Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aquila said: biz de bize ne diyoruz iste, alakali alakasiz her konuya atlayip ben acayiplikler adamiyim demesine gerek yok. kabul ettik acayipliklerini zaten panpa, kasma. senden başlayım çok kısa geçmişsin bende çok kısa geçeyim. Ya çok saçma değil mi birine gidip "Sen böyle böyle takılıyorsun atlıyorsun ama atlama. böyle böyle ol biz istemiyoruz şöyle olmanı" falan demek ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cuce said: ay şekerim, onların kosullandrııldığı gibi olmasını dayatması senın "hayatınızı boşa harcıyosunuz ben harcamıyorum hmppf" kendini beyenmelerinden daha az abzürd. hoş öle bir tutumlarıda yok zaten, heleki babacum'un ehehe şimdi düşündümde böle "önce işine git, yaşama demiyorum yaşa ama hobi olarak yasa" falan dediğini ehehe bebeğim bana nedense bu kadar çok gıcık olduğundan objektifliğini kaybediyorsun. Kimsenin hayatını boşa harcıyor demiyorum. benim eleştirilerim sistemin ciddi sorunlarını görmezden gelip gayet normalmiş gibi kabul edilip hatta kutsallaştırmasına dair. Yediğim hakaretlerin de haddi hesabı yokken bu kadar ince düşünmeniz karşısında şaşırıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BulletRide said: noyzura, git survivor'a katıl, tam gönüllülerde yarışmaya dahil olacak adamsın. zaten o yarışmanın ardından bu iki şeyden birini yapmak istiyorsan-cidden- yolun açılır, valla tek olur yanın bu güneşte mafolurum ben yaw. şemsiye ile gezen adamım yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Finklorpeyniri said: Noyzura said: BabacumMostors said: adam hayatın gerçeklerini vurunca masaya "ah abi ya" peki hayatın değerleri katma değer oluşturmak zaten. türk > övün > çalış > güven .. varlığım türk varlığına armağan olsun. yaşam manyakça birşey niye illa sizin koşullandırıldığınız gibi olduğunu dayatmaya çalışıyorsunuz ? lütfen emekliliğinizde böyle çalıştırılacak haliniz kalmayıp birşeyleri sorgulamaya başladığınızda beni hatırlayın. arkadaşlar anlamıyor. değişik herşeye saldırıyoruz. sen nasıl yaşarsan yaşa bu kadar basit kime ne lan. noyzura gerçekten garip bir herif. birçoğumuza göre saçma sapan inançları falan var. kendini spermini yutan bir adam enerji diye evet. ve fakat kime ne abi ne yaptığı ne yapacağı nasıl yaşadığı falan? benim de çok saçma bulduğum inanışları var gerçekten ama diversity iyidir. katma değermiş. TISSSS Tamam şöyle diyelim : Dünyanın en gereksiz adamı bile olsam gelip burda adamlarım packler halinde haterlık yapıp yakınması , uzun uzun bana giydirmeler yaptıkları kompozisyonlar yazmaları yakındıkları durumdan çok daha gereksiz. Ki uzun uzun kompozisyon yazan adam da gelip "milleti egon altında ezip aşağılıyorsun" derken 3 satırda bir paticiği "siz işte böylesiniz, prim veriyorsunuz çünkü böyle böyle adamlarsınız" diye kendisi eziyor. Ben durumdan memnunum en gereksiz postlarımla bile eğleniyorum hani garbageda insanlar kanapeler arasındaki boşluklarla nasıl seks yaptıklarına dair makara yaparak eğlenirken benim de kendime göre bir eğlence anlayışım var. Hem bu esnada ego ego ego diye ağlayan nooblar kendileri ile bir yüzleşmeye yaşıyor yazdıkları kompozisyonlara aldıkları feedbacklerle ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://cdn.abclocal.go.com/images/otrc/2010/photos/8197911_600x338.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kim o prim veriyonuz diyen asdfjk tasak geciyorum ben sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bir de sendeki egoyu 3 le carpip 5 e bolerler buradaki cogu insan bikac tane koylu var tabi , senin varos muhabbetlerine tav olan, bisey gormemis yasamamis nerdler. onlar prim veriyo heralde simdi dusundum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 prim verenlere, anlayanlara, senin henüz birine prim verdiğini görmedim zaten altını doldurarak anlatıyoruz işte kuşağımızdan sallamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 neden bana bi kere prim vermişti veya o fizbandı ben nickleri ters okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sana prim vermemek elde mi, bıyığına kurban sen sevmesen de biz yine severiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ardeth e prim veriyorum her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ayrica sizin prime ihtiyaciniz yok kips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bana kimse prim vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BabacumMostors said: gençler bu adamın hayatıyla ilgili tutarlı bir yanı yok, "şu olsun ama böyle olsun şunlar olmasın" diye geliyor "abi ama gerçek hayatta o öyle değil" dendiğinde kendi o küçücük kafasında kurduğu dünyasına bir saldırı olduğunda da "ah canım siz sistemin adamları" triplerine giriyor yani akıllıca bir şey yok ortada cibiliyeti çok matahmış gibi ortalarda dolanması ve sizi de aşağıda görüyor olması egolarını üstünüze salması hoşunuza gidiyorsa üzgünüm onda değil de sizde bir sorun var demek, dilan neyse bu yaşayan organizma da öyle hani "boş ver o da yaşıyor hem ağaçların da karbondiokside ihtiyacı var" diyorum kendime ama şuna prim veren insanların mesajlarını okuyunca "nasıl bir yer oldu lan burası?" diyorum ha benim bunu yazmamın zerre etkisi olmayacak biliyorum gidip yine buna prim verceksiniz çünkü algı zeviyeniz o kadar ve inanın şuna prim verene daha çok üzülüyorum adam marjinal fln değil beyler, şeklen marjinal takılıyor işine gelmeyen şeyleri de pisliği halının altına süpürürcesine bu kimliğin altına saklıyor, kendi küçük dünyasına hapsolmuş ve muhtemelen de hiç bir şey olamadan, olmaya da çalışmadan diğer yaratma yetisinden yoksun düz insanlar gibi geçip gidecek ne kadar aptalsınız ki ben şunu yazmak zorunda kaldım şimdi kalkıp "sistemin adamısınız" konulu bir cevap daha gönderecek ve durumun farkında olanları bir kere daha aşağılayacak, "siz böyle kalığ düşünmeye zorlanmışsınzı" vs diye zırvalayacak, bu adam gerçekten umurumda değil ama prim verenlerin neden ve nasıl prim veriyor olduğunu sorguluyorum. zaten siz ve sizin gibiler prim verdiğiniz için bu adam iyi bir şey yaptığını sanarak böyle kaldı. şimdi de geriye dönüp sizi aşağılıyor hor görüyor siz de bunu yutuyorsunuz umarım nazar boncuklu sikine sallamaz da cevap vermez dinimiz amin hoş dilanın egoları altında ezilmeye mahkum insanların olduğu bir topluluktan ne bekliyorum ki.. bu kadarsınız işte daha fzlası değilsiniz üzgünüm gençler bu adamı dilanı fln sallayın da önce bi kendinizi sorgulayın "sen dön de kendine bak lan yarram" diyeceklere de şimdiden söyleyeyim; evet, haklısınız görece ben de henüz bir bok değilim ama en azından kendimi tanıyıp gerçek dünyadaki sınırlarımı deneyimleyebildiğimden nerede durduğumu ve nasıl durmam gerektiğini biliyorum üstüne de ekleyerek nereye gidebileceğimi kestirebiliyorum. siz kendinizi düşünün ve sorgulayın, yanlış olduğunu hissettiğiniz bir şey varsa çözüm arayın önleminizi alın yoksa arkadaşım şu hayatta kimse ağzına bir hap verip yada damardan bedenine işleyerek yanlış olduğunu farkettiğin şeyleri düzeltmez sadece seni bir hayal dünyasına hapseder asalak gibi yaşarsın Babacum bana dair yakınma bakarsak zaten buradaki insanları yeterince aşağılamışşın. Eleştirdiğin şeyi eleştirirken bile eleştirdiğin şeyde yakındığın durum gibisin. Hep derim ve burada özellikle bunu sen yaptığın için diyorum. Öyle başkaları hakkında egosu şöyle legosu böyle diye ağlayan tiplerin genelde kendi egolarıla ciddi sorunları olur. Bu kadar yakınacak kadar canını sıkan nedir senin ya delirdin mi ? ben paticiğe girip makara kukara yapan eğlenen biriyim de bu kadar alınacak , öfke ve aşağılama dolu kompozisyonlar yazacak ne var kafayı mı yedin sen ? Üretmek , anlamlı yaşamak dediğin böyle ezik ata ata kendi kafasına göre takılan hakkında boş beleş konuşmak mı ? Senin dediğin gibi dilanı ve beni bırak , kendini eleştirmeye bak yaw. Şurada iki makara kukara her türlü testis muhhabeti yaparken böyle ağlamalara kaptırma kendini. Burada eski arkadaşlarım da var, yenilerle de kaynaşıyoruz ama neye yakınırsan yakın yaptığın muhhabetin bi çüke merhem bir yanı yok. Ha yazarken kendini süper herşeyi kavramış , anlamış , başkalarına ders verir gibi hisseden biri olarak hissediyorsundur o ayrı. Bak dalgana moruk. Ben her zaman kafama göre takılırım. Sen ağlasanda , ağlamasan da birşeyi değiştirmez. Seni de tanımıyorum ve bir derdim yok ama senin gibi , fistan gibi , cüce gibi süper arkadaşlar bi sıkılmadınız beni aşağılamaktan da yaptığınız hareketler kendinize ayna tutsunda bir görün durumları. Ben eğleniyorum ve eğlenmeye devam edicem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kimileri mesaili çalışarak kendisine verilen günde 5 saat yaşama hakkıyla gururlu ve onurlu bir yaşam sürer, kimileride avmlerde kalan yemek artıklarıyla karnını doyurup yerdeki izmaritle kafa yapıp aşağılık bir şekilde ayaklarını uzatıp hayaller kurarak gökyüzünü seyreder. dünya böyle bir yer arkadaşlar. hangisi daha çok insana benziyor durun bi düşünün. durumun ve ironinin farkına varıp safınızı seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Testisleri saglam adam 5 saat calisip 19 saati kendine ayirabilecegi bi isi bulur/kurar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 senden önce dilan vardı sen o hiç farketmiyorsunuz malesef ki bu dünyada varsınız bunu bir ego patlaması olarak algılaman son derece normal bu yapıdaki çok kişiyle aynı duruma düşüyoruz çünkü, ortada doğru bir şey var ve bu dile getirildiğinde o küçük dünyanıza taaruz edildiğinde başka bir balon yaratmaya çalışıyorsunuz şurada klavye başında değil, gerçek hayatta kanlı canlı görüştüğüm hiç yoktan 50 üye vardır ve birinin bile "babacumun egoları çağıl çağıl üstümüze aktı" diyeceğini sanmıyorum zaten sana veya senin gibilere kızmıyorum, sözlerinizin tavırlarınızın altında ezilmeye mahkum olmayı "kabul eden"lere kızıyorum çünkü bu bir seçimdir. onlar ezilmeyi seçiyor benim yaptığım bir durum değerlendirilmesidir ki anlamanı beklemiyorum henüz o mertebeye erişemedin. önce helke bi kemale er sonra konuşuruz benim burada derdim artık sen değilsin, geriye kalanlar çünkü onların en azından "napıyorum lan ben?" deme şansları hâlâ var şu "egolu noob kompozisyonalrı"nı yazıyorsam da senin hayrına değil onların hayrına, onları harekete geçirmek için düşüncelererini serbest bırakmak kendilerini sorgulamaları için şu hayatta ezbere yaşıyorsanız arkadaşlar artık bunu bırakmanın vakti geldi demektir kendine yetecek kadar egolu noob kardeşiniz b.mostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bu elemani anlamissin ama dilan'i anlamamissin babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 öyle diyorsan öyledir fistan bana hep yanık tarafı denk geldi belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 altı üstü fovum yawwffff kızmayın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 değil, foruma yazan insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 DrStein said: Noyzura, hocam para kazanmak gibi bir derdin yoksa, takıl kafana göre. Para derdi olmadan kafasına göre takılmak güzel bir şeydir büyük ihtimalle. Hep düşünmüşümdür, zor durumda kalsam, işler güçler elimde patlasa ne yapabilirim diye. Hoca olup köy köy gezmek cazip gelmiştir bana. Bir iki muska yaparsın, biraz ezber ve bol bol okuma. Hitabeti de biraz geliştirdim mi, en azından aç kalmayacağımın garantisidir. Para kazanmak gibi bir derdin varsa, senin için en güzeli Adnan Hoca gibi bir şey olmak. Süper para yaparsın. Para önemli değil, önemli olan sevgi barış kardeşlik deme, güzellik yarışmasında değilsin. Para önemli. Ayrıca Adnan Hoca olmaktan utanma, parasını alacağın insanların problemi o. Bence hak ediyorlar. Bu arada, tarottu, spritüellikti falan hep saçma şeylerdir benim için, bilemiyorum belki fazla realist bir insanım, hiç ucundan bile bulaşmadığımdan spritüelliğe belki çok şey kaçırmışımdır. Neyse, konu ben değilim, sensin. Yazdıkların bana saçma geliyor çoğunlukla, ama o saçmalıkta büyük potansiyel olduğunu görüyorum ben, daha doğrusu potansiyel senin bunları aktarışında. Bence bunların içine biraz da din katarak, muhteşem şeylere imza atabilirsin. Bunları neden yazdım, kariyer ile ilgili soru sorduğun için. Yargılamak gibi bir amacım yok. İlgi çekmek konusunda fikir belirten kişilere de katılıyorum. Seviyorsun ilgi çekmeyi, önemli bir şey bu aslında, kötü bir şey değil, işine yarar, eğer kullanmayı bilirsen. Tavsiye veren kişiye de bakmak lazım, hayatta ne biliyor diye. Bi bok bildiğim yok aslında, daha yeni istifa ettim bankadan. Klasik olarak işinden nefret eden bankacıydım yani. pis herifin teki. Para değil olmaz ise olmazımız o sadece bir araç bir çoğu için. En temelinde hepimizin gereksinim duyduğu karnını doyurmak, güvenli bir yerde uyumak gibi temel şeyler. Hani kafamıza kazınmış "hayata tutunmak için çok para lazım" şeyini bir kenara atarsak alternatif yaşam tarzları hep mümkün. Ama büyük şehirlere bok sineği gibi üşüşürken sektörün bir parçası gibi oluyoruz. Para derdim yok dersem tuhaf olur sonuçta bende para harcıyorum ve harcadığımı kazanmak için emek veriyorum. freelance sanat alanında çalışıyorum diye burada "birşey üretmiyorsun boşuna nefes alıyordunda neyse ağaçlarında CO²'ye ihtiyacı var" muhabbetleri dönüyor. Çok gereksiz muhabbetler.. İçine din kat diyorsun ama benim hayatımdaki en önemli side questlerimden biri Orta Doğu'da arap tanrılarının yetkinliğini yoketmek. Yani dinleri ruhumuzun sonsuzluğundaki hazineleri keşfetmemizin önündeki en büyük engel olarak gördüğüm gibi aynı şekilde en büyük terrör malzemezi olarak görüyorum. Süre gelen varlığım erişebildiğim her alanda dini'i söndürme üzerine kurulu. Bazı insanların bazı şeyleri samimi bir şekilde duymasına ihtiyacı var. Ben bu işe yarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 SeaGle said: Testisleri saglam adam 5 saat calisip 19 saati kendine ayirabilecegi bi isi bulur/kurar. tabiki benim verdiğim iki uç örnek. ama taşaklı adam 5 saat çalışcak iş kurma cinliğinin peşine düşmez günde 5 saat çalışma saatinin standart olduğu çalışma düzenini savunur. yada yok ya taşaklı adam taşaklarının kıymetini bilir şöyle püfül püfül esen rüzgara doğru uzatıp o serinliğin keyfini yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BabacumMostors said: senden önce dilan vardı sen o hiç farketmiyorsunuz malesef ki bu dünyada varsınız bunu bir ego patlaması olarak algılaman son derece normal bu yapıdaki çok kişiyle aynı duruma düşüyoruz çünkü, ortada doğru bir şey var ve bu dile getirildiğinde o küçük dünyanıza taaruz edildiğinde başka bir balon yaratmaya çalışıyorsunuz şurada klavye başında değil, gerçek hayatta kanlı canlı görüştüğüm hiç yoktan 50 üye vardır ve birinin bile "babacumun egoları çağıl çağıl üstümüze aktı" diyeceğini sanmıyorum zaten sana veya senin gibilere kızmıyorum, sözlerinizin tavırlarınızın altında ezilmeye mahkum olmayı "kabul eden"lere kızıyorum çünkü bu bir seçimdir. onlar ezilmeyi seçiyor benim yaptığım bir durum değerlendirilmesidir ki anlamanı beklemiyorum henüz o mertebeye erişemedin. önce helke bi kemale er sonra konuşuruz benim burada derdim artık sen değilsin, geriye kalanlar çünkü onların en azından "napıyorum lan ben?" deme şansları hâlâ var şu "egolu noob kompozisyonalrı"nı yazıyorsam da senin hayrına değil onların hayrına, onları harekete geçirmek için düşüncelererini serbest bırakmak kendilerini sorgulamaları için şu hayatta ezbere yaşıyorsanız arkadaşlar artık bunu bırakmanın vakti geldi demektir kendine yetecek kadar egolu noob kardeşiniz b.mostors babacum ergenliğimden beri yeteri kadar senin gibi adam gördüm şu an 29 yaşındayım ama gerçekten yeteri kadar gördüm böyle senin gibi hayatta herşeyi kavramış olduğu yanılgısı içinde başkalarını acımasızca aşağılama hakkını kendisinde gören insanları ve bunu da başkalarının iyiliği için yaptığını söyleyen kişiler. Açıkçası yaptığınız muhabbet ortada. Buna bilmiş bilmiş ezik atmak denir. Seni kendi kendine süper hissettirmekten başka bir işe yarıyor mu bi sor kendine. Hani sen buraya böyle yazınca dünyanın en büyük sorunları çözüm mü bulmuş olucak ? Burada insanları gerçekten önemsiyorsan onların gerçek sorunlarına yardımcı olmaya çalış. Durum analiziymiş =) Anca kendini ve bir kaç yancını kandırırsın. Ama tarih boyunca senin gibi çok bilmişler hep vardı. kendilerinin uygun görmediği şeyleri acımasızca eleştiren , hatta onları idam eden , yakan tipler. Benim gözümde sen dev boyutlu tehlikeli dinazorlardan günümüze kalan küçük bir kertenkelesin kendisini hala dinazor sanan. Dilin çok uzun diye beni kolayca yakalayıp yutup anlayabileceğini sanma. Paticikte insanlar troll muhabbetine çok düşkün çünkü gülüyoruz. Bazıları olmadıkları troll karakterler açık testis geçiyor. Ben ise kendi karakterimin özellikleriyle testis geçiyorum. Alay eden ediyor , gülen gülüyor sorun yok bunda ama senin gibi kindar , çok bilmiş , hayattaki herşeyi kavramış olduğu delüzyonunda kendisinden geçen tiplerde çıkıyor işte ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mal said: SeaGle said: Testisleri saglam adam 5 saat calisip 19 saati kendine ayirabilecegi bi isi bulur/kurar. tabiki benim verdiğim iki uç örnek. ama taşaklı adam 5 saat çalışcak iş kurma cinliğinin peşine düşmez günde 5 saat çalışma saatinin standart olduğu çalışma düzenini savunur. yada yok ya taşaklı adam taşaklarının kıymetini bilir şöyle püfül püfül esen rüzgara doğru uzatıp o serinliğin keyfini yaşar. Denizi gören çok güzel bir terasım var. Gördüğüm denize de girebiliyorum. ayda bir ya da iki iş yapıp dalgama bakıyorum. ben testisli birimiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar