Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kim olduğuna dair hiç bir fikrim yok ama dilan sanki ruh eşimmiş gibi hissediyorum sayenizde. i wonder would i bang ??/?? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya sus ağzını kırayım sus. düz türk kızıyla bir tutma bari kendini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 noyan / dilan konusu hep birleşiyor. lütfen dilanın bi fotoğrafını falan atın ya gerçekten çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Araştır bul işte forumda var.Dylann olması lazım nicki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya oda manken falan işte. ilgi odağı. düz türk kızı. vursan vurulmaz bide menemen gibi karı suratında biberi domatesi duruyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bi ara araştırır gibi olmuştum. attığı postlardan biri "demekki video olması gerekiyormuş" görünce duygulanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Finklorpeyniri said: ya oda manken falan işte. ilgi odağı. düz türk kızı. vursan vurulmaz bide menemen gibi karı suratında biberi domatesi duruyor daha düz türk kızlarını ters yatırınca süper oluyor way bi de manken çıktı i hit the jackspot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sana virmez spor araban yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 biriniz at biriniz pony çok şirin olursunuz bence git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 noyzuraya at gibisin demek istemiş, gönlü var kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 asit çakan atgile pony demek daha makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 weapon of choice : ke t'aime ayrıca dilana dair bir hayal kırıklığı yaşadım. o kadar dilan dilan dediniz böyle hayl gücümde süper güzel biri olarak canlandırdım. neyse benim aşkım bana yeter <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 benziyo da ha yandan hafif http://cache1.bigcartel.com/product_images/93939285/acid_pony.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi onu bunu bilmem de yukarıda biri nlp demiş. kim ise o zerre kaale almayın o adamı. nlp kadar deli saçması bir şey yok. aman diyeyim. aman aman diyeyim. para tuzağından başka birşey değil. gidin fenomenolojik yaklaşıma ait kitap okuyun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben dedim. bireysel nlp ile alakalı çok alakam yok kurumsal eğitim veriyorum ben. her nlp adı aynı şey değil malesef. seni emmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 wuteva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lyv said: asit çakan atgile pony demek daha makul Kendimi sınırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 chrome said: Elektriklerin gitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ah be abi. bilim insanı dedik, sen de mi :) kurumsal nlp falan millete kayganlaştırıcı sürüp sürüp lavman çekiyorsun ceplerine. nlp üzerine seninle şahane tartışabilirim. nil günlerden tamer dövücülerden alırım günümüzdeki taban yansımalarına getiririm. son ürün hallerini anlatır utandırırım seni. çok güzel pazarlama metodu dolandırıcılık ürünleri ile ortak noktalarını gözlerinin önüne sererim. nlp dediğin psikolojik pijlikten başka bir şey değil. genetik bilimi nere, nlp nere.. aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Noyzura said: chrome said: Elektriklerin gitti mi? bir hareketlenme oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 valla ne kadarı doğrudur ne kadarı yanlıştır nedir ne değildir oturup tartışmayacağım yan meslek olarak yapıyorum nihai amacım nlp falan değil bir yandan eğitim sertifikası aldım 3 senede şimdi hayvanat gibi para kazanıyorum. yine genetikçi olarak devam edeceğim hayatıma. ama bu at gibi para kazanmamı engellemiyor. birçok şirketin verdiği feedbacklere göre verdiğimiz eğitim rakamsal veya ofis içi verimliliği arttırdığı sürece benim zerre umrumda değil. motivasyon-hedef-başarı aşamaları-beden dili-deduction veriyorum ben. hani verdiğim şeyler hayatta minör olarak etkilerde bulunsa bile baya hayatımı değiştirdi. ben akademisyen olana kadar ara basamak benim için. ki bir ara basamağa göre katkatkatkat para kazanıyorum şu anda problem yok benim için. ama meb'e bağlı olarak sertifikayı aldığımız adam fbi'da ajan eğiten bir adamdı. nlp ile secretı karıştırıp cem yılmazın daşşak geçtiği gibi anlatan adamlarla alakam yokta dediğim gibi ben 4 ay oldu başlayalı eğitim asistanı olarak ailemden biriyle beraber veriyoruz eğitimi 'sattığımız üründen' şikayet eden olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi sana şöyle bir kıyak yapayım o zaman eğer madem akademisyen olmak istiyorsun. bırak milleti de dolandırmayın böyle şeylerle. bu konuda 4 yıllık eğitim almış doktora yapmış kişilerin pastasına elle girmeyin. http://www.stemcells.cam.ac.uk/careers-study/vacancies/ps00754ra başvur buraya. eğer dilersen senin için 2 tane rec letter da ayarlayabilirim biri former doc student diğeri, steam cell enst. memberdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 postdoc diyor ben daha 25 yaşındayım ya. 5 senem var sırf başvurabilmek için. kimsenin parasını çar çur ettiğim yok. kurumsal diyorum. en son bir ilaç şirketine verildi. 2 hafta oldu ikinci partiyi istediler. trabzon havası satmıyorum demek ki. not: sadece nlp lafını duydun ve milleti dolandırmayın diye girdin bu nedir ya? bu arada eğitim verelim diye kapı kapı gezmiyoruz duyan geliyor yoksa ne bir pr var ne başka birşey. kürt diyince pkk diye bağıran adam gibi yabma böle şeyler. nlp diye arat 235923494 tane adam var. televizyona çıkıp 'şimdi hayal ediyoruz bir kiii üüüüç' diye bağıran adamla sırf eğitim başlıklarını verdim bunu karşılaştırman olmamış. nlp tabanlı iş stratejileri olarak geçiyor sanırım türkçesi. her nlp EVRENE YOLLUYORUZ O SİZE YOLLUYOR değil ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 peki abi. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya para kazanıyorum sus lütfen ya. ben hiç bu kadar para kazanmadım çünkü. lütfen şişşş chrome lütfen... ben bide biyoloji falan katıyorum çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar