Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4-2-3-1 için burak veya drogba'yı kesmesi mümkün değil.

sneijder'de gitmezse eğer sakat olmadığı sürece banko oynayacaktır.

farfan'ı nereye koyacaksın. sağ bek mi sfds
Mesaj tarihi:
Yabancı sınırına bağlı olarak Burak'ın satılma durumu da var. Çok karışık şu an durumlar. Yani çok inanılmaz bir hücum gücü oluşturacak bütçe vs ayrıldı, oyuncularda sıcak bakıyor fakat yabancı olayı çok bağlıyor ve geciktiriyor boşuna transferleri. Ama Terim'in 4-2-3-1 istediğini iyi biliyorum.

Şimdi

Drogba
Xxxx Sneijder Xxxxx

4-2-3-1 olursa Xxxx yazan yerlere adamlar alınacak ki Nani Farfan yerli genç olarak Kerim Frei da var. Yani sisteme uymama gibi bir durum olmaz. Bir Burak biraz sorun onun da satılma durumu mevcut yabancı sınırına bakarak.
Mesaj tarihi:
4-2-3-1 dediğin gibi olcak diyelim

ilerde 4 yabancı olucak,kalede muslera sağda eboue etti 6 yabancı.hepsini geçtim sol kanatta riera dışında oynatıcak adamımız yok(balta yı adamdan saymıyorum).

ki daha melo yada oraya bi yabancı oyuncu alınacak.üstüne daha yabancı sınırı kesinleşmedi.6+0 olarakta devam edebilirler.

bana şınayder iyi bi paraya gönderilcek gibi geliyor.chelsea ile adıda geçiyordu zaten
Mesaj tarihi:
aysal sneijder kalacak dedi ama belli olmaz tabi.

yani yabancı sınırı kalksa da nani-sneijder-farfan-drogba hücumu izlesek canlı gözlerle.
Mesaj tarihi:
Red said:

aysal sneijder kalacak dedi ama belli olmaz tabi.

yani yabancı sınırı kalksa da nani-sneijder-farfan-drogba hücumu izlesek canlı gözlerle.

Farfan futbolcu mu yeaaa

Eternal, 2013
Mesaj tarihi:
Farfan gibi aciklar alinirsa 4231e donulurse GS sicar. Burak ve Drogba beraber cok iyiler ama tek kalirlarsa performanslari duser.
Drogbanin gencligi olsa parcalardi yine, ama haliyle eskisi kadar hizli ve yirtici degil. Tek forvet anca Burak olur ama o da Drogbasiz kalinca perf dusecektir. Hepsini gectim Drogbayi yedek birakamazsin.

Ayrica arkada Melo tamam ama Selcuk biraz narin kalabilir, 4231de gobekteki ikili cok sert olmali 442 veya 4321e gore, cunku aciklar pek yardim etmeyecek geriye.

Sirf taraftari gazlayacak kanat akinlari gorecem diye taktik degistirip, Drogba ve Selcuk gibi iki muthis adamin yeri bozulursa faydadan cok zarar gelir.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Farfan gibi aciklar alinirsa 4231e donulurse GS sicar. Burak ve Drogba beraber cok iyiler ama tek kalirlarsa performanslari duser.
Drogbanin gencligi olsa parcalardi yine, ama haliyle eskisi kadar hizli ve yirtici degil. Tek forvet anca Burak olur ama o da Drogbasiz kalinca perf dusecektir. Hepsini gectim Drogbayi yedek birakamazsin.

Ayrica arkada Melo tamam ama Selcuk biraz narin kalabilir, 4231de gobekteki ikili cok sert olmali 442 veya 4321e gore, cunku aciklar pek yardim etmeyecek geriye.

Sirf taraftari gazlayacak kanat akinlari gorecem diye taktik degistirip, Drogba ve Selcuk gibi iki muthis adamin yeri bozulursa faydadan cok zarar gelir.

Selçuk'un yanına gerçekten sağlam bir defansif orta saha alınırsa orta ikili de artık sırıtmaz bana kalırsa. Halen yumuşak ama artık mevkiisinin daha farkında, geçen yılla kıyaslandığında bile çok geliştirdi bu sene kendini, yine yumuşak kalır belki ama kotaramaz diye düşünmüyorum.

Var olan adamlarla, hatta Melo gelse bile onunla bile o ikili olmaz ama doğruya doğru.

Böyle direkt Mascherano tarzı bir adam lazım o ikiliye, Gerrard ile birlikte oynadığı dönemler geldi aklıma asdfsdfsd
Mesaj tarihi:
Sarı-lacivertli ekiple dün 1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adam, Trabzonspor'dan öğrencisi olan Umut Bulut'u F.Bahçe'de görmek istediğini söyledi; yönetim kolları sıvadı..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...