Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www2.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/tolunay-kafkas-hukum-allahtandirSXHBQ329254SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Gazeteci 'volkan oyundan cikarken size hareket yapti ne diyceksiniz' tarzi bisey dedi. tolunayda 'yok volkan efendi cocuktur bize kimse saygisizlik yapamaz' filan diyodu bi anda huuuuop gardasim filan tarzina girdi. gazeteciye 'ne o el kol yapiyosun' filan diye bagirdi sonra hizini alamadi vites degistirdi olay 'ne bakiyosun'a geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.ntvspor.net/video-galeri/ne-bakiyorsun-kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ankarada hamsi tava yapmısız gene, hamsi sezonuda bitmisti neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tolunay kafayı kırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 niye bakiyosun diyo ya ahahah, lan nereye baksin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yakışıksız haraketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tolunay ne ya antrenör die getirdikleri adama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Octavarium said: semihi görüp efkarlandım yine. ama sonra diyorum ki kendime o mutlu, parasını alıyor ankara havasında ritim bile tutuyor. biraz olsun geçiyor efkarım,üzüntüm,hayal kırıklıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KNj9ajEzArw şöyle bişi var bi de geçmiş dönemlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hakkaten sıkıntılı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şu adam futbol bilgisi olarak ne bileyim düşünceleri vs. bu ülkenin çok üstünde birikime sahip lakin zerre adam değil. Sırf bu olaylardan değil, geçen yıl hem TV'de hemde birkaç dergide röportajlarını okumuş, izlemiştim. Alt yaş milli takımlarında çok uzun süreli projeleri olduğunu ve hiçbir şekilde bırakmayıp iddialı bir nesil yetiştireceğini vs. söylüyordu. Bayağı planlar vs. anlatıyordu. Ha ne oldu? İlk teklifte hemen kulüp takımına döndü. O andan beri iyice gıcığım... Kayseri bunu yolladığında üzülmüştüm ama neden yolladıkları belli oluyor. Antep'te oyuncuların neden küskün küskün oynadıkları vs. de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Pha said: Hakkaten sıkıntılı herif. o yörelerde bi şey oldu mu "sıkınti yok" denir. o geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Roma bu maçtan sora Cristian'ı kesin alır ahahahaha. Her maç böyle oynuyor sanacaklar :D Bastırr roma bastırrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Rhom said: http://www.youtube.com/watch?v=KNj9ajEzArw şöyle bişi var bi de geçmiş dönemlerden Kapıdan çıkar çıkmaz da kopanlar var salonda :) Yalnız gülüyoruz ama bizim aslansın kaplansın gururumuzsun dediğimiz "bazı" yerli hocalarımızın tamamında var bu tripler. Biz buyuz aslında ^_- Kolunun da neden o halde olduğunu sormaya gerek yokmuş ayrıca, adam belli ki yolda yürüyene dönüp ne bakiyoeaaan diyip girilebilecek kapasitede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Karnına mı geldi göğsüne mi geldi, oh mu olsun, haketti mi vs vs vs http://www.hurriyet.com.tr/_np/0350/20250350.jpg Batikondur batikon ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kanıyormuş gibi çek pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Emre'nin de fizik patates gibiymiş lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lan bizim yedek kaleci bile 6packli. zencilerden, melo'dan bahsetmiyorum bile. emre bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Valla gazeteler abartmış belki kanlar içinde kaldı falan diye ama şu haliyle de alay edilecek bir durumu yok adamın, bildiğin tırpan yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Baticonu bol sürmüşler o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 E iyi o zaman sizinkilere de sürmek zorunda kalmazlar bir gün diyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Elbette herifi biçti ama görünen şekli ile bıçaklama sonrası havası var onu diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar