di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Dert yanacak kimsem yok su konuda, bari suraya yazayim. said: Hiyar Developer : Can you also change the login http code to 200 for incorrect user/password on login. Abi niye ya? Yanlis username password icin tum dunya 401 dondururken restful icin ben niye 200 donduruyorum sana ya ? Sordum ben bunu bu sekilde ustelik. Onlar icin lazim olan fonksiyonlari kodlamadim dedi denyo. Ve ben bu adamlar calismak zorundayim bu projede ya. Totalde 20 senelik development deneyimi varmis hiyarin. Limon sikayim ben senin o deneyimine. Neyse, agladim bitti, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 herşey ingilizce olunca sende uk de olunca hiyar ı higher gibi okudum önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Dur ya hemen gitme, ZAAAAA falan diye dalga geçelim önce. Sonra gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 uk abi, yoldan bile ters gidiyorlar, ne bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 201in davasini yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Adam sanki, user authentication failed durumda da "simdilik" success donermisin demis ama best shot benim ki tabi. Hani sonra authentication failure i handle eden impl. hazir olunca yeniden activate edersin demis de mis, mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Yok be abi alakasi yok. Bir iki kere sorayim tartisayim istedgim de sacma cevaplar veriyor. Birinde "hata mesaji donuyorsa bile sonucta islem gerceklesmis oluyor 200 almam lazim benim" dedi. Baska bi seferde ben yine bastirinca "200 disi bisey gelince bakamiyorum hata mesajina" dedi. Bir ara user silmek istiyorum dedi, su URL'e DELETE request gonder dedim, POST ettim GET dedim olmuyo diye geri dondu. Neyse anlattim bi sekilde bak DELETE var PUT var diye, e ben o fonksiyonlari kodlamadim vakit kaybettirme bana dedi. Ananin... Dedim mudur chrome extension var onu kullan. Chrome kullanmiyorum diye bahane buldu. Ananin 2... Tip baya sorunlu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 illa hersey restful olacak ya da http status kullanacak diye bisey yok. mesela jsonrpc'de hersey 200 http status'u ile doner, error varsa kendi icinde ayrica aciklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Iyide mudur ben restful tasarlanan API'da gerekli gereksiz bir cok seye 200 dondurmekten sikayet ediyorum, sen herseye 200 dondurulen restful harici metodlar da var diyorsun. Token'i gondermeyip 400 alinda sesi cikmayan adamin, digerlerini keyfi olarak degistirtmesine benim isyanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ona küçük sürprizler yap. 404 gönder şaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 301'le birlikte kendi adresini dondureyim VAK desin! Ondakini alip ona koyayim! OH YES! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 return 200; baska soru var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 oha adam çözdü her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bu arada adam kayserili olabilir tim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Gazanfer said: illa hersey restful olacak ya da http status kullanacak diye bisey yok. mesela jsonrpc'de hersey 200 http status'u ile doner, error varsa kendi icinde ayrica aciklanir. Nope, @op a bakarsan ki kendide cevaplamis, REST API saglamis. DELETE it is. Ayrica rest operation fail ederse 200 ok donulmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Neden illa hata verdirtmek istiyorsun ki ? bence hiç hata olmazssa sorun da olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Adam haklı bence. Belki 401 adamın uğursuz sayısı ve belki 200 adama uğurlu geliyor. Dedimi yapacaksın. Eeee orası Türkiye değil Tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ulan ne insanlar var ya, ya neyse sinirlenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 adam öyle diyorsa öyle yap geç. dert etmeye gerek yok. doğrusunu yapsan madalya mı vercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Valla o kadar saka gibi ki su yazdigin cevap vermeye bile usendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 tamam ben çekiliyorum kenara sen isyana devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 401 ne 200 ne deneme sayısı mı anlatın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 404 varya hanı page not found. 401 de unauthorized işte. mesela bizdede cıkıyo, patsiz girilmez falan o işte 401. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 200 olunca ne olucak peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yarısının 2 eksiği işte, hani o kadarda yetkisiz değilsiniz, ya da her an bulunabilir gibi uyarılar çıkacak. insanları direk umutsuzluğa sevk etmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar