Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 şunun ortasında kalsam kendimi öldürebilirim sanırım. testislerimi keser fırlatırım bu ne abi. bu nedir Mısır Tarım Bakanlığı yetkilileri, İsrail'den gelen ve yavru oldukları için henüz uçamayan çekirgelerin şu anda çölde bulunduğunu ancak tarım alanlarına girmeleri halinde durumun tehlike teşkil edeceğini belirtti. http://www.ntvmsnbc.com/id/25443053
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 biyolojide bi yere kadar. şunun ortasında kaldığınızı hayal edebiliyor musunuz?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abı bunları toplayıp kızartıp yıyolar nolcak. cıtır cıtır patlamıs mısır niyetine götürürsün.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 sağına soluna çarptığını düşünebiliyosun binlercesinin peki? yanarak ölmek en çok korktuğum ölüm şekli ama bu ondan beter gerçekten. kendimi yakabilirim onu yaşamamak için
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi yağmurlu havada yüzmek gibi düşünüceksin
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 kendi kendime tribe girdim uykum falan kaçtı ya
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 L-Tryptophan var abi cekirrgede. mesela şimdi olsaydı yanında yerdin bi avuc hoş mişıl mışıl uyurdun
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 arthropoda labda çalışırken çekmişim. hayatımda aldığım en zor dersti sanırım. yani aslında ders olarak çok zor değildi ama eline almak zorundasın. arazide yakalamak zorundasın falan. ikiside elim kadar bu arada. ve ellerim büyüktür baya
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 darwin belasını versin böle evrimin
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-J4DzSThK7zY/T1hJb8ebGsI/AAAAAAAAAdU/z7cwp68EdWA/s1600/HUGE+spider+webs.jpg şunu gördükten sonra hiçbiri korkutmuyor ya
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 oda doğru ama mesela bu saçma sapan nadir bir okazyon ve fakat çekirge sürüsü olayı her sene oluyor. envai çeşit örümcek yakalamışlığım elim kadar örümcek tutmuşluğum falan var neden bilmiyorum korkmuyorum örümcekten genel olarak ama bu çekirge beni bitiriyor ya
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 187 boyunda 90 kilo adamım. omuzlar geniş , saçlarım 3 numara sürekli. çok seksiyim ama bunların ortasında kalırsam 6 yaşındaki bir kız çocuğu gibi çığırır ayaklarımı götüme vura vura kaçarım.evet.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bombalayin abi otada byuduklerini biliyorsak. Otu boku bombaliyorlar, cekirgeye de atsinlar bir.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Abi bu dana burnu tam bir kabustu. Köye ziyarete gittiğim her seferinde karşıma çıkıyordu, aklım gidiyordu. Bir de dana burnu demelerinin sebebini "danaların burnuna giriyor, o yüzden" olarak açıklamışlardı, gün gelir benim de burnuma girer diye ter döküyordum. Şimdi görünce kötü oldum.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yok öyle birşey canım. dananın burnunu napsın? bu bide toprak altını yazıyor orda bekliyor böle falan AAAAAAAY YA
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 İlk img gerçekten xenomorph caccoon state.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Ya üff ne çirkin şeyleri elliyon ya.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 canlı yakaladım ben bunu bide ya. ama testislerim büyüdü bu dersten sonra. sperm sayım arttı. yüzücülerim artık daha iyi yüzüyor falan. 2 sene önce eve böcek girince kapıyı kapatıp çıkıp giden bir adam olarak nasıl yaptım bilmiyorum? 54 tür toplamayan dersi geçemiyordu. egeyi gezdim resmen böcaak diye
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Finklorpeyniri said: sağına soluna çarptığını düşünebiliyosun binlercesinin peki? yanarak ölmek en çok korktuğum ölüm şekli ama bu ondan beter gerçekten. kendimi yakabilirim onu yaşamamak için vrsğrşknz http://www.youtube.com/watch?v=gagR2_Yi8wE
Öne çıkan mesajlar