-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 neck press ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Noyzura said: Esh said: Omuzlar niye ucgenlesmis bu arada? Bunu bi kac bodycide daha gordum, genetik mi yoksa trapeze cok abaninca mi boyle oluyo? trapeze hiç abanmıyorum. belki farkında olmadan abanıyorumdur emin değilim. /summon Jeaguerali /summon kanuni /summon perfectionist /summon killer kaçırdınız adamları ağla dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Behind the neck shoulder barbell press sanirim o neckden kasit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ha su 1972 de yapilan en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 neck press ve 8pack ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sırf mide çalışcak hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fakat konunun başlığı 8pack - bir hayalin peşinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fdsfs ne darladım belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Cons said: ha su 1972 de yapilan en son Iyi hareket pls bok atmayalim. Ayakta yaptim daha bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sorieno said: Abi tereyağı üstüne zeytinyağ üstüne çikolata ne demek vucudun her hücresinin yağa ihtiyacı var ayrıca yağ yakmak için de vucudun sağlıklı yağa ihtiyacı var. İkisinide özel doğal olarak alıyorum öyle pınar sütaş , komili falan değil mandaradan alıyorum. omega 3 ve omega 6 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 barbu said: 20 sene sonra çıkar o 8pack bu beslenme ile. o da üzülme diye, eforun için. istediğim kadar titiz değil beslenmem ama tatlıya çok düşkünüm. hani günde 1 kg dondurma yiyen adamım normalde yaz boyunca ama bir alışma sürecindeyim. zaten düzgün bir 8 pack yapsam bu kadar çileden sonra çok daha titiz olurum eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 AtlaraFisildayan said: Noyzura said: Esh said: Omuzlar niye ucgenlesmis bu arada? Bunu bi kac bodycide daha gordum, genetik mi yoksa trapeze cok abaninca mi boyle oluyo? trapeze hiç abanmıyorum. belki farkında olmadan abanıyorumdur emin değilim. /summon Jeaguerali /summon kanuni /summon perfectionist /summon killer kaçırdınız adamları ağla dur. Jeaguer ve kanuni yeter. ikiside efendi efendi bilgisini paylaşıyor kimseye posta koymadan. alttaki iki arkadaş konuşmayı ve fags demeyi çok seviyor diye yazdım varsa bildikleri paylaşırlar diye. Kimsenin kaçtığı ettiği yok. Killer kendini bitirdi yanlış egzersizlerden. Perfect de bilip araştırmasına rağmen yeterli motivasyonu gösteremiyor . Ben isterim herkes bilgisini güzel paylaşşın ve altını çize çize yazabildiklerini kendisine uygulayabilsin başkalarına posta koymak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Noyzura said: Sorieno said: Abi tereyağı üstüne zeytinyağ üstüne çikolata ne demek vucudun her hücresinin yağa ihtiyacı var ayrıca yağ yakmak için de vucudun sağlıklı yağa ihtiyacı var. İkisinide özel doğal olarak alıyorum öyle pınar sütaş , komili falan değil mandaradan alıyorum. omega 3 ve omega 6 var. Yediğin besinlerde zaten yağ var ki. Tavuk yemişsin mesela onun içinde 10g yağ var mesela, koyduğun baharatın, kekiğin bile yağı var. Hani tereyağıyla pişirip, üstüne bir de zeytinyağı koymak fatception oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 minicik tereyağı koyuyorum kocaman tencereye ve bir kaç damla tereye yağını böyle yağdanlıktan damlatıyorum. gerçekten minicik minicik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 -Deno- said: fakat konunun başlığı 8pack - bir hayalin peşinde ? komple spor logu tutuyorum Denocum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yağ pişirmeyi filan sağlıyor sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kanuni said: Cons said: ha su 1972 de yapilan en son Iyi hareket pls bok atmayalim. Ayakta yaptim daha bugun. aynen bende ayakta yapıyorum şu hareket ve serbest barbell ile yapıyorum. Kanuni bu resimde kollar çok geniş tutuyor gibi. ben daha dar tutuyorum. omuz hizam civarları. dar tuttukça daha iyi vuruyor ama fazla dar tutarsam bileklerim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 niye hem normal indiriyorsun hem arkaya peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Çok da koysan kıyamaz insan "minicik minicik böyle" demiş adam. Ben senin personal trainer'ın, diyetisyenin falan olsam "iyi hadi bugün de şımarıklık yap ^_^" falan derim sadece devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben resimdekinden daha genis tutuyorum :) Kulak alt hizasina kadar indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.musclemag.com/wp-content/uploads/2013/02/Behind-the-Neck-Press.jpg Bu sekil. Tutus ve indigi yer bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Arka omuz mu bu ? ayrıca adam iğreçmiş ıyyyy :D Noyzura bana sormadın kırıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konserve tonbaligi protein deposu olarak ilk sirada geliyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hindi ilk sırada. Yağ oranı da en az. Sonra tavuk, kırmızı et, somon ve ton balığı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bence de doğrusu kanuni nin son koyduğu photo. gifteki herif sakatlık için aranıyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar