Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hayalin peşinde(8pack) - kişisel meydan okuma topiki

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

http://1.bp.blogspot.com/-AB3F1_fjcmQ/T6CuiusiYJI/AAAAAAAAAEM/o8LVD7HWUOo/s1600/images-1.jpg

bunu gec sonra vegan vs gibi beslenme olaylarina laf edersin :D

tabii noyzuraninda maymun istahlik sorunu var gibi :D

Bu amca da vegan

Bu esnada evet biraz maymun iştahlılık var ama daha da olgunlaşıp üstesinden gelicem ;D
Sosyal ağlarda paylaş

9. GÜN

kahvaltı :
Sabah süper bir salata yine yanına 200gr tavuk + 1 bardak portakal suyu ama 2 bardak sıkılan portakalların posalarını yedim. çöpe atmaya gönlüm el vermiyor mis gibi lif , vitamin v.s..

Gym'e aktım.

ilk önce 50 dk Killer ABS grup programına katıldım. yine acılar içinde bir seanstı gym stickler falan kullandık ilginçmiş.

Sonra

2dk row machine de yardırayım dedim ama önceki seansda o kadar yorulmuşum ki 2dkda 1:30'a geldiğimde hemen yanımdaki makineye über şişko biri geçip bana çarpınca isyan edercesine kalktım. Bir de salona 3 yıl önceki eski sevgilim başlamış tam bana bakacak açıda launch hareketleri yapıyordu öyle bana bakmasına da kıl oldum kalktım.

sonra ağırlık kısmna geçtim

row 4 x 10
leg curl 4 x 10
deadlift 3 x 10
leg ext 3 x 10
full squat 4 x 10
Calf Raise 4 x 12
Leg press 5 x 12

Akşam yemeği :

100gr tavuk + azıcık dünden kalan bulgur + salata (3 yaprak marul + 1 hıyar + kırmızı biber + yeşil biber + 1 havuç + 3 chery domates + yarım limon + 10 damla zeytin yağı ) + limonlu c vitaminli sarıkız soda

canım tarçınlı bir yeşil elma istiyor ama emin değilim yiyip yiğemiyeceğime.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele aç kalmak değil zaten. hayvan gibi efor sarfediyorum ve kaslarımı geliştiriyorum. elbette yicem aç mı bırakacam kendimi ?

9 gün öncesine kadar deli gibi tatlı , dondurma , kafama göre düzensizce yiyip spor yapmayı bırakmıştım 7 hafta kadar öyle takıldım ve şu an toparlıyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Kanuni said:

http://1.bp.blogspot.com/-AB3F1_fjcmQ/T6CuiusiYJI/AAAAAAAAAEM/o8LVD7HWUOo/s1600/images-1.jpg

bunu gec sonra vegan vs gibi beslenme olaylarina laf edersin :D

tabii noyzuraninda maymun istahlik sorunu var gibi :D

Bu amca da vegan

Bu esnada evet biraz maymun iştahlılık var ama daha da olgunlaşıp üstesinden gelicem ;D

ahah steroid junkie direk. guzel ornek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

senko said:

dün ben de pizza yedim :(
ya 2 gündür çok bozdum nedense
ne güzel 74'e kadar düşmüştüm bugün baktım yine 76'yım.
pazar gününe kadar yine düşebilsem bare 74'e.

Bi defi hacet etsen yine 74 olursun.
Defi hacet önemli.
Ben düzenli yapamıyorum, o yüzden kötü oluyor.

ahah, 2 kilo sıçabilecek kapasitede bir adam değilim hocam ben.
Sosyal ağlarda paylaş

bana spor yasak lan salonda çalışmam yasak şubattan beri.

zaten kik boksu bıraktıktan sonra 86 kilodan 60 kiloya düştüm. boy 1.82.

vücut sıfırladı kası falanda. şimdi ıkına sıkıla kilo almaya çalışıyodum aldım bu seferde çok aldım 84 oldum ve sporsuz kilo aldım.

şimdi düz kilo veriyorum 3 haftada 74'e düştüm. iyice minnacık kaldı kolumda kas yok lan. omzum falan yok hiç sıfır.

çok ciddi mide problemleri çekiyorum o yüzden abdomene baskı uygulayacak herhangi bir hareket yasak. e bu seferde kol omuz gelişmiyor arkadaş.

NAAABMAM lazım öneri verin. yaz ortası gibi mide kapakçığı takılacak ondan sonra 1 ay falan dinlenme müddeti olması gerekiyor sanırım sonra komple girip bir dönemki halime yaklaşmaya çalışacağım.

makinist için kilo verip geri alamayan kırişçan beyıl gibiyim. lisanslı sporcudan simit osman olmak tiksindiriyor gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Noyzura iyisin yine!

semen

Fructose
ascorbic acid
zinc
cholesterol
protein
calcium
chlorine
blood group antigens
citric acid
DNA
Magnesium
vitamin B12
phosphorus
sodium
potassium
uric acid
lactic acid
nitrogen
other nutrients

nomnomnomnom

tabi ya mis gibi çat çat koyuyorum shotları bazen günde 2 kere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...