Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 amwayciler anneme bulaşmış geçen ikna için çağırmışlar falan, sordum baya aklı başında olduğunu sandığım arkadaşları falan da girmişler bu işe, bilinçlendirin insanları ananız bacınız teyzeniz falan girmesin gözünüzü seveyim, baya yaygınmış bu zımbırtı türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 onların bi mutfak temizleyici tarzı jeli var, muhteşem. gerisi tırt :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 o tarz amway ürünlerinin amerika'da bazı eyaletlerde içindeki kimyasallardan dolayı satılması yasaklanmış veya kısıtlanmış. zaten multi-level marketing sistemi gereği her ürüne verilen paranın yaklaşık yüzde 30'u kişisel komisyonlara gittiği için aldığın ürünün kaliteli bi ürün olma ihtimali yok. yüzde 30luk komisyona ramen piyasadaki fiyatlarla yarışabilmek için maliyeti çok düşürmek zorunda oldukları için kalitesiz ve sağlığa zararlı ürünler ortaya çıkıyor. ürünlerin kaliteli olduğu zehirlenmiş(piramide dahil olmuş) insanların promosyonuyla oluşan kanı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 amway ne abi. 3 liralık diş macununu eşe dosta 'ÖZEL BU ÖĞZEL HEDEHÖDÖLETTİRİCİ MADDE VAR İÇİNDE' falan diye 25 liraya kakalatma organizasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 amway iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Birde parfümlü olanı var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Vidar said: amwayciler anneme bulaşmış geçen ikna için çağırmışlar AHAHAHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 doğru yol bu diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 aaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hak yolundan cikip, tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yeni logosu bu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Amway halen var mı ya, 90larda modaydı diye hatırlıyorum. http://i.imgur.com/OesiQrl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bunlar hala var mı lan? 1993'e feri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/p480x480/392755_357868430997017_1483545280_n.jpg site yasaklıydı beyler topiinizi kullandım hll edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 beni de berber sürekli amway'e geçirtmeye çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ne way ne way ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 vajina yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kardeşim seninle bir iş kurmak istiyorum diye arayıp pazar günü öğlen saati beni bir kafeye çağırıp 8 tane saadet zinciri avcısının kucağına atan arkadaşımın nasıl ağzına sıçtığımı hiç unutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 şu tür şeylerden bir tek avon ve oriflame işimize yarar ürünlerle geldi ki hâlâ arada sipariş veririz anneme de shopandearn diye bir şeyle bulaşmaya çalıştılar da hoş onlardan aldığımız ürünleri kullanıyoruz.. kullanıcıyız biz satıcı değil ahahdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Vidar said: o tarz amway ürünlerinin amerika'da bazı eyaletlerde içindeki kimyasallardan dolayı satılması yasaklanmış veya kısıtlanmış. zaten multi-level marketing sistemi gereği her ürüne verilen paranın yaklaşık yüzde 30'u kişisel komisyonlara gittiği için aldığın ürünün kaliteli bi ürün olma ihtimali yok. yüzde 30luk komisyona ramen piyasadaki fiyatlarla yarışabilmek için maliyeti çok düşürmek zorunda oldukları için kalitesiz ve sağlığa zararlı ürünler ortaya çıkıyor. ürünlerin kaliteli olduğu zehirlenmiş(piramide dahil olmuş) insanların promosyonuyla oluşan kanı sadece. iyi sallamışın amway'e bakınıyodum da arattım bu arada. ağız spreyleri iyi baya. fisfis ismail. sipariş vermek için üye olabilirm. 11 euro falan. uplinelar darlamassa giricem df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben de gano excelldeyim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 hak yolu varken amway? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 amway tupperware bi tane daha vardı parfüm falan yapan bu 3 ü bi ara her eve girmiş her evin parasını sömürmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bu amway'ın bazı ürünleri vegan diolla var mıdır acaba aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar