktılar işte. Ama Aziz Yıldırım bu saatten sonra kolay kolay oyuncudan red cevabını kabul etmez. FB'nin yalanlama açıklamasına da bakmayın, barizdi zaten o sırada alttan alta görüştükleri, ki Eskişehir menajeri de bunu açıklamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Eternal said: ya amrabat 8 milyon mu neydi abooww o inanılmazdı.. bu piyasanın bu hale gelmesinin şuçlusu gs ve fb nin sidik yarışları işte.. O özel bir durum. 5 milyon diye bakmak lazım Amrabat'a. Üzerini kendisi tamamladı GS'den alacağı yıllık ücreti düşürerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 burada olay maaşından fedakarlık etmesi ve GS'nin kâr etmesi değil ama, Kayseri'nin kasasına giren/girecek olan paranın miktarı Diğer kulüplerin iştahını kabartan bu, kasasına girecek olan miktarın büyüklüğü Yoksa Tabata'da Beşiktaş'tan 1.4 milyon alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 SeaGle said: Fener alperi alarak bizim sakalımızı keser en fazla. Biz drogbayı alarak fenerin çükünü kestik 6 ay önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Alper veya diğer oyuncuların pek söz söylemeye hakkı olmuyor. Hepsi köle muamelesi görüyor çünkü. Şuraya gideceksin diyorlar o da tamam efendim diyor. Fikrini soran yok adama, sanmıyorum olsun. Ersan var son dönemde işte ille de Beşiktaş'a gidicem dedi ve gitti. Alper'e de fikrini sormak lazım acaba ne düşünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 TSL den yabanci almanin hic mantigi yok. Yerli futbolcu oldugu icin eder iste, gerci maasi da onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eskişehirde kaç alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fenn said: SeaGle said: Fener alperi alarak bizim sakalımızı keser en fazla. Biz drogbayı alarak fenerin çükünü kestik 6 ay önce. :D Olay gecmisteki transferlerse biz size lazer epilasyonu yapmisizdir kankaa muehueahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar