Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kanuni said: http://1.bp.blogspot.com/-AB3F1_fjcmQ/T6CuiusiYJI/AAAAAAAAAEM/o8LVD7HWUOo/s1600/images-1.jpg bunu gec sonra vegan vs gibi beslenme olaylarina laf edersin :D tabii noyzuraninda maymun istahlik sorunu var gibi :D Bu amca da vegan Bu esnada evet biraz maymun iştahlılık var ama daha da olgunlaşıp üstesinden gelicem ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 9. GÜN kahvaltı : Sabah süper bir salata yine yanına 200gr tavuk + 1 bardak portakal suyu ama 2 bardak sıkılan portakalların posalarını yedim. çöpe atmaya gönlüm el vermiyor mis gibi lif , vitamin v.s.. Gym'e aktım. ilk önce 50 dk Killer ABS grup programına katıldım. yine acılar içinde bir seanstı gym stickler falan kullandık ilginçmiş. Sonra 2dk row machine de yardırayım dedim ama önceki seansda o kadar yorulmuşum ki 2dkda 1:30'a geldiğimde hemen yanımdaki makineye über şişko biri geçip bana çarpınca isyan edercesine kalktım. Bir de salona 3 yıl önceki eski sevgilim başlamış tam bana bakacak açıda launch hareketleri yapıyordu öyle bana bakmasına da kıl oldum kalktım. sonra ağırlık kısmna geçtim row 4 x 10 leg curl 4 x 10 deadlift 3 x 10 leg ext 3 x 10 full squat 4 x 10 Calf Raise 4 x 12 Leg press 5 x 12 Akşam yemeği : 100gr tavuk + azıcık dünden kalan bulgur + salata (3 yaprak marul + 1 hıyar + kırmızı biber + yeşil biber + 1 havuç + 3 chery domates + yarım limon + 10 damla zeytin yağı ) + limonlu c vitaminli sarıkız soda canım tarçınlı bir yeşil elma istiyor ama emin değilim yiyip yiğemiyeceğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 steroidleride hayvansal ürün içermiyomuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abi birşey diyeceğim ben o akşam yemeğinde yediklerini yesem doyarım direkt. öyle diet dost başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 mesele aç kalmak değil zaten. hayvan gibi efor sarfediyorum ve kaslarımı geliştiriyorum. elbette yicem aç mı bırakacam kendimi ? 9 gün öncesine kadar deli gibi tatlı , dondurma , kafama göre düzensizce yiyip spor yapmayı bırakmıştım 7 hafta kadar öyle takıldım ve şu an toparlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Cons said: steroidleride hayvansal ürün içermiyomuymuş ben streodimi kendimden alıyorum tatlım biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Noyzura said: Kanuni said: http://1.bp.blogspot.com/-AB3F1_fjcmQ/T6CuiusiYJI/AAAAAAAAAEM/o8LVD7HWUOo/s1600/images-1.jpg bunu gec sonra vegan vs gibi beslenme olaylarina laf edersin :D tabii noyzuraninda maymun istahlik sorunu var gibi :D Bu amca da vegan Bu esnada evet biraz maymun iştahlılık var ama daha da olgunlaşıp üstesinden gelicem ;D ahah steroid junkie direk. guzel ornek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Noyzura said: Cons said: steroidleride hayvansal ürün içermiyomuymuş ben streodimi kendimden alıyorum tatlım biliyorsun. bilmezmiyim aşkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kanuni said: http://1.bp.blogspot.com/-AB3F1_fjcmQ/T6CuiusiYJI/AAAAAAAAAEM/o8LVD7HWUOo/s1600/images-1.jpg bunu gec sonra vegan vs gibi beslenme olaylarina laf edersin :D tabii noyzuraninda maymun istahlik sorunu var gibi :D tanri mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 noyan shot iştah açıyor. 3 dilim salçalı ekmek yicem limonlu soda ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 3 pack cikarsan kardir bu dietle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Limonlu soda yerine churchill yap. Limonlu sodada çok şeker var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu arada sana laf ederken ben de sabah dayanamayıp bir dilim nutella yedim sabah, büyük pişmanlıklar içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 dün ben de pizza yedim :( ya 2 gündür çok bozdum nedense ne güzel 74'e kadar düşmüştüm bugün baktım yine 76'yım. pazar gününe kadar yine düşebilsem bare 74'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 semen contains: Fructose ascorbic acid zinc cholesterol protein calcium chlorine blood group antigens citric acid DNA Magnesium vitamin B12 phosphorus sodium potassium uric acid lactic acid nitrogen other nutrients Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura iyisin yine! semen Fructose ascorbic acid zinc cholesterol protein calcium chlorine blood group antigens citric acid DNA Magnesium vitamin B12 phosphorus sodium potassium uric acid lactic acid nitrogen other nutrients nomnomnomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 senko said: dün ben de pizza yedim :( ya 2 gündür çok bozdum nedense ne güzel 74'e kadar düşmüştüm bugün baktım yine 76'yım. pazar gününe kadar yine düşebilsem bare 74'e. Bi defi hacet etsen yine 74 olursun. Defi hacet önemli. Ben düzenli yapamıyorum, o yüzden kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bingildak said: Noyzura iyisin yine! semen Fructose ascorbic acid zinc cholesterol protein calcium chlorine blood group antigens citric acid DNA Magnesium vitamin B12 phosphorus sodium potassium uric acid lactic acid nitrogen other nutrients nomnomnomnom teşekkürler yüzbaşı aşikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sorieno said: senko said: dün ben de pizza yedim :( ya 2 gündür çok bozdum nedense ne güzel 74'e kadar düşmüştüm bugün baktım yine 76'yım. pazar gününe kadar yine düşebilsem bare 74'e. Bi defi hacet etsen yine 74 olursun. Defi hacet önemli. Ben düzenli yapamıyorum, o yüzden kötü oluyor. ahah, 2 kilo sıçabilecek kapasitede bir adam değilim hocam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sıçıp bırakanlara, bırakıp da kaçanlara, bir hamle de silip şu pozda yürüyenlere hep özendim. Ama aslında çoğumuz idrar ve dışkıyla bayağı bir kilo tutuyoruz. Hepsini boşaltınca tüy gibi hafifliyor insan, bir iki kilo fark ediyor rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Neyse gidişatı sıçmıktan çıkaralım da diet regret'lere geçelim, bi circle jerk olsun, rahatlayalım. Pizzalar nutellalar, tek başına ağır geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Detox center go go. Ama radyasyon yemis gibi got killariniz bile dokulur sabah aksam cimen shot ice ice. Bari bi dilim ekmek diye yalvarirsiniz barsaklardan sucuk gibi kalintilari cikarmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bana spor yasak lan salonda çalışmam yasak şubattan beri. zaten kik boksu bıraktıktan sonra 86 kilodan 60 kiloya düştüm. boy 1.82. vücut sıfırladı kası falanda. şimdi ıkına sıkıla kilo almaya çalışıyodum aldım bu seferde çok aldım 84 oldum ve sporsuz kilo aldım. şimdi düz kilo veriyorum 3 haftada 74'e düştüm. iyice minnacık kaldı kolumda kas yok lan. omzum falan yok hiç sıfır. çok ciddi mide problemleri çekiyorum o yüzden abdomene baskı uygulayacak herhangi bir hareket yasak. e bu seferde kol omuz gelişmiyor arkadaş. NAAABMAM lazım öneri verin. yaz ortası gibi mide kapakçığı takılacak ondan sonra 1 ay falan dinlenme müddeti olması gerekiyor sanırım sonra komple girip bir dönemki halime yaklaşmaya çalışacağım. makinist için kilo verip geri alamayan kırişçan beyıl gibiyim. lisanslı sporcudan simit osman olmak tiksindiriyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Abi istersen bizim tascinin telefonunu vereyim, en son nineme guzel bi mezar tasi yaptirdik granitten, isim siir falan da yaziyolar istedigin fontla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bingildak said: Noyzura iyisin yine! semen Fructose ascorbic acid zinc cholesterol protein calcium chlorine blood group antigens citric acid DNA Magnesium vitamin B12 phosphorus sodium potassium uric acid lactic acid nitrogen other nutrients nomnomnomnom tabi ya mis gibi çat çat koyuyorum shotları bazen günde 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar