Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabi ki oyle, aziz yildirim yapmamistir da demiyorum. ama fenerbahce, medyada yazilanlara bakilirsa gs'den daha fazla oneriyor zaten. o zaman halil unal cok dogru bir is yapmis zaten. kendi kisisel cikari olmasa dahi.
Mesaj tarihi:
fizban said:

iyi de fener'e satmak daha karliysa niye gs'ye satsin ki ?

Fener'e satmak daha karlıysa Fener'e satarsın zaten. Hatta kızıştırırsın da gerekirse bunlarda problem yok. Olay şu bi taraf sana bi teklif yaptığında tamam anlaştık diyip el sıkıştıysan o anlaşmaya sadık kalırsın.
Mesaj tarihi:
Yazılan bonservis tabi ki daha iyi ama mesela Bienvenue ve Orhan Şam ise verilen, bizim takasta kullanacağımız topçuların hepsinden kötü bu ikisi. Ama dediğim gibi masum bir transfer hikayesi değildir benim fikrim.

Bir de cidden verilen bir söz var ise durum değişir.
Mesaj tarihi:
"Bazen oyuncuyu 5 dakikada da alabilirsiniz. Biz Moratti'yle 1 saat 15 dakika görüştük. Son 15 dakika Sneijder konusu açıldı. Biz "Kızınızı verir misiniz?" diye sorduk. Onlar da kabul etti. Benim her davranışım samimidir. Samimi bir ortam içinde gelişti. Moratti de bu durumdan memnun biz de memnunuz. İş adamları aralarında sözle iş yaparlar. Biz sözle hallederiz işlerimizi. Moratti de böyle bir adam."

demekki halil ünal öyle bir adam değilmiş gfdnlkmfg
Mesaj tarihi:
fizban said:

tabi ki oyle, aziz yildirim yapmamistir da demiyorum. ama fenerbahce, medyada yazilanlara bakilirsa gs'den daha fazla oneriyor zaten. o zaman halil unal cok dogru bir is yapmis zaten. kendi kisisel cikari olmasa dahi.

biriyle anlaştıktan sonra gidip başkası 1 milyon fazla verince onu sallayıp diğerine mi ok diyeceksin? bu mu doğru iş?

şu anda ünal aysal 7 milyon verse gs'ye mi geri dönecek? sonra aziz 8 verse geri fb'ye mi?

bu mudur yani. anlaştıysan anlaşmışsındır yani, bitmiştir. bunun sonu yok ki
Mesaj tarihi:
@Sabonis:

Hedef o zaten. Şuan hayal kırıklığına uğradı Halil Ünal. Aysal açık arttırmaya girse 12-13'e falan okuturdu Alper'i 2 takımdan birine. Şimdi Aysal biz açık arttırmaya girmeyiz diyince üzülmüştür baya.
Mesaj tarihi:
tükürdüğünü yalamakta fenerin üstüne yok zaten

alper geçen sene feneri elinin tersiyle itti hala yüzsüz bir transfer politikası :) istemeye istemeye oynar artık zaten 3-4 maç alışamaz sonra aykutla araları bozulur kulübe forever
Mesaj tarihi:
reampage said:

6,5 milyon euro 2de oyuncu bu kadar eder mi bu herif.

2 oyuncu + 1,5M euro eder Alper. 5M euro da işte parlayan tek genç Türk oyuncu olmasından dolayı geliyor. Hatta şöyle 3M euro'su ordan 2M euro da GS'nin elinden oyuncu kapmak çok eğlenceli panpalar bonusu olabilir. ahdsajdsadas

Ne kadar eder ne demek ya, serbest piyasa ekonomisi bu fiyata satıldığına göre 6,5M euro+ 2 oyuncu ediyormuş.
Mesaj tarihi:
okumakicin said:

reampage said:

6,5 milyon euro 2de oyuncu bu kadar eder mi bu herif.

2 oyuncu + 1,5M euro eder Alper. 5M euro da işte parlayan tek genç Türk oyuncu olmasından dolayı geliyor. Hatta şöyle 3M euro'su ordan 2M euro da GS'nin elinden oyuncu kapmak çok eğlenceli panpalar bonusu olabilir. ahdsajdsadas

Ne kadar eder ne demek ya, serbest piyasa ekonomisi bu fiyata satıldığına göre 6,5M euro+ 2 oyuncu ediyormuş.

int kas int.
Mesaj tarihi:
abi elden çıkan oyuncular da önemli. elde patlayacak oyuncular onlar, direk oynayamayacak.

zaten bence bir şey yok. adam kabul etmemiş bile daha. üstüne biraz kızıştırmak için olabilir diye düşünüyorum hala daha.
Mesaj tarihi:
fizban said:

satmak = oyuncuyla gorusme hakki zaten.

kim daha fazla veriyosa onu tercih eder kulup yoneticisi. niye etmesin ki ? bu isin sonu yok mu, var tabi. yazili sozlesme.

ha ben sen ironi falan yapıyosun sandım afyonkarahisarla görüştürmez der gibi dfbdfnbn
  • Yeni Oluştur...