Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 vay arkadaş ya. canki doluymuş ya paticik. da noyzuraya çok bi darbe gelmemiş ya, telefon satmak cepten para aşırmak felan çok olağan şeyler bu ortamlarda. fistanada hiç bi darbe yok bence. brou ne ayak onu anlamadım. kim kimle savaşıyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Marty said: patladim şuna baya yarıldım o posttan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 fistan'ın havasından geçilmez artık noyzura'nın tahtını aldı üstelik cool adam baymıyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Rasmon said: brou spiritüel seks yerine anal tercih etmiş abi ekrana puskurdum ya insan uyari muyari bisiy koyar kubat damage falan, burnumdan akti cay canim yaniyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Lyv said: Noyzura said: Gecdkızı aramış ve yataga uzanmasını söyleyip sesli telkinle transa sokup bir rüya boyutunda kıza teselli olsun diye benim görüntümle seviştirmiş. Muhtemelen görüntümün altında o vardı. AHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 said: Gecdkızı aramış ve yataga uzanmasını söyleyip sesli telkinle transa sokup bir rüya boyutunda kıza teselli olsun diye benim görüntümle seviştirmiş. Muhtemelen görüntümün altında o vardı. senin usta metamorphose kasmis bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 acaba neler yapıyor yıllardır hiç bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 iyi dayak yemissin ama oyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 büyücüler büyücüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 said: 20 TL borç için 10 gün telefonlarını açmayan bi adam olduğun için buna yorum yapmak istemiyorum. sonra duyduk ki karate kursuna mı ne yazılmışsın.2. taksiti ödemeyince 3. ay içeri almadılar tabi. internet kafede unutulan telefonu satan bi adamsın. karnını doyurmak için insanlara yapmadığın şaklabanlıklar kalmadı şu izmirde. kalacak yerin olmadı evini açtı insanlar, sen gittin onların pantolon ceplerini karıştırdın. o dayak yediğin adamın yamaha chopper'ını yıkayıp parlatıp fotoğraf çektirirdin. abi sipituel, sexi, kazanova ninja dedik bildiğin yancı çıktı ya lan. http://25.media.tumblr.com/tumblr_letppxgqlh1qdna9so1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 paticikte noyzura olmak çok ilginç ya =) benim yaptığım giderler bir sürü insanın başını yakan kişiyeydi. fistanda bana her konu altında aylardır sataştığından da gıcık olduğumdan kankası olduğuna şaşırmadığımı söyledim. hatamı anladım tepkisiz kalmalıydım. gıcık olma hissimden dolayı o cümleyi kurduğumdan dolayı şimdi 100 katı cümleye maruz kalıyorum ama sorun değil emotional invulnerability kasıyorum paticikte. kimsenin sözlerinden alınmamak konusunda ustalaşıyorum devam edin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ya zaten hep baska ve kendi olabilen insanlara taamülsüzlüğümüzden. takma kafana sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kafaya takılcak birşey yok kasıyorum işte. hem bak bir sürü kişi mutlu mutlu post atıyor ne güzel işte. hayat daha güzel daha anlamlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Dworgian said: abi brou nun yazdığına oranla çok zayıf olmuş. ben hayat hikayemden bir kesit anlattım. Zayıf bulmandan daha ziyade kıyaslamana üzüldüm. Ama arkadaşlığımız pekişirse kıyasladığın şeyin abzürdlüğünü görürsün. =) abi yenilik yok sende. enerjimi bir yaydım, hop atladım zıpladım gibi hikayeler. bak imamizer bile çok benzerini yazıvermiş =) ne bileyim belki daha uçuk şeyler yazman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: "seni ilk bulduğumda enerjisi pırıl pırıl ışıldayan bir çocuktun ama şimdi etrafında karanlık bir ordu ile geziyorsun. Yürüdügün yol yol değil ve bizde burada yollarımızı ayırıyoruz. " Çok üzülmüştüm ve ağlamıştım. ahah anime kafaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ondan sonra yeni bir guc kesfetti noyzura, ve o arcin dusmanini da yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Adamda durugörü var beyler. 10km öteden sizin zihninizi okuyup Karakterinizi, sevişilecek biri olup olmadığınızı anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 uzun menzilli mind rape yapmıs adam. noyzurada 8 pack modu ile böle kıyasıya dövüştükten sonra tam yenilirken, bu son formum bile değildi!!! diyip 10 pack modu acıp dövücek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 durun beyler facebookta kuran tartışıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 a song of paticik: game of trolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hani troll 16 sayfada? okuduğunu anlamıyor musun? herşeyi troll sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://vettemodifications.com/images/smilies/witness-this-epic-thread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 brou said: 2- sen tam bir özentisin, ahahahahaha ayara giriş cümlesine bak ya hahahah basit ve etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi çok eğleniyorum ama bir yandan üzülüyorum da. böyle zor tutuyorum kendimi noyzuraya sataşmamak için arada geliyor resmen kontrolü ele alıyor bu istek- noyzura akşam sana bi döner ısmar.... hayır yapmıcam hayır. bu kadar yeterli- benim arabayı yıkarsan bi tur at... HAYIIR HAYIIIR!!!! o kılık ne la öle tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Noyzura said: ... fistanda bana her konu altında aylardır sataştığından .. sana ozel bisey degil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar