Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hayalin peşinde(8pack) - kişisel meydan okuma topiki

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

Esh said:

Omuzlar niye ucgenlesmis bu arada? Bunu bi kac bodycide daha gordum, genetik mi yoksa trapeze cok abaninca mi boyle oluyo?

trapeze hiç abanmıyorum. belki farkında olmadan abanıyorumdur emin değilim.

/summon Jeaguerali
/summon kanuni
/summon perfectionist
/summon killer

kaçırdınız adamları ağla dur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Abi tereyağı üstüne zeytinyağ üstüne çikolata ne demek

vucudun her hücresinin yağa ihtiyacı var ayrıca yağ yakmak için de vucudun sağlıklı yağa ihtiyacı var. İkisinide özel doğal olarak alıyorum öyle pınar sütaş , komili falan değil mandaradan alıyorum. omega 3 ve omega 6 var.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

20 sene sonra çıkar o 8pack bu beslenme ile. o da üzülme diye, eforun için.

istediğim kadar titiz değil beslenmem ama tatlıya çok düşkünüm. hani günde 1 kg dondurma yiyen adamım normalde yaz boyunca ama bir alışma sürecindeyim. zaten düzgün bir 8 pack yapsam bu kadar çileden sonra çok daha titiz olurum eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

Noyzura said:

Esh said:

Omuzlar niye ucgenlesmis bu arada? Bunu bi kac bodycide daha gordum, genetik mi yoksa trapeze cok abaninca mi boyle oluyo?

trapeze hiç abanmıyorum. belki farkında olmadan abanıyorumdur emin değilim.

/summon Jeaguerali
/summon kanuni
/summon perfectionist
/summon killer

kaçırdınız adamları ağla dur.

Jeaguer ve kanuni yeter. ikiside efendi efendi bilgisini paylaşıyor kimseye posta koymadan. alttaki iki arkadaş konuşmayı ve fags demeyi çok seviyor diye yazdım varsa bildikleri paylaşırlar diye. Kimsenin kaçtığı ettiği yok.

Killer kendini bitirdi yanlış egzersizlerden. Perfect de bilip araştırmasına rağmen yeterli motivasyonu gösteremiyor . Ben isterim herkes bilgisini güzel paylaşşın ve altını çize çize yazabildiklerini kendisine uygulayabilsin başkalarına posta koymak yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Sorieno said:

Abi tereyağı üstüne zeytinyağ üstüne çikolata ne demek

vucudun her hücresinin yağa ihtiyacı var ayrıca yağ yakmak için de vucudun sağlıklı yağa ihtiyacı var. İkisinide özel doğal olarak alıyorum öyle pınar sütaş , komili falan değil mandaradan alıyorum. omega 3 ve omega 6 var.

Yediğin besinlerde zaten yağ var ki.
Tavuk yemişsin mesela onun içinde 10g yağ var mesela, koyduğun baharatın, kekiğin bile yağı var. Hani tereyağıyla pişirip, üstüne bir de zeytinyağı koymak fatception oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Cons said:

ha su 1972 de yapilan en son

Iyi hareket pls bok atmayalim. Ayakta yaptim daha bugun.

aynen bende ayakta yapıyorum şu hareket ve serbest barbell ile yapıyorum.

Kanuni bu resimde kollar çok geniş tutuyor gibi. ben daha dar tutuyorum. omuz hizam civarları. dar tuttukça daha iyi vuruyor ama fazla dar tutarsam bileklerim acıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...