Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Wyand

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

@apple
Abi sizin bizim mantık yok ki. Bizim adamlarla anlaşma sağladığımız bir teklif var ve bu geçerli. Fenerbahçeye gitmek istemezse iyi biz 3 verelim alalım diye bir şey söz konusu değil yani.

Teklifimiz de 5,5 veya 6 milyon euro + Culio ve Yiğit sanırım.

sizin mantık dedigim, alperin duygusallık yapıcagına 2013 yılında inananlar için diyorum :)

yukarda yazdıgım da gayet olur, ortada yazılı bir sözleşme yoksa 6m + culio diye, gayet 3m veriyoruz aga satarsanız satın yoksa almıyoruz diyebilir gs böyle bir hakları var

eger fener 7 verirken alper gitmiyorsa aptal mi gs'li yönetici 6 versin 5 versin, 3 verir gecer
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar ticaretin içindesiniz bilmiyorum ama verilen sözlerin önemi de büyüktür. resmiyet yazıda eyvallah ama ticari itibar denen olay da söz üzerine kuruludur.

bugün ben bir telefon ile 200.000 usd'lik malı kapıma yığabiliyorum. ben adama bir hıyarlık yaparsam nah yollar bir daha bana ipliği. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

ne kadar ticaretin içindesiniz bilmiyorum ama verilen sözlerin önemi de büyüktür. resmiyet yazıda eyvallah ama ticari itibar denen olay da söz üzerine kuruludur.

bugün ben bir telefon ile 200.000 usd'lik malı kapıma yığabiliyorum. ben adama bir hıyarlık yaparsam nah yollar bir daha bana ipliği. :)

e işte bunu dedim dün, fizban gibi fanatikler çıktı "az ticaret öğrenin" dedi haudsfhudasfha.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak fizban ile konuştuğumuz konu yani ticarette ne kadar iki tarafıda tam güvence altına almasa da "verilen söz"ler vardır. Cidden önemlidir. Şimdi Halil Ünal kendi sözünden dönmüş zaten ama işte o yüzden adamın itibarına söven sövene. Aynı şekilde bir davranışın Ünal Aysal'dan geleceğini zannetmiyorum. Hani senin dediğin gibi madem öyle 3 veriyorum ben şeklinde bir davranış.

Duygusallık olmaz tabi ki 2013 yılında. Ama adam cidden desteklediği takıma gitmek isteyebilir veya farklı hedefleri olabilir ve bunlar uğruna 300-500bin euroya kısa vadede bakmayabilir. Çünkü uzun vadede daha çok kazanacaktır zaten. Ki zannetmiyorum gidip FB oyuncuya yıllık 2.5-3 m teklif etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam da futbol ticareti bambaska bişey.

şimdi siz bir daha gs es-es'den transfer yapmıcak mi saniyorsunz bu yüzden.

biz kayseri ile baya kötü olduk süleyman hurmanın topuz'u fenere satması yüzünden, e 2 gün önce de yeni bir adam almak için teklif yaptık (sefa olması gerek) yine süleyman hurma var işin içinde. adam güvenilmez diye bir daha kimse kapısını calmayacak diye bir şey yok onu söylemeye calısıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ben de biliyorum ticareti, o sozler bazen oyle bir tutulmuyor ki o 200k$ pat diye ucuvermis oluyor. guvenilmez hicbirseye ve hic kimseye ticarette.

İyide o dediklerin hiç tanımadığın adamlara yapılır. Şurada esk bi hıyarlık yapsa nereye kaçabilir. Gs veya fb yi karşısına alsa kim zararlı çıkar sence
Sosyal ağlarda paylaş

@fizban

işte o sözü tutmazsam bir daha adam benim sözümle büyük kalem mal falan bağlamaz bana. o kadar basit, çevresine de anlatır her fırsatta böyle bir hıyar işte bu adam beş para etmez ticareti diye. işleyen çarkıma kendim çomak sokmuş olurum.

kısaca tutamayacağın sözü vermeyeceksin, sıfır problem. :)
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ticari itibar kişiyi bağlar.

Bi daha eskişehirspor başkanı bi anlaşma istese yazılı olmadan girişimde bulunmaz gs. Eskişehir gs açısından kredisini bitirdi. Belki bikaç başka klüp de güvenmez bi daha sözüne.

Keşke necatiyi verirken şart koysaydık adamlara
Sosyal ağlarda paylaş

Alper'i nereye koyariz GS alsa?

Melo'nun yerine koyarsan orta saha hallac pamuguna doner.
Melo'nun yarisi kadar defansif ozelligi yok Alper'in.

Sneijder ve Selcuk ile de kiyaslamak komik olur.

Alper rotasyon adami GS icin en azindan 2014 senesi icin, sonra yerini bulur dengeli kalitesiyle .
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

melo da bütün sezon yatıyor, transfer dönemi yaklaşınca son 7-8 maç inanılmaz oynuyor adam.

şimdi satın alınırsa kesin göt göbek büyütür iyice, hele 3 sene imzarsa

Ben biraz iyimserim. Adam kiralık gelmiş sana ve şampiyon olmuşsun ve ödül olarak transfer istiyor senden. Bizde fiyat düşürmeye gittik falan. Adam da haklı olarak basıp gitti tatile. Göt göbek yapıp geldi. İlk yarı olan melo gs yönetiminin eseri. Eğer meloyu yazın gs de olursa ilk senesi ve bu sene 2. yarı gibi oynayacağını düşünüyorum.

Meloya kızamıyorum hiç. O hırsı ve pitbulluğu ile tam seyredilecek adam

serjuhan said:

Melo ve Alper aynı pozisyonun adamı değil ki. Yani biz her halükarda Melo'yu almak zorundayız. Alper daha çok Selçuk ve Hamit'in pozisyonunda bir adam. Melo daha sert, kesici, defansif özellikleri orta sahamızdaki diğer isimlere göre çok daha gelişmiş bir oyuncu.

Meloyu alperle kıyaslamak değilde 2. Gökhan gönül olmasın diye veya 2. ribery vakası. Gelecek için daha çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...