cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: onemli olan senin ne oldugun ya da ne olmadigin degil su an, benim gozumde ne oldugun ya da ne olmadigin, malesef su an benim gozumde bi onceki mesajda betimledigim gibisin cunki nedense brou daha inandirici geldi, kisaca anlatmak istedigim su an kafamin icinde brounun anlattigi noyzura gercek olan ve bunu degistirebilmek icin senin yapabilecegin hic bir sey yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 haterlık için malzeme yaratıp sonra bir çoşku yaşıyorsunuz ama benim için değişen birşey yok. güzel bir yüzleşme var herkes için burada. Sürü halinde saldırsanızda sorun değil zaten buna paticikte alışkınım. Ama güzel arkadaşlıklarıma engel değil. 7-8 kişi testis geçip kendinden geçer. olay budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 noyzura harbiden sıçıyo sıvıyo brou en doğruları söylemiş verecek cevabı yok muhtemelen brou gidip bir ara noyzura'yı fena dövecek hatta buraya resimlerini de koyacak noyzuranın ağzının burnunun dağılmış halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi şu dönen olay heryerde herzaman oluyor. adam mutlu, huzurlu, kendiyle bütünleşmiş, hayat dolu. ve toplum dediğin şey homojenik olmak zorunda. bu adam bu haldeyken toplumun içine karışamaz bireyi olamaz. yüzde 95 huzursuz mutsuz çünkü. ya hayatla kendiyle barışık halini saklamak zorunda kalacak. ki bunu yapması demek o yüzde 95 in içine dahil olması demek. ya yanlız kalacak. o da ayrı bi mutsuzluk kaynağı olacak. yada böyle mücadele edecek işte. hepimiz farkında olmadan bu homojenliği sağlamak için kendi mutluluk seviyemize çekmek için uğraşıyoruz etrafımızdakileri. yani abi adam mutlu hayat dolu halini anlattığında bunu niye kendi mutluluk seviyenize saldırı olarak algılıyosunuz. tamam açken biri karşında göstere göstere pasta yese alınırsın pastayı tutup suratına yapıştırmak gelir içinden. ama bu böyle bişey değilki. ben son 1 aydır takip ediyorum ama gördüğüm kadarıyla yardım sever iyi niyetli kimseye hakaret etmemek için huzursuzluk olmaması için uğraşan bi adam. ama siz onu önümüzde şapırdata şapırdata pasta yiyor diye algıladıkça o hale dönüştürürsünüz. zaten makinanın çalışmasını sağlayan tek çarkta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 amma saçmaladınız ha, olayı olduğundan daha büyük bir kalıba sokmayın. her kullanıcının bir gerçek hayatı söz konusu bir de forumda yarattığı persona. herifin persona'sı balon gibi patladı, insanlarda bununla alay etti. daha derin bir anlamı yok. ne adamın* gerçek hayattaki gündelik yaşantısını değiştirir ne de diğerlerinin hayatında en ufak farklılık yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 toplum, teyzesi büyücü olanları sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 miğdem bulanıyo abi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bingildak said: amma saçmaladınız ha, olayı olduğundan daha büyük bir kalıba sokmayın. her kullanıcının bir gerçek hayatı söz konusu bir de forumda yarattığı persona. herifin persona'sı balon gibi patladı, insanlarda bununla alay etti. daha derin bir anlamı yok. ne adamın* gerçek hayattaki gündelik yaşantısını değiştirir ne de diğerlerinin hayatında en ufak farklılık yaratır. üzgünüm forum proffesörü ama forumda bir persona yaratmmıyorum. forumu geç hayatında tanıyabileceğin en ilginç biri olmam gerçeğim balonlu biririnin yalanlarıyla yokolacak değil. Şimdi sıkı sıkıya sarılmak için parçalasan da kendisini değişen birşey yok. Kendinle ve neden bu yalanlara bu kadar sıkı sıkı sarılmaya çalıştığın ile yüzleş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tuor_annare said: toplum, teyzesi büyücü olanları sevmiyor halam o bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 haaa, pardon o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 festival başlamış anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mal said: miğdem bulanıyo abi cidden. bazen benim de miğdem bulanıyor ama şu an paticikte üzerimden dönen saçmalık çok lesser bir durum benim için sadece insanların yaptıkları şeyi anlamasını istiyorum. ha miğdem en çok neye bulanmıştı dersen böyle çok sevdiğim arkadaşlarım hani serseri zamanlarımda birlikte dolandığım adamlar öyle bi gece sarhoşken takıldığım bir hatun ile ben yanlarından ayrıldıktan sonra hepsi o kızla seviştikten sonra baya bir "Noyanın hatunla sevişştikkkkk" diye iğrenç iğrenç konuşmuşlardı. Biriside bak takıldığın adamları gör sen çok seviyorsun ama seni aşağılamaktan bu kadar zevk alabiliyorlar dediğinde 2 günde zor kendime gelmiştim. Çok sevdiğim arkadaşlarım bile olduğum halimden rahatsızlıklarını böyle dışavurumlar yaparken burada benimle hiç tanışıklığı olmayan insanların sadece kendimi ve hayatımdan olayları lanse ederken "olamaz öyle bunu küçük düşürmeliyiz" tribi hiç şaşırtıcı değil benim için. Ama olgun davanıp kindar olmayacağım. bu da benim kendimi daha da bilemek için sınavım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: bingildak said: amma saçmaladınız ha, olayı olduğundan daha büyük bir kalıba sokmayın. her kullanıcının bir gerçek hayatı söz konusu bir de forumda yarattığı persona. herifin persona'sı balon gibi patladı, insanlarda bununla alay etti. daha derin bir anlamı yok. ne adamın* gerçek hayattaki gündelik yaşantısını değiştirir ne de diğerlerinin hayatında en ufak farklılık yaratır. üzgünüm forum proffesörü ama forumda bir persona yaratmmıyorum. forumu geç hayatında tanıyabileceğin en ilginç biri olmam gerçeğim balonlu biririnin yalanlarıyla yokolacak değil. Şimdi sıkı sıkıya sarılmak için parçalasan da kendisini değişen birşey yok. Kendinle ve neden bu yalanlara bu kadar sıkı sıkı sarılmaya çalıştığın ile yüzleş ;) tanımadığın insanlar ile ilgili olarak ne bilge konuşuyorsun sen öyle. kaçımızın hayatını, ortamını biliyorsun da kendini "tanıyabileceğin en ilginç kişi" olarak nitelendirdin. hiç ders çıkarmıyorsun deneyimlerinden. http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120904161951/victorious/images/1/12/Jlaw-okay.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 derslerimi çıkarıyorum ama sende burada dersini görmezden gelme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: serseri zamanlarımda birlikte dolandığım adamlar öyle bi gece sarhoşken takıldığım bir hatun ile ben yanlarından ayrıldıktan sonra hepsi o kızla seviştikten sonra baya bir "Noyanın hatunla sevişştikkkkk" http://i.imgur.com/36DWkU4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 işte şimdi noyzura brou'dan dayağı yedi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 iyice sitcom oldu bu topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 götünü kaldırmıcaktınız adamın. çekin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: derslerimi çıkarıyorum ama sende burada dersini görmezden gelme ;) senin "ders" diye nitelendirdiğin şeylere yıllardır şahitlik ediyoruz zaten, yeni bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 fede said: anlatayım ben. burda geyik yapıyorum ehehehe diyip sonra spiritüel olarak hepinizi silkelerim diyosun. ondan sonra geyik yapıyorum ama niye ciddiye almıyosunuz diyosun. halbuki en başında beyler spiritüelde güzel ekmek var. iyi ekmek yiyorum diye girip anlatsaydın geyiğe devam etseydin bu kadar tepki çekmicektin. ama hala yok halam büyücü, yok eski sevgilim hologramımla sevişti, ruhunuz diz çöker bilmem ne. oldum diyosun da bence hala hamsın. ama olmuş gibi davranıyosun. herkes de bunun farkında, sen de farkındasın muhtemelen ama nası bi açlıksa belki burdan da ekmek düşer lan diyerek devam ediyosun hala. sal kendini biraz. fede'yi hiç bu kadar ciddi ve haklı görmemiştim daha önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 daha çok oku o zaman postlarımı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben cok ciddiyetsiz ve haklı gördüm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 >noyan forumda kimseye zararı olmayan ilginç ve eğlenceli bir kişi. durup dururken adama saldırmak saçma. dalga geçen olabilir ki var, zaten noyan da bunu pek iplemiyor. >ancak julian assange'nin noyan hakkında dediklerinin üzerine noyanla dalga geçilmesi de normal. sonuç olarak oyan olaylara paralel şeyler yazdın cevap olarak brou'ya. herkes de aha doğruymuş lan diye düşünüyor tabii. noyan senin de malesef buna karşı gelmemen gerekiyor. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 forumun abukluk kotasından cok yiyo ama yeterince epic geri dönüşü yok. bütün sorun bu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar