Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Göremedik ki bi gs-juve maçı rahatlasak. Hayır gs juveden iyi takım demek ne kadar saçma olabilir ki ? Hadi 10 maçın 9unu almasak bile gs - juve maçını gs alır bu bu kadar net. Oyle 18231823812 maç yapmaya gerek yok 1 maç yapsak şu konu kapansa çok tatlı olur.

Bu arada imzalarına falan yazanlar olmuş , çocuklaşıcağınıza takım çeyrek finalde elendi ona dikkat etseniz ? Görende sanki Ramispor juventusu yener dedik zannedicek harbiden terbiyesizliğe vurdunuz . Tamam galatasaray Tromso kalibresinde takım anca onla kapışır geri kalan herkes gelen geçen 5 çakar bize , rahatlayın hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaraya nazaran bokladım ama , hani cesena daha iyi demedim galatasaraya nazaran bokladım :D He tamam inanırsın juve daha iyi dersin eyv , juve biraz daha kötü ama öyle 10/9luk kötü değil dersin eyv.

JUVE DAHA ÖYÖ GS SAVUNDU ÖHÖÖHÖH SALLAAAAK SALAAAK. falan yapmakta mallık olmaya başlıyor. juve > gs der geçersin abartmanın lüzumu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam ezilmeyiz anlamında diyor. 10-9 diye yazıp durmayın. Sonuçta biz Avrupa da 8 e girdik. 5-8 arasındayız. Keşke 1. değilde sıralama yapmak için maçlar devam etseydi. Mesela gs ile juve, malaga ile psg. sonra galipler kapışacak ve 5. ortaya çıkacak mesela gibisinden
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar hem gs de emeği var, hem türk, hem gönüllü, hemde o kadar pahalı değil hatta ucuz ama şöyle salih gibi 18 yaşlarında alıp eğitseler ve yeni bir hakan şükür tarzında yıllarca hizmet edecek futbolcu anlayışı olsa daha güzel olur ama şartlar şartlar şartlar
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır mısın Sneijder!

Terim, 8 Temmuz'daki İngiltere kampında buluşacağı Hollandalı yıldıza mesaj gönderdi: İyi hazırlandığını umuyorum Wesley. Potansiyelini tüm dünya biliyor. Bu sezon ya Real Madrid rövanşındaki gibi oyna ya da tribünde kendine yer beğenirsin!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...