Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Candan Erçetin bir önceki Galatasaraylılar Derneği başkanıydı bu arada çok çok uzak değil yöneticiliğe. Ha spor kulübü yöneticiliğine uzak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu uA nın arena sadece bizimdir tripleri ne ya. uA yı zaten sevmezdim artık direk nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hayır bi de tribünün en ucuz yerinde oturuyorlar sdfs loca sahipleri ve koltuk sahiplerinin düşüncesi daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esnaf said: bu uA nın arena sadece bizimdir tripleri ne ya. uA yı zaten sevmezdim artık direk nefret ediyorum. yeni oyuncagını sen vermek istermiydin başkalarına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ne gerek var abi kavgaya gürültüye.bizim kazandığımız hasılata ortak olmadıkları sürece gelsinler oynasınlar birlikte maç izleyelim ne olmuş yani? zemin kaldırmayabilir tek sorun o,onun dışında bence beşiktaş ın arenada oynamasında sorun yok hatta daha bile iyi olur.sonra neden vay adam vuruluyor,adam dövülüyor ulan taraftar grupları,takım başkanları çıkıpta böyle açıklamalar yaparsa heralde böyle olaylar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Koca BJK yalvara yakara stead dileniyor. Yazık Fikret Orman yüzünden iyice acıların takımı oldu. İstemiyor abi işte GS tarafı. Ayıp olmasın diye laf dolandırıyor. Yeri geldi açıkça istemiyoruz da dendi. Ama hala yüzsüz gibi stad dileniyor BJK yönetimi. Gs gitt olimpiyatta oynadı zamanında. Git sende oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Saracoglunda oynariz artik napalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Hayır GS nin yaptığına doğru değil denmez ama nasıl desem biraz bencilce. Ama haklılık payları var. Stadın çimleri ne alemde geçen sene görüldü. Bu sene ne olacağı belli değil. BJK tamam lan vermiyorsanız vermeyin diyip resti çekmesi lazım. Koca BJK camiası bu boru değil. Ama hala kem küm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 eskiden inönü de oynarken iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya hep şu "eskiden" lafı yüzünden zaten her şey. bırakın abi eskiden şöyleydi,eskiden böyleydi demeyi.yani beşiktaş oynamasın zemin yeterli değil,imkanlar elverişli değil felan dense bende bjk oynamasın derim ama şimdi çıkıpta eskiden söz edince akp kafasından farkımız kalmıyor.ne olmuş yani eskiden bjk bize stadını vermediyse yada 100 yıl önce verdiyse. birlikte kol kola oynayalım işte kime ne zararı dokunur ki? uA bide utanmadan 30 milyon adına konuşuyoruz demiş.siz kimsiniz lan benim adıma konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ultraslanin olayi bitti abi gezi parkinda. Yeni bir olusuma ihtiyac var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 souldarkorn said: semihin son dakika attığı gol ile penaltılarda elediği hırvatistan - türkiye maçı. genç semih'in son saniye attığı maç. Penaltılarla eledik, hakemi Bilic'in elinden zor aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Ultraslanin olayi bitti abi gezi parkinda. Yeni bir olusuma ihtiyac varyeni oluşumlar var ama gs taraftarı hep oldboyz kafasında olduğu için bu oluşumlar pek sivrilemiyor.uA hep hükümet yalakasıydı zaten son zamanlarda dahada belli ettiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 uA leşti, gereksizdi, kendini kanıtladı. Yeni oluşuma benim için gerek yok. Maça giderim, TV'den izlerim, takım tutar yeri gelince forma falan alırım, milletle de bol bol futbol geyiği çeviririm. Yetiyor da artıyor bana, fazlasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ama bi grup olabilmeli ya. Fanatik olmasa da olur efendi olsun diger gruplara takimlara karsi. Duzgun hareket etsin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Xenus said: yeni sezon deplasman forması http://i.imgur.com/2XFgBdT.jpg http://imgur.com/a/gZaDn Yine Türk bayrağı yok.... Yine yama yapmasınlar bi yerlere iğrenç oluo kurtulamadık nike tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oha çok üzüldüm lan :( sezgin özcimbomlu dün vefat etmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu eskiden bıyıklı olan yılların adam di mi? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet her maç öncesi geçerdi kenardan. üzüldüm ben de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 SABRİ SEVILLA YOLCUSU Radyospor da dinledim FB den Krasic i alamayınca hedef Sabri olmuş asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Artık Sevilla düşünsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bu farfan inadımız niye ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yılan gibi, akan, tek başına bişiler yaratan bir adama ihtiyacımız var hala aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Farfan gayet iyi bi adam abi. Mal gibi amrabati almayacakti terim. Bu herife birakmamak lazim transferleri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 da işte farfan formasyona uymuyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar