Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İhanetin siyah meyvesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
resaypi said:

cantug said:

http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/09/18/672691040444.jpg

http://www.gazetepress.com/2012/12/16/2012de-ciraganda-dunya-evine-girenler/

Ben kesin bilgi verdim kardeş... we know everything...
Mesaj tarihi:
cantug said:

Esh said:

Anafikir: mustakbel geline bekarliga vedayi yasaklamak.

ne farkeder okadar mayonez banyosu yaptıktan sonra o partide yapıosa öncedende yapmıştır ?

Kesinlikle katiliyorum. Bu olayi bizzat yasadim zaten gecen sene. Eski bi kiz arkadasim evleniyodu, bekarliga veda icin beni secti lol. Ama kiz arkadasim oldugu icin yapmadim, su habere kadar 'kafami seveyim' diodum, artik derin bi oh cekiyorum lol
Mesaj tarihi:
Esh said:

cantug said:

Esh said:

Anafikir: mustakbel geline bekarliga vedayi yasaklamak.

ne farkeder okadar mayonez banyosu yaptıktan sonra o partide yapıosa öncedende yapmıştır ?

Kesinlikle katiliyorum. Bu olayi bizzat yasadim zaten gecen sene. Eski bi kiz arkadasim evleniyodu, bekarliga veda icin beni secti lol. Ama kiz arkadasim oldugu icin yapmadim, su habere kadar 'kafami seveyim' diodum, artik derin bi oh cekiyorum lol

OMG WTF
Mesaj tarihi:
abi forumda gördugumuz gibi haber amacına ulaşmiş..

kimse evlilik öncesi parti ve alkole izin vermicek, hatta demek alkol böyle yapıyor diyip evlenince karısına içirmicek net..

beyin yıkıyor adamlar resmen sdsfs
Mesaj tarihi:
alkol bu işin bahanesi, alkollüyken yapan alkolsüzken de yapar. yanlış bir şey olarak görmüyor ki yapıyor yani. evlenmesin bence karım beni aldatmasın diye alkolü yasaklayacak olan. hatta en temizi, bu işin yanlış olduğunu düşünüyorsan, bu işin yanlış olduğunu düşünen biriyle evleneceksin evleneceksen. gerçi kadınlar entrikayla beslenmeyi sever ama.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Zaten cok pis bi psikoloji o. Bugun ona yarin sana.

Kiz arkadaslariniza da guvenmeyin oyle gozunuz kapali , sene 2013.

Su forumun gizli iliski guru'su artik sensin abi benim icin sdf

ginaly reis kapital dunyanin carki oldu, artik aramizda degil, silahi ve rozeti senin olsun.
  • Yeni Oluştur...