Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kariyer Kararsızlığı

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

iyi o zaman bende sana SAYGILI OL diyorum. burada kendince insanları uyarıcam , kendilerini düşünmelerini sağlayacağım diye ulu orta aşağuluyorsun.

Saygılı ol Babacum.

Sen de beni gerçek hayatta tanımıyorsun , ben de seni tanımıyorum. Bir gün tanışırız birlikte birşeyler içer ve gözlerimizin içine bakıp anlamaya çalışırız. Ne kadar haklı olduğunu düşünürsen düşün ama saygılı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim ama buradakinin aynısı biriysen açıkcası masamı kirletmeni istemem ben de senin masanı kirletmeyeyim ikimiz de kendimize göre daha güzel insanlarla takılalım

ha benim yazdıklarımı saygısızlık olarak alan varsa özür dilerim ama vermek istediğim mesajı almak yerine "adam bana hakaret etti"yi görmeleri gerçekten üzücü olur onlardan ayrıca özrü dilerim ama herhalde burada yeteri kadar uzun süredir bulunanlar bu sözlerimin saygısızlık taşımadığını da bilirler
Sosyal ağlarda paylaş

Geyik bir adam belli. Egosuyla milleti ezmek konusuna katılamam, ama ego kokan postları oluyor ki "ben şöyle böyleyim" diye söylenen/yazılan ve kendini övmeye dayalı yazılar (ki çalışanların olduğu ortamda az çalıştığını söylemek, erkekler arasında cinsel hayatının renkliliğinden bahsetmek, kendi bedenini övmek, vb bir çok şey kendini övmeye girebilir.) (tabii bu biraz anlatım ile de alakalı ve sende var abi bu tarz. hani hep diyorum, kendini övmeye çalışıyor gibisin diye), yazıyor mu? evet. Ha bu rahatsızlık verir mi? Yoo? Herkes istediği gibi düşünme, yaşama hakkına sahip değil mi? Ha bir yerde benim hakkıma saldırırsa orada benim laf etme hakkım olur diye düşünüyorum.

Öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

olm.

bir kere bu forumda hiç kimse hiç kimseye,"lan ben senin geçtiğin yollardan geçeli, peheeeeey, eski çamlar bardak oldu" üslubu ile yazmamalı. 18 yaşından beri çalışarak hayatını kazanan, 22 senelik sigortalı, dünyanın 40 küsür ülkesini defalarca ve hem de iş nedeniyle ziyaret etmiş olan, binbir çeşit kültürle halvet olmuş olan, siyasetin kıyısında-kenarında-bazen göbeğinde olmuş olan, kitap yazmış, bugüne kadar ufak tefekler sayılmazsa 7inci işyerinde çalışan, 14 senelik evli ve çocuk sahibi olan, şu hayatta inişli-çıkışlı bir çok olay yaşamış olan, "lenf kanserisin"diyerek bundan 10 sene önce hastahaneye yatırılıp feleğin çemberinden de geçmiş olan, evi,2 arabası,bankada nakit her zaman 250 bin lirası olan, hali hazırda ihracat müdürlüğü görevi yapan teknik üniversite mezunu olan ben yazmıyorum anasını satayım... yaşça,tecrübece, akılca ve hemen her bakımdan benden çok küçük ve çok geride olan adamlara ne oluyor?

yeri geldiğinde ota boka,"eğleniyoruz abi işte, takıl"diyen bazı adamlar, bir başkasının eğlendiğini gördüğünde,"hacı dünya gerçek,hayat fani"moduna neden giriyorlar?

bu forumda bu kadar zamandır bulunma nedenim gerçekten de ortalamanın üzerinde kaliteye sahip insanlar var. ben zeki insanlarla paylaşımda bulunmayı sevenlerdenim.

takılın olm ya, hava sıcak zaten.
:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

18 yaşından beri çalışarak hayatını kazanan, 22 senelik sigortalı, dünyanın 40 küsür ülkesini defalarca ve hem de iş nedeniyle ziyaret etmiş olan, binbir çeşit kültürle halvet olmuş olan, siyasetin kıyısında-kenarında-bazen göbeğinde olmuş olan, kitap yazmış, bugüne kadar ufak tefekler sayılmazsa 7inci işyerinde çalışan, 14 senelik evli ve çocuk sahibi olan, şu hayatta inişli-çıkışlı bir çok olay yaşamış olan, "lenf kanserisin"diyerek bundan 10 sene önce hastahaneye yatırılıp feleğin çemberinden de geçmiş olan, evi,2 arabası,bankada nakit her zaman 250 bin lirası olan, hali hazırda ihracat müdürlüğü görevi yapan teknik üniversite mezunu olan ben yazmıyorum anasını satayım... yaşça,tecrübece, akılca ve hemen her bakımdan benden çok küçük ve çok geride olan adamlara ne oluyor?

şu paragraf kaç kilo acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

İçine din kat diyorsun ama benim hayatımdaki en önemli side questlerimden biri Orta Doğu'da arap tanrılarının yetkinliğini yoketmek. Yani dinleri ruhumuzun sonsuzluğundaki hazineleri keşfetmemizin önündeki en büyük engel olarak gördüğüm gibi aynı şekilde en büyük terrör malzemezi olarak görüyorum. Süre gelen varlığım erişebildiğim her alanda dini'i söndürme üzerine kurulu. Bazı insanların bazı şeyleri samimi bir şekilde duymasına ihtiyacı var. Ben bu işe yarıyorum.

Hacı özellikle karmaşık ve tutarsız yazdığını düşünüyorum. Öncelikle hangi arap tanrıları? İslamiyet öncesi mi? Yoksa mevcut 3 büyük dinin ortak tanrısı mı? Yetkinlik demişsin, tanrıların yetkinliğinden ziyade, etkinliğinden bahsedebiliriz. Ruhumuzun hazinesi demişsin, hazinenin net bir tarifi var mıdır? Ben o hazineyi alkolle bulurum, başkası ibadetle bulur, başkası kimyasal maddelerle. Şu ana kadar bana bir engel teşkil etmedi tanrı, çünkü olmayan bir şey bana engel teşkil edemez. İnsan bağnazlığının yarattığı terörü geçersek, tanrıların yarattığı bir terör yok. Diyelim ki, tanrıların yerine başka bir şey geçti, terör dediğimiz şey yine olacaktır. İnsan her türlü malzemeyei kullanacaktır kendi içindeki şiddeti, hırsı ve açgözlülüğü beslemek için. Sen de dini kullanıyorsun mesela içindeki şiddeti bir şekilde bir yere yansıtmak için. Neyse, bence hedefin çok büyük. Şöyle daha akılcı, ulaşılması kolay hedefler koysan kendine, daha iyi olabilir. Mesela sevmediğin dini hedeflerine ulaşmak için alet olarak kullanmak da bir haz verebilir insana.

Bu arada, tarot ile bir şeyler yaparken, dizlerine kadar toprağa gömülmüş olman çok hoşuma gitti :) mantık ve mantıksızlık bir arada. tarot'un mantıksızlığı ile örtüşüyor (belki enerji alınıyordur dünyanın merkezinden), diğer yandan da bir sandalye, bir taburede oturma rahatlığı vermesi açısından çok mantıklı.

Neyse, sıkıldım ben, zaten büyük ihtimalle sen de dalgasına yazıyorsun, bu kadar geyik yeterli bana kafa dağıtmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sıkıcı olmayanları var
yabanci versiyonlari da var bu kafanin
herseyi cozdum, yok enerji menerji, psychedelic takiliom ben yea cı, duzene karsi, anarşik, biraz hippi vs
ama onlar 18-19-20 yasinda be abi
hani biz de gectik buralardan, herkesten farkliyim durumlari, beni boyle kabul etmeyenler umrumda degil tavirlarindan ama 18 de 19 da normalde bunlar
turkiyede biraz gec oturuyor bu tabi, biraz ozentilik , boraz sonradan gormelik
yoksa avrupada 16 yasinda bi cocugun kafasina uni sonda bile erisemeyenler var turkiyede
bu acik. ama 29 yasinda birini su akil yapisiyla gorunce sadece gulup asagilamak ya da acimak geliyor insanin icinden

asdfasd

var abi var, 30'lu yaşlarda bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

olm.

bir kere bu forumda hiç kimse hiç kimseye,"lan ben senin geçtiğin yollardan geçeli, peheeeeey, eski çamlar bardak oldu" üslubu ile yazmamalı. 18 yaşından beri çalışarak hayatını kazanan, 22 senelik sigortalı, dünyanın 40 küsür ülkesini defalarca ve hem de iş nedeniyle ziyaret etmiş olan, binbir çeşit kültürle halvet olmuş olan, siyasetin kıyısında-kenarında-bazen göbeğinde olmuş olan, kitap yazmış, bugüne kadar ufak tefekler sayılmazsa 7inci işyerinde çalışan, 14 senelik evli ve çocuk sahibi olan, şu hayatta inişli-çıkışlı bir çok olay yaşamış olan, "lenf kanserisin"diyerek bundan 10 sene önce hastahaneye yatırılıp feleğin çemberinden de geçmiş olan, evi,2 arabası,bankada nakit her zaman 250 bin lirası olan, hali hazırda ihracat müdürlüğü görevi yapan teknik üniversite mezunu olan ben yazmıyorum anasını satayım...
:)-D

abıbpbpbppspspspspssuusbbuubub
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...