Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı (2013 Thread)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenn said:

fenn said:

Macaristan 5 Romanya 4 Türkiye 7 atmış Andorra ya.

Andorra yı çıkartırsak hepsinden
Hollanda +15
Romanya -1
Türkiye -2
Macaristan -3
averaj oluyorlar.

Macaristan ın bir yerde puan kaybedeceğini varsayarak Romanya ya odaklanıyorum. Salı günü 1-0 yensek Romanya ile averajlar eşitleniyor puanlarda. Romanya Estonya maçında Türkiye nin Estonya ve Hollanda maçından daha fazla gol atması gerekiyor çıkması için. Tüm maçları kazanma üzerine kuruyorum. Son 2 maçta Flaş bi beraberlik Romanya nın veya Türkiye nin sonu demek

Romanya -3
türkiye 0
Macaristan +1 oldu averajda

Macarlar berabere kalsa bu akşam türkiye 2.

Güncellersek
Romanya -3
Türkiye +2
Macaristan -6
Mesaj tarihi:
Yenersek ( 1 farkla)ve romanya 6 averajı aşamazsa biz çıkıyoruz

Romanya ve biz berabere kalırsak gene biz çıkıyoruz.

türkiye 1-0 romanya 6-0 yenerse puanlar ve averajlar eşit oluyor. Aralarındaki maçlara mı bakılacak?
Mesaj tarihi:
oldun said:

Neden önce ikili averaj degil ikili soyle sacma Takımların oldugu grupda en mantıklısı aslında

şimdik şöyle;

hollanda ve türkiye yi ele alalım.eğer ikili averaj olsa, ikisi de sadece bir birine karşı kastırır.ama atıyorum san marino ya karşı 1-0 lık gelecek skorlara yatabilirler.buda seyir zevkini düşürebilir.fifa da herkes her maçta acımasın yardırsın diye genel averaj yapıyor olabilir.
Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

oldun said:

Neden önce ikili averaj degil ikili soyle sacma Takımların oldugu grupda en mantıklısı aslında

şimdik şöyle;

hollanda ve türkiye yi ele alalım.eğer ikili averaj olsa, ikisi de sadece bir birine karşı kastırır.ama atıyorum san marino ya karşı 1-0 lık gelecek skorlara yatabilirler.buda seyir zevkini düşürebilir.fifa da herkes her maçta acımasın yardırsın diye genel averaj yapıyor olabilir.
kastirmasin ki zaten hollandanin su yaptigi maclar cok amacsiz duruyor bir ton mac yaptilar 2. ile 3. toplami kadar puan topladilar nerdeyse
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
3.Torbaya düşmüş Milli Takım.

1. TORBA
İspanya, Almanya, Hollanda, İtalya, İngiltere, Portekiz, Yunanistan, Rusya, Bosna-Hersek

2. TORBA
Hırvatistan, Ukrayna, İsveç, Danimarka, İsviçre, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, İrlanda

3. TORBA
Türkiye, Sırbistan, Slovenya, İsrail, Norveç, Slovakya, Romanya, Avusturya, Polonya

4. TORBA
Karadağ, Ermenistan, İskoçya, Finlandiya, Letonya, Galler, Bulgaristan, Estonya, Belarus

5. TORBA
İzlanda, K.İrlanda, Arnavutluk, Litvanya, Moldova, Makedonya, Azerbaycan, Gürcistan, Kıbrıs Rum Kesimi

6. TORBA
Lüksemburg, Kazakistan, Liechtenstein, Faroe Adaları, Malta, Andorra, San Marino, Cebelitarık
  • Yeni Oluştur...