Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6-8 Eylül'de hazerfen'de.

Sıkış değilse ilk açıklanan grup Arctic Monkeys olacak gibi. Ekşi'de yazan tarihler hatalı. 6 temmuz'da Moskova'dalar. Eğer olursa efsane olur. Ben One Love'dan bekledim ama onlardan ses gelmeyince umudu Rock'n Coke'ye verdim.

Ayrıca Last FM'de Robbie Williams filan yazıyor. gerildim. http://www.lastfm.com.tr/festival/3571316+Rock'n+Coke+2013

Bir yerlerde Nick Cave yazıyor. heyecanla bekliyoruz bakalım
Mesaj tarihi:
Zaten artık özellikle hoşuma giden bir grup varsa tek gün seçip akşamına gidiyorum, öyle festival havasında değilim. O açıdan arctic monkeys yeter tek başına.
Mesaj tarihi:
Artık bu dönemlerden sonra Rock'n Roll yıldızıymış, Rock'n Rollmuş bunlar yalan. Teknolojinin gelişimi ile albümle meşhur olma dönemi bitti, eskidendi onlar. Bir tarzın olacak, farklı gelecek, havan olacak vs..

Artık herkes sistemin kölesi. Büyük isimler neden geliyor Türkiye'ye? Albümler artık para kazandırmıyor çünkü. Bütün herkes dünya turnelerine başladı. Ne rockı abi artık?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gruplar henüz belli değil, şu arctic monkeys dedikodusu da gündemdeki olaylar gibi aldı başını gitti. adamların sitelerinde hala açıklanmadı. yan çizerlerse şaşmam. bu sene çok tatsız olacağa benziyor.

edit: şöyle birşey varmış: https://twitter.com/ArcticMonkeys/status/341603683806609408
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk açıklanan liste ki cumartesi sanırsam bunlar:
Arctic Monkeys
Hurts
Palma Violets
Maximo Park
Triggerfinger
Little Boots
Rubik
Everything Everything
Aylin Aslım
Duman
Manga
Can Bonomo

Bu da yeni açıklananlar:
Editors
Klaxons
La Roux
Skindred
Oi Va Voi
The Cribs
Ellie Goulding
Selah Sue
Netsky
Babylon Circus
Melis Danişmend
Yasemin Mori
The Ringo Jets
123
Portecho
Büyük Ev Ablukada

Arctic Monkeys olmasa heyecanlanmak mümkün değil. Tek grup için her şey..
  • Yeni Oluştur...