goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Announced http://www.imdb.com/title/tt2884178/ adam hakikaten de ölmüyor be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 İlla bokunu çıkaracaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bence 4-5 dandikti. boku zatne orada çıktı. aslında adam gibi yönetmen vs eline verseler güldürüyü dengeleseler her türül izlenir de, yok malzeme bitti mi kullanılacak serilerden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 burus abi bu kadar yaşlanmadan önce, 90'larda, 2000'lerde çevireceklerdi. :/ bir de yönetmen olayı var, 1 ve 3'ün yönetmeni mctiernan çekse olur da diğerleri kotaramıyor iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bundan sonraki bölüm de die harderest olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Dördüncü film bence fena değildi, ama beşinci film berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 4 gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Asteroth said: İlla bokunu çıkaracaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mr_Hand said: bundan sonraki bölüm de die harderest olur artık. sunu yazmaya gelmistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Su son filmin ilk 30 dk sindaki takip ve sonrasi bayagi eglendirdi beni. Ne parcaladilar be sastim kaldim. Sonrasi trash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 45dk a grade yıkım olur gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sam said: burus abi bu kadar yaşlanmadan önce, 90'larda, 2000'lerde çevireceklerdi. :/ bir de yönetmen olayı var, 1 ve 3'ün yönetmeni mctiernan çekse olur da diğerleri kotaramıyor iyi. çok doğru ya. adamın diğer aksiyon filmleri de hep böyle, erken ölmüş bi abi yoksa ona çektirirlerdi sanırım. işte dedikleri gibi 5. filmin de ilk yarım saat çok iyiydi, moskovada acımamışlar biraz yol kapatmışlar biraz cgi yapmışlar doyurucu çekmişler. ondan sonra fısss diye havası kaçıyor ama filmin. bitse de gitsek gibi olmuş hele sonları. bir de espri yok. adam gibi side kick yok. 3teki zeus gibisi gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 DIE HARDEST!!! yuh amk ne kadar sikimsonik bir film oalcağını 10 km öteden belli etti http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/128/822/legolas_seesosaka.jpg bonus ararken rastladım tekrar AHAHAHAHAH çok iyiydi şu http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/495/502/a71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 goldbären said: bir de espri yok. adam gibi side kick yok. 3teki zeus gibisi gelmedi :( adama katılıyorum "Zeuz Carver" said: Yeah, Zeus! As in, father of Apollo? Mt. Olympus? Don't fuck with me or I'll shove a lightning bolt up your ass? Zeus! You got a problem with that? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 goldbären said: çok doğru ya. adamın diğer aksiyon filmleri de hep böyle, erken ölmüş bi abi yoksa ona çektirirlerdi sanırım. işte dedikleri gibi 5. filmin de ilk yarım saat çok iyiydi, moskovada acımamışlar biraz yol kapatmışlar biraz cgi yapmışlar doyurucu çekmişler. ondan sonra fısss diye havası kaçıyor ama filmin. bitse de gitsek gibi olmuş hele sonları. bir de espri yok. adam gibi side kick yok. 3teki zeus gibisi gelmedi :( yok adam halen hayatta ama 10 yıldır film çekmemiş, bıraktı mı yönetmenliği ne yaptı bilmiyorum. düşüşteydi öncesinde ama gene becerirdi die hard'ı. evet zeus gibi sidekick de çıkmadı, üçüncü film en iyi zaten bence. sonra birinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Evet ya son Die Hard ta twist yapacağız diye kendi göbek bağıyla boğulan film görmüş olduk, neyse nihayetinde gelsin, hele IMAX gelirse şu aralar film demek benim için kuru temizleme tamamlanırken 2-3 saat vakit geçirme aracı olduğu içün, gideriz yine. Aksiyon filmi iyi oluyor netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ya ben beşin başındaki kovalamacaları falan çok beğendim aslında, yönetmen kolpa da olsa, mavi filtreyi köklemiş de olsalar planlar ve editing iyi geldi baya. ama ondan sonra sürekli düşüyor film ve bombok bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bruce Willis en sonunda bu filmlerden birinde gerçekten ölücek gidicek sonra filmin ismini "at last, he died" yapacaklar mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 gold beğenmediyse kesin kötüdür, hiç izlemiyeyim boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Norak said: Bruce Willis en sonunda bu filmlerden birinde gerçekten ölücek gidicek sonra filmin ismini "at last, he died" yapacaklar mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: gold beğenmediyse kesin kötüdür, hiç izlemiyeyim boşuna last standi sinemada izlemedindi dimi uyarılardan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 fırsat olmadı ya ona gidecek :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar