Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 azaliyor. grupla daha zor. şuan için pvp açısından kinetic slayer ve necromancer güçlü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 10v10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 şu class sistemini ve atlası pek anlayamadım. görevlerden falan gelen şeylerle atlasta yeni pasif veya aktif yetenekler açıyoruz fakat classlarda bu atlas aracılığı ile açılıyormuş. ben şu an paladin oynuyorum, necromancer açmak istiyorum fakat atlasta gözükmüyor ve atlas baya lineer gidiyor. konu hakkında bilgilendirebilecek var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5z1BvlMh3XY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Ben biraktım wow a döndüm. Wow bile o kadar eski olmasına ragmen bundan kat ve kat daha üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Wowda mı oynuyordun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 wow'da aynı ligte bile değil zaten, third person diablo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 wow da acountu geri actıgımın 2. gunu oglum elimden aldı. Path of exile a döndüm ama diabloya bakmıyorum bile. Albion tek secenek gibi sanki bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 guild imiz var baya gelistirdik gelmek isteyen varsa pm salabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bende biraktim ama birakmamin temel sebebi bi itemla interaksiyon kuracam diye paso halay cekmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Tuşlar değiştiriliyor diye hatırlıyorum, hatta CTRL mi ne yapmıştım ben zıplamayı sanırım, bir çok kısayolun yerini değiştirmiştim, alışamadım geri default çektim. Ama space değişiyor muydu tam emin değilim işte. Guild'ın faydası varsa geleyim de az oynuyorum ben, yavaştan da baymaya başladım. Weekly cap'a kadar grindlamak gerekiyor haftada, ben onda birine anca ulaşıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 11 ağustosda yeni update geliyor sadece guild ile girilebilen 10 kişilik dungeon lar, divine form, guild savaşları ve bir çok aktivite geliyor oyuna. http://sf.my.com/gb/news/announcements/crucible-gods-massive-update-coming-august-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 http://sf.my.com/gb/crucible-gods-patch-notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ru beta da oynamıştım şimdi eu yükleyeyim dedimde tekrar indirmek istemiyorum. ru clienti eu ya çevirmenin bir yolu varmı? eu clientle download a başladım dedim diğer dosyaları atar hızlıca yoluma devam ederim ama indirilen dosyalarla beta daki dosya isimleri hiç uyumlu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Valla bildiğim kadarıyla RU client ile EU client alakasız. Patch'leri bile farklı zamanlarda alıyorlar. Kasma derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 teşekkürler, ru dan yürüyeyim ben ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 büyük update geldi beyler 4gb indirmeye başlayın. http://sf.my.com/gb/crucible-gods-update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Epey bir şey düzeltmişler ama sanırım şu class head item unlock etme olayı hala bozuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bu mal Game Center 5 günde download edemedi. Torrent tarzı indiriyor, GC upload veya download limiti çalışmıyor zaten. Netlimiter'la upload'u limitlemek zorundayım yoksa internet çöp evde. ADSL'de full upload ederken net'in göçtüğünü bile bile ne kadar upload o kadar download yapmışlar. Herkesde optik bağlantı yok. İşin kötüsü, %97 oldu hız daha da yavaşladı, resmen eziyet ediyor salak program. Salak olunur da bu kadar salak olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 oynanır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ilk günlerden hesap alıp bir miktar oynadıktan sonra ben daha bu oyunu bir daha oynamam diyen biri varsa bana özelden ulaşabilirse çok mutlu olurum, ilgi ve alakanız için teşekkürler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 _hione_ said: ilk günlerden hesap alıp bir miktar oynadıktan sonra ben daha bu oyunu bir daha oynamam diyen biri varsa bana özelden ulaşabilirse çok mutlu olurum, ilgi ve alakanız için teşekkürler ... ilk günlerde hesap alıp bir miktar oynamayıp bir daha oynarım dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 hattok said: _hione_ said: ilk günlerden hesap alıp bir miktar oynadıktan sonra ben daha bu oyunu bir daha oynamam diyen biri varsa bana özelden ulaşabilirse çok mutlu olurum, ilgi ve alakanız için teşekkürler ... ilk günlerde hesap alıp bir miktar oynamayıp bir daha oynarım dedim :( bilgilendirme için ayrıca teşekkürler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=171CL1liWek?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 oyun playstation gelmiş sanırım. indiren var mı? ücretsizmiş de galiba. denesem mi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar