barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 haftalık moral bozar. aylık olur o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 3kilo kemik az deil mi bi hata olmasin Ote yandan 69kilo kas ne , toplamda kac kilosun? 80 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "you can not out-train a bad diet" demisler unlu dusunurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 az önce çekildiğim fotolar ilk hafta şeysi. @ Esh : 82 kiloyum boy 186cm. bende kontrol ettimde 70kg birinin kemik ağırlığı yaklaşık 4kg'dir diyor internet. Hani ben son 10 yılda 67 kilo da dolaştım 90 kiloda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 genetik de yok kaslar, kasma boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Abi yanlis anlama da , su fotografa gore yorum yaparsak bende daha cok karin kasi var :P Ne diyet yapiyorum ne de hergun calisiyorum. Senin diyete degil aksine gainer pompalamaya ihtiyacin var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 benim kıllar gölgeliyor ya kasları çok foto kopayacam da kazak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o nası ten rengidir evladım :D hayatın boyunca kaç kere güneşe çıktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Avuç dolusu yağ var karnımda. hani default olarak herkesin packleri var karnında olmasa insan vucudu dik duramaz zaten ama benim karnım çok yağlı ve yağ oranımı %11'den %5'e doğru çekince çıkar. belim üsteki fotolarda 89cm bir kaç ay önce 78cm idi ama ben 7 hafta tüttüre tüttüre domdurma abaranak 89 kg yaptım kendimi kaybettim çok pişmanım. ondan önce şu şekildeydi. tam öyleyken yağ oranım %9.6 idi. o esnada bırakmak yerine yardırmam gerekiyordu ama duygusal çöküntüler işte zaman zaman hepimizi vurabiliyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 GladricSpirit said: o nası ten rengidir evladım :D hayatın boyunca kaç kere güneşe çıktın? çıkıyorum güneşe ama şemsiye ile geziyorum. beyazlığımı seviyorum böyle kadınlar da çok seviyor dünyaya ait olmayan bir beyazlığım var gibi ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Omuzlar niye ucgenlesmis bu arada? Bunu bi kac bodycide daha gordum, genetik mi yoksa trapeze cok abaninca mi boyle oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Kemik orani %14-16 dir genel olarak. Normal insan icin. Hani cooooook zayifsindir bu oran artar normal olarak. 10 kg gibi dusunulebilir sende misal. 80 kg kiside 69 kg kas impossibru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Esh said: Omuzlar niye ucgenlesmis bu arada? Bunu bi kac bodycide daha gordum, genetik mi yoksa trapeze cok abaninca mi boyle oluyo? trapeze hiç abanmıyorum. belki farkında olmadan abanıyorumdur emin değilim. /summon Jeaguerali /summon kanuni /summon perfectionist /summon killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 still ciroz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Pozdan ve one egimden saga dogru bence. Onden dik pozda daha az gorunur. Son fotolar normal sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Son fotoda bunlarda tam gorunmuyor ama baska fotolari hatirliyorum. Bodypaintli olanlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cons said: still ciroz dünyada bu kadar aç insan varken böyle yağ kaplı bir vucud ile dolaşmak niye ki ? yağsız olmak iyidir, sağlıklıdır , seksidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yagsiz olma demiyorum kasli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Noyzura said: Avuç dolusu yağ var karnımda. hani default olarak herkesin packleri var karnında olmasa insan vucudu dik duramaz zaten ama benim karnım çok yağlı ve yağ oranımı %11'den %5'e doğru çekince çıkar. belim üsteki fotolarda 89cm bir kaç ay önce 78cm idi ama ben 7 hafta tüttüre tüttüre domdurma abaranak 89 kg yaptım kendimi kaybettim çok pişmanım. ondan önce şu şekildeydi. tam öyleyken yağ oranım %9.6 idi. o esnada bırakmak yerine yardırmam gerekiyordu ama duygusal çöküntüler işte zaman zaman hepimizi vurabiliyor ;D öne eğilerek kas çıkartmaya çalışmak asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cons said: yagsiz olma demiyorum kasli ol Tamam tatlım i will pump harder ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ok bebisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Esh said: Omuzlar niye ucgenlesmis bu arada? Bunu bi kac bodycide daha gordum, genetik mi yoksa trapeze cok abaninca mi boyle oluyo? Genetik benimde öyle ama alakam yok body ile.Kaslı da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bugün süper takıldım ya Sabah yine 200gr tavuk ızgarada sonra bastım üstüne köri , karabiber , kekik .. yanına kocaman salata bol limonlu az zeytin yağlı. Klübe gittim sonra 2 gibi row machine'i denedim . ama heyecan yaptım rekor kıracam diye popomu dengeli koymamışım bi ara durup popomu düzelttim 2 dkda 589 metre aktım sonra serbest ağırlık kısmına geçtim Military press 4 x 10 neck presss 4 x 8 front raises 3 x 12 lateral raises 4 x 10 Upright rowing 3 x 10 push down 4 x 10 lying triceps 4 x 10 Reverse pushdown 4 x 10 bunlara şu an 30 saniye set arası mola. hareket arassı mola 60 saniye şeklinde yapıyorum. sonra bir antrenör eşliğinde 20 dk karın çalıştım mafoldum yine sonra stüdyo çalışması vardı legs and hips. bi saat kadınlarla birlikte kalça ve bacak çalıştım. bu esnada bacaklarıma ağırlık taktım 1.5 birine ve 1.5kg diğerine. bu antreman da çok iyi geldi çünkü alt karın hareketlerini yaparken bazı açılardan bacaklarım çok güçsüz geliyordu. sonra dövüş salonuna girdim 20 dk zincir yumruk antremanı yaptım. sanırım saniyede 8 yumruk rekorumu 10'a çıkardım ses ritminden anladığım kadarıyla. zorlarsam 10'nu da geçebilecekmişim geliyor ama dediğim gibi ses ritmine göre ölçtüm. yarın tripod ve kamera kurarım evde kum torbasına sektirirken bir video alırım. eğer 10 yapabilirsem 1 saniye de chrome sonsuz et ısmarlıcak bir yerde yemeğe çıkıp . Luffy gibi yicem ;D ha bu esnada akşam yemeğini yazmayı unuttum 200gr ızgarada tavuk göğüs + bulgur (havuç, soğan, biber , domates - tereyağında tabikide ve azcık lezzet mindfuck için zeytinyağ) antremandan sonra da 14gr çikulata çaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi tereyağı üstüne zeytinyağ üstüne çikolata ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 20 sene sonra çıkar o 8pack bu beslenme ile. o da üzülme diye, eforun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar