Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esnaf said:

bu uA nın arena sadece bizimdir tripleri ne ya.

uA yı zaten sevmezdim artık direk nefret ediyorum.

yeni oyuncagını sen vermek istermiydin başkalarına ?
Mesaj tarihi:
ne gerek var abi kavgaya gürültüye.bizim kazandığımız hasılata ortak olmadıkları sürece gelsinler oynasınlar birlikte maç izleyelim ne olmuş yani?

zemin kaldırmayabilir tek sorun o,onun dışında bence beşiktaş ın arenada oynamasında sorun yok hatta daha bile iyi olur.sonra neden vay adam vuruluyor,adam dövülüyor ulan taraftar grupları,takım başkanları çıkıpta böyle açıklamalar yaparsa heralde böyle olaylar olur
Mesaj tarihi:
Koca BJK yalvara yakara stead dileniyor. Yazık Fikret Orman yüzünden iyice acıların takımı oldu. İstemiyor abi işte GS tarafı. Ayıp olmasın diye laf dolandırıyor. Yeri geldi açıkça istemiyoruz da dendi. Ama hala yüzsüz gibi stad dileniyor BJK yönetimi.

Gs gitt olimpiyatta oynadı zamanında. Git sende oyna.
Mesaj tarihi:
Hayır GS nin yaptığına doğru değil denmez ama nasıl desem biraz bencilce. Ama haklılık payları var. Stadın çimleri ne alemde geçen sene görüldü. Bu sene ne olacağı belli değil.

BJK tamam lan vermiyorsanız vermeyin diyip resti çekmesi lazım. Koca BJK camiası bu boru değil. Ama hala kem küm .
Mesaj tarihi:
ya hep şu "eskiden" lafı yüzünden zaten her şey.

bırakın abi eskiden şöyleydi,eskiden böyleydi demeyi.yani beşiktaş oynamasın zemin yeterli değil,imkanlar elverişli değil felan dense bende bjk oynamasın derim ama şimdi çıkıpta eskiden söz edince akp kafasından farkımız kalmıyor.ne olmuş yani eskiden bjk bize stadını vermediyse yada 100 yıl önce verdiyse.

birlikte kol kola oynayalım işte kime ne zararı dokunur ki? uA bide utanmadan 30 milyon adına konuşuyoruz demiş.siz kimsiniz lan benim adıma konuşuyorsunuz
Mesaj tarihi:
Esh said:

Ultraslanin olayi bitti abi gezi parkinda.

Yeni bir olusuma ihtiyac var
yeni oluşumlar var ama gs taraftarı hep oldboyz kafasında olduğu için bu oluşumlar pek sivrilemiyor.uA hep hükümet yalakasıydı zaten son zamanlarda dahada belli ettiler işte.
Mesaj tarihi:
uA leşti, gereksizdi, kendini kanıtladı. Yeni oluşuma benim için gerek yok. Maça giderim, TV'den izlerim, takım tutar yeri gelince forma falan alırım, milletle de bol bol futbol geyiği çeviririm. Yetiyor da artıyor bana, fazlasına gerek yok.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

yeni sezon deplasman forması

http://i.imgur.com/2XFgBdT.jpg
http://imgur.com/a/gZaDn

Yine Türk bayrağı yok.... Yine yama yapmasınlar bi yerlere iğrenç oluo kurtulamadık nike tan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...