Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimse Fenere Alper transferinden dolayı birşey diyemez. Parayı verdi aldı adamı. Ama işin ucunda ihtiyaçtan çok rakibin sahadaki başarısına karşı bizde transferde bir çalım atalım düşüncesi hakim. Verilen paralar bunun göstergesi.
Mesaj tarihi:
lemuria said:

burak transferi ne çabuk unutuldu abi? transferde pislik yapmak, rakibin elinden adam almak, bunlar futbolu eğlenceli yapan şeyler.

Senin futbolla alakalı eğlence anlayışın buysa yazık.
Mesaj tarihi:
Ulan butun gece ruyamda alper bi gs ye gitti bi fb ye. Hava da sicak ruya ile uyaniklik arasi pis bi durum olur ya oyleydi bide.

Gelmesin bize beni yeterince bunaltti.
Mesaj tarihi:
lemuria said:

guernica said:

aziz gs'den yediği 10 puan farkın acısını bizim ilgilendiğimiz adamları transfer ederek çıkarmaya, taraftarına da "eheheheh gs'den adam kaptık, bizim büyüklük başka büyüklük" dedirtip krallığını garanti altına almaya kasıyor.

e bunun nesi yanlış, "ezeli rakip" kelimesini ilk defa mı duyuyoruz?

burak transferi ne çabuk unutuldu abi? transferde pislik yapmak, rakibin elinden adam almak, bunlar futbolu eğlenceli yapan şeyler.

yoksa yani etik konuşcak olursak gs etiğin çok alakasızı bir takım şu aralar.

ben yapılana yanlış demedim ki hacıabi.
kulübüne parayı verirsin, oyuncuyu da ikna eder, sözleşmeyi imzalatırsın. ben sadece transferin ihtiyaçtan çok aziz yıldırım maskesi takıp polisle çatışan (burada aklı başında fb taraftarını tenzih ediyorum) kekoların gözüne hoş görünmek için yapılmış olması ihtimali daha yüksek diyorum.

ek olarak, burak transferiyle karşılaştırman bambaşkaymış hakkaten.
Mesaj tarihi:
Abdürrahim Albayrak konuşmuş

said:
Halil Ünal sezon başında "Kümede kalmamız lazım, maddi sorunlar yaşıyoruz, Necati'yi bize verir misiniz?" dedi. Bizde kabul ettik. Eskişehir başkanı ile daha önce 6-7 kere görüştük, geçtiğimiz gün el sıkıştı. Dün bir gelişme oldu, bekleyeceğiz. Eskişehirspor ile ödeme talimatları, peşin ödeme miktarı konusunda tüm herşeyi konuştuk ve anlaştık. Oyuncu daha imza atmadı. Alper'le görüştüm ve kendisi Galatasaray'a gelmek istediğini, Galatasaraylı olduğunu söyledi. Ne olacak bilmiyorum, bekleyeceğiz. Dün akşam Eskişehirspor yönetimi beni aradı ve 7.5 milyon euro teklif edildiğini söyledi. Bu rakamlara çıkmayacağımızı söyledik. Necati bizim her zaman için kardeşimiz, ilerleyen günlerde bu konuda bir şeyler olabilir.
Mesaj tarihi:
GS Necati'yi ayartıyor. Büyük ihtimalle Alper Fener'e giderse Necati Eskişehir den gidecek. GS teklifte takas oyuncu sayısını 3'e çıkarmış gibi oldu Necati ile birlikte.

http://www.fanatik.com.tr/necati-ayriliyor_3_Detail_245_313370.htm
Mesaj tarihi:
iyi olmuş danışıklı dövüşe cevap eğer gerçekse fenerliler hemen korkup agresifleşmiş ehuehu. necati, culio falan anadolu takımlarını taşıyan adamlar. emrenin sakatlamasından sonra yerin dibine batan elmanderden daha iyi bir yedek olur zaten. eskişehir de seneye küme düşmemeye oynar artık.
Mesaj tarihi:
Abdurrahim santas tarzi laflar etmis, Necatiyi ayartiriz bak demis.
Ama Necati geri donmez artik zira EsEste hep ilk11, takim lideri olmus, uzun ve dolgun kontrati var, yani gelmez Gsye kolay kolay.
Bu yastan sonra Terimin agresif futbolunada uymaz.

Abdurrahim tam da yonetimden kovulacakken nlye bu islere giriyorsa.
Mesaj tarihi:
Abi Necati'yi ayartmıyor. Necati zaten şu ana kadar kulüpten alması gereken 1 milyon dolara yakın parayı alamamış ve kulübe dava açmış.

Necati'nin de açıklamaları var Eskişehir ile ilgili baya olumsuz zaten.
Mesaj tarihi:
eldar said:

lemuria said:

Senin futbolla alakalı eğlence anlayışın buysa yazık.

abi şu postun üzerine, senin futbol anlayışını anlamak için, bölüme attığın postları şöyle bi'okudum ve cevabımı aldım, uzatmıyorum.
Mesaj tarihi:
Transfer işi karıştı deniyor bu arada.

Sanırım Eskişehir yönetimi ile başkanı farklı kararlar vermiş ve Alper'de Galatasaray'ı istiyormuş.

Lan bu nası iş anlamadım. Hani Aziz eşeği sağlam kazığa bağlamış olmasa bu KAP bildirimleri filan yapmazdı. Sanırım hani süreci uzatıp zor gösterip iyice transfer hikayesi yaratılmaya çalışılıyor.
  • Yeni Oluştur...