Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Baskalarinin combat effectlerini kapatabilmek lazim.. Kistim ama komple kapama olsa cok rahatlatacak ortami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Kanuni birtanedir . Dokunmayın ona . Geliyorum oyun yarın cıkıyor galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sictik:) Sen sevmezsin senin tarzina ters bu.. Pve combat bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hahahaha ciii ciii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Red Lotus isminde guild açtık arkadaşlarla ciddi oynayacak varsa Stannis Baratheon pm atsın alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Scala nova Su an offline im ama oluyorsa invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yolladim hocam girince bi information a göz atarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Bulamadım ya da gelmedi.. 5 saat kapalı Server açılışa hazırlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 16.00 da açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 son dakika sıkıntılarından dolayı 1 saat uzadı 17:00. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 queue 2000 kisi :( edit : 30 sn surmedi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ben dahil çoğu kişide error code 2 diyor giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Kanuni nerdesin bulamıyorum seni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 36 saattir oynuyorum.. review : multiplayer action rpg. diablo 3 gibi yani. class sistemi cok guzel ama.. oldukca guzel olmus denebilir class gelisimi talentler atlas vs. grind fazla, ama ha item dusurmussun ha atlas icin grindlemissin gibi dusunulebilir, kotu tarafi questlerin ayni zonelara ayni yerlere gondermesi.. community fena degil zaten devamli combat herkes beraber takiliyor ki kolaylassin ortam. ekran efektleri daha hafif olabilirmis ya da diger classlarinki kapansa enfes olacak. f2p olarak afferim adamlara zamani olan parasiz oynar ama devam edersem para veririm. quest silsilesi bir bitsin once tabi :D bu arada range oynamak mantikli olan.. daha rahat ve genel gordugunuz icin kolay combat bir nebze. paladin oynadigim en guzel tanklardan birisi acik ara. swtor da sith warriorumu cok severdim ama bu onunla yarisir. atlasda harala gurele vermisim punlarimi ona da dikkat edin. path of exile gibi onceden planlayip ona gore ilerlemek gerekiyor. tanksan tank dps isen dps vs taraflarina ilerlemek lazimmis. hic dikkat etmemisim :) birde combat sol klik klik fest gibi dursada aslinda kombolara dikkat ederseniz hem daha yavasliyor hemde mantikli hale geliyor. neyse god mod merak ediyorum bakalim ne olacak. ui (td) gelistirilmesi lazim. chat kotu direk. goremiyorum kim ne yazmis falan. kamera karaktere fazla yakin biraz daha geride olmaliymis. grind :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 akirafes said: Kanuni nerdesin bulamıyorum seni . nerden bulacaksin beni sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 İnmek üzere bakalım ne kadar dayancak oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Theme parklardan nefret ediyorum Sırf kanuni ile karşılaşırım diye oynuyorum . grafikler fena değil. En azından kanuni burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Yarın buluşur sevisiriz abi :) Bugün dağa gidiyorum yokum full gün. Guilde gir arkadaşlar kurmuşlar. Diablo iste oyun, pve combat grind repeat:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Open world pvp var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 O zaman ben de yoğum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 youtube dan ilerki levelları izledim . Oyun fena degilmiş . Ciddi oyanamaya başlıyayım bunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 2.7k prestige'e falan geldim. arkadaşım oynadığı için dayandım ama naori island'da bırakıyorum oyunu artık optimizasyon rezalet ötesi bazı kartlarda yada single case şeklinde çözemedim nedenini. herşeyi denedim ama ben GTX680M ile naori island'da girişte 25-30 fps alırken arkadaş 45-50 fps falan alıyor GT650M SLI ile. aynı driverı yükledim farketmedi. bende cpu rating: 6.8, gpu rating: 5.7 adamda 4.8, 4.1 falan ikisi lol işin sıkıntılı kısmı grafik preset farketmiyor fast-medium-high'da aynı fps'i alıyorum yada 3-5 fps oynuyor falan. hele skill efektleri işin içine girince fps dip yapıyor, paladin execution'unda 15'e falan düşüyor. gruplarda milletin skill efektleri de işin içine girince çile yaşıyorum oynarken bosslarda minimum'a çekiyordum falan archeage'de herşey max ultra 80-90 fps oynuyorum abi yerler böyle oyunu yani. sene 2006 gibi çamur halinde gözlerim kanaya kanaya oynayacak halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mighty_THoR said: bir sürü drama olmuş kaçırmışım. Kanuni şimdi de skyforge mu oynuyorsun :) akşam gelde alayım bir ifadeni. Bu arada ffivx combatı öyle yanlışlıkla yada çalışarak yapılabilecek birşey değil, öyle bir rezalet ancak tanrı 6 günde dünyayı yarattı 7. gün yapılabilecek en kötü combat sistemini nasıl yaparım diye düşündü seviyesinde kötü bir combat. http://i.imgur.com/cgX1FXG.png bingildak said: yani onları ciddiye almaya gerek yok zaten. oyunu eleştirmek olmuyor ama ff'de benim için exceptional sıkıcıydı stone 1-stone1-stone1-stone1 hehe. stone2-stone2-stone2. xeske o kadar kolay olsaydı http://webm.host/7afba/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar