roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Elinde olan var mı? Windows 7'de çalışan ülker linkleriniz varsa para vermeden kullanmak üzere çalışan linklerinize talibim. Hedehödöleri sağlam olursa iyi olur, bendekilerin ilacı eskimiş, şukutellası bozulmuş. Anlayın işte. Acil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 netcad adlı masaj aleti veya, düdüklü tencere desen de olur. hayatımda gördüğüm en berbat yazılım çünkü. win7 64 bit için iyi şanslar diyebilirim. en son çalışmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 netcad gercekten berbat otesi bir yazilim ya sabir dilerim kullanacak olana. arkadasta vardi vista32 de kullanıyor sorayım duruyorsa veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Valla çok iyi olur. Bana lazım değil de babama acil lazım, masaüstünde tek çekirdekli işlemci vardı orada çalışan sürüm laptopun çift çekirdeğinde çalışmıyor. Bi hata mesajı falan da vermiyor ki gerizekalı, açılıp kapanıyor drekt. Böyle aptal bir yazlım nasıl standart olmuş harita mühendisliğinde anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çünkü modüllerinin alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Abi nasıl alternatifi olmaz ya? Koskoca dünyada GIS/Haritalandırma üzerine başka uygulama yok mu? Benim aklım cidden almadı şahsen. UP UP UP LİMK ALAK TURŞU PROJECT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 mapinfo var bi de bildiğim, bi ara ikisinin de içinde kalmışlığım olmuştu.. bende de bi yerlerde olacak ama muhtemelen eski sürüm falandır. hiçbir yerden iş çıkmazsa ses edersin arar bulurum dvd'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wretched Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Arcgis var ama işine yararmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 virtual pc ile xp çalıştırıp orda denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 VM için biraz eski kalıyor babamın kullandığı makina, epey yavaş olacağını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bi tane XP performance edition bul torrent'ten, onunla cakiver VirtualBox'a. Dual core + 2gb kadar ram varsa sikinti yasamaz diye dusunuyorum. Hani ise yaramasa bile dene en azindan, zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 usb'den boot eden bi xp kurup oraya da kurabilirsin. program lazım olunca usb taksın, direk xp açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 "roket adam" said: Böyle aptal bir yazlım nasıl standart olmuş harita mühendisliğinde anlamıyorum. resmi dairelere money talks babında sokarsan yazılımı, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yok teknik anlamda da yaptığı işi en hızlı yapan program. daha kapsamlıları var ama yavaş çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar