Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Enteresan bir başlık seçtimde neyse bana cumhurbaşkanının an ve an ne yaptığını görebileceğim bir şey lazım atıyorum balkan zirvesine girdi hemen adamlar oraya yazacak girdi diye çıkınca çıktı yazacak atıyorum sümkürse sümkürdü yazacak varmı böle bir kaynak yoksa deli gibi haberlerimi check etmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 En bariz yere bakmak aklina gelmedi, degil mi? O kadar barizki yazmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tasdik makamı ya rte nederse onu yapıyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 instagramla twitterı epey kullanıyo cb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 twitter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 dostum bu çok tehlikeli, kimse duymamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 cidden bak biri şurayı okusa alırlar içeri direk aahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi? http://www.tccb.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 harbi twiterdan takip edem doğru diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gül'ü ben seviyorum ya nedendir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gprs taktır öyle takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 dikenine katlanıyosundur AHAHAHAHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 olm biri eksik bişeyini yazsa o cevabı vericektim combo break yaptın allah belanı versin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gulu sevmeyen de katlaniyo dikenine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aaa bi de cumhurbaskani vardi di mi, napiyo o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BEŞİKTAŞLI olması dışında ortak noktamız yok kendileriyle maalesef. ama Ahmet Necdet SEZER'in şahıslarıyla market kasa kuyruğunda karşılaşma ihtimalini seviyordum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ne iş için lazım evlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 nordlydian said: BEŞİKTAŞLI olması dışında ortak noktamız yok kendileriyle maalesef. ama Ahmet Necdet SEZER'in şahıslarıyla market kasa kuyruğunda karşılaşma ihtimalini seviyordum ben... niye seviyordun abi, rahatsız mısın? torbasını mı dolduracaksın adamın, fişini mi uzatacaksın? celebritylere kasiyerlik yapmak mı istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Cumhurbaşkanı olum adam. Vatandaşlıktan çıkartsa ne yapacaksın? asdf. şaka bir yana nadir sevdiğim siyasilerden biriydi kendileri. iki çift laf ederdik karşılaşsak ne bileyim. bir de Rahmetli İsmail Cem'i severdim. Allah gani gani rahmet eylesin. İyi insanlar maalesef barınamıyor siyasette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Finklorpeyniri said: dikenine katlanıyosundur AHAHAHAHAHAHAHAHAHAA sdgdfhjfddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Wolas said: Enteresan bir başlık seçtimde neyse bana cumhurbaşkanının an ve an ne yaptığını görebileceğim bir şey lazım atıyorum balkan zirvesine girdi hemen adamlar oraya yazacak girdi diye çıkınca çıktı yazacak atıyorum sümkürse sümkürdü yazacak varmı böle bir kaynak yoksa deli gibi haberlerimi check etmek gerek evinden alıp götürmesinler haudsfhudasfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 İsterseniz aratayım sizi verin numarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sanssizsansli said: gül'ü ben seviyorum ya nedendir bilmiyorum. iyi polisi oynuyo çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 nordlydian said: Cumhurbaşkanı olum adam. Vatandaşlıktan çıkartsa ne yapacaksın? asdf. şaka bir yana nadir sevdiğim siyasilerden biriydi kendileri. iki çift laf ederdik karşılaşsak ne bileyim. bir de Rahmetli İsmail Cem'i severdim. Allah gani gani rahmet eylesin. İyi insanlar maalesef barınamıyor siyasette. ismail cem'i ben de çok severdim ya şimdi seviyorum diyebileceğim siyasetçi bi alper taş var bi de sırrı baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar