Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amway vs

Vidar

Öne çıkan mesajlar

amwayciler anneme bulaşmış geçen ikna için çağırmışlar falan, sordum baya aklı başında olduğunu sandığım arkadaşları falan da girmişler bu işe, bilinçlendirin insanları ananız bacınız teyzeniz falan girmesin gözünüzü seveyim, baya yaygınmış bu zımbırtı türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

o tarz amway ürünlerinin amerika'da bazı eyaletlerde içindeki kimyasallardan dolayı satılması yasaklanmış veya kısıtlanmış. zaten multi-level marketing sistemi gereği her ürüne verilen paranın yaklaşık yüzde 30'u kişisel komisyonlara gittiği için aldığın ürünün kaliteli bi ürün olma ihtimali yok. yüzde 30luk komisyona ramen piyasadaki fiyatlarla yarışabilmek için maliyeti çok düşürmek zorunda oldukları için kalitesiz ve sağlığa zararlı ürünler ortaya çıkıyor. ürünlerin kaliteli olduğu zehirlenmiş(piramide dahil olmuş) insanların promosyonuyla oluşan kanı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Vidar said:

o tarz amway ürünlerinin amerika'da bazı eyaletlerde içindeki kimyasallardan dolayı satılması yasaklanmış veya kısıtlanmış. zaten multi-level marketing sistemi gereği her ürüne verilen paranın yaklaşık yüzde 30'u kişisel komisyonlara gittiği için aldığın ürünün kaliteli bi ürün olma ihtimali yok. yüzde 30luk komisyona ramen piyasadaki fiyatlarla yarışabilmek için maliyeti çok düşürmek zorunda oldukları için kalitesiz ve sağlığa zararlı ürünler ortaya çıkıyor. ürünlerin kaliteli olduğu zehirlenmiş(piramide dahil olmuş) insanların promosyonuyla oluşan kanı sadece.

iyi sallamışın

amway'e bakınıyodum da arattım bu arada. ağız spreyleri iyi baya. fisfis ismail. sipariş vermek için üye olabilirm. 11 euro falan. uplinelar darlamassa giricem df
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...