BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cons said: BabacumMostors said: Osso said: bu babacum ne zaman adam oldu millete laf yetistiriyor ya olduğum kadarıyla işte ne eksik ne fazla, daha yol uzun sana sormamis en çok bana soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 çok bilmişim sizleri alayınızı hor görüyorum ondan siz daha nesiniz ki yanımda pihiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 arcane said: en büyük kariyer kararsızlığı yaşayan 3 büyük dinin ortak tanrısı aslında. bir türlü karar verememiş kitaba peygambere falan. yok abı admaın emir komuta zincirine saygısı yok. cok micro manage ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 muhabbet çok güzel ama acil spor salonuna yetişmem lazım. Babacum seninlede aynı masada otururuz kimse kirlenmez ama dediğim gibi iyi niyetli olmak ile saygısızlığı bir birine karıştırırsan sonra aynı masada otururken gözüme bakerken utanırsın tanıyınca. Kimseye zararım yok .. deli de , densiz de , kafayı yemiş saçmalıyor de bunlar benim için sorun değil ama fazla ciddiyetle kimsenin canını sıkıp kalbini kırma.. Arap tanrılarını soran arkadaşlar da anlayın işte arapların tanrısı. Şimdi burada öyle içerlenen arkadaşlar var ki ben buraya orjinal ismini yazarsam "dini değerlerime hakaretten" mahkemeye verir. Zaten beklemeye alınmış 6 aylık bir hapis cezam var hükümete dair bir protestomdan dolayı. Dİkkatli konuşuyorum o kadar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BabacumMostors said: çok bilmişim sizleri alayınızı hor görüyorum ondan siz daha nesiniz ki yanımda pihiiii staja başvurmak istiyorum yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 allah dersen kimsenin sana bisey diyecegi yok burda biz neler neler dedik rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Dworgian said: ..."ben şöyle böyleyim"... off sahane kalıp olmus. sırf bununl türk edebiyarına 3. eskiler akımını getirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kimse arap tanrısı kim diye sordumuki? kacırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cuce said: Dworgian said: ..."ben şöyle böyleyim"... off sahane kalıp olmus. sırf bununl türk edebiyarına 3. eskiler akımını getirirsin övdün mü yerdin mi anlamadım. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 var var. yukarıda birisi arap tanrıları demişsin,kim onlar demiş.ona cevap yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 deli mi skti beni ne uğraşıyorsam yok arkadaş ben seninle aynı masaya oturmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ha yok bi an, sen kimin dinine laf edyosun falan gibi bir mesajmı verdik ettik diye sey oldumda. övvdüm abi övmiyimde ne ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 forumda kim ne zaman bu patlamayı yapıcak diyordum o gün bu günmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kim, neye patlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Anlamadın mı hakkaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cüce insanların dinine patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cuce said: ha yok bi an, sen kimin dinine laf edyosun falan gibi bir mesajmı verdik ettik diye sey oldumda. övvdüm abi övmiyimde ne ediyim. Allah razı olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kariyer diye bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Akhlaur said: Anlamadın mı hakkaten ? genel de sizlerin yaptığınız şey ama okumadım mesajları. arada bir yerden dalıp bir şeyler yazdım. noyan ile babacum tartışmış gördüğüm kadarıyla. daha başka bir şey varsa ve bu kadar hevesliysen anlat. yoksa da çık aradan. fasulyede kendini nimetten sanırmış anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BabacumMostors said: deli mi skti beni ne uğraşıyorsam yok arkadaş ben seninle aynı masaya oturmam Ah bak tam şu an neden bunu yaptığını sorgulaya başladın. İstesen de istemesende aynı masaya oturacaz. Gelicem mutlaka senin katıldığın bir pati buluşmasına. Bira ısmarlarım sana böyle analizlerine ve yorumlarına canlı kanlı yanında otururken devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 noyan...bence burada sana ve bana tepki gösteren adamların çoğu bir vesile ile bir buluşma olsa koşa koşa gelir, otururlar yanımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cok vesile ile cok bulusma oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 e abi bira ısmarlıyorsanız tabii gelirler ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 heh, şükrü de geldi, tam oldu kadro... tamam olm işte, bir vesile ile elbet biz de bulunuruz birinde o buluşmaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar