Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanından Haberler

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Enteresan bir başlık seçtimde neyse bana cumhurbaşkanının an ve an ne yaptığını görebileceğim bir şey lazım atıyorum balkan zirvesine girdi hemen adamlar oraya yazacak girdi diye çıkınca çıktı yazacak atıyorum sümkürse sümkürdü yazacak varmı böle bir kaynak yoksa deli gibi haberlerimi check etmek gerek
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

BEŞİKTAŞLI olması dışında ortak noktamız yok kendileriyle maalesef. ama Ahmet Necdet SEZER'in şahıslarıyla market kasa kuyruğunda karşılaşma ihtimalini seviyordum ben...

niye seviyordun abi, rahatsız mısın? torbasını mı dolduracaksın adamın, fişini mi uzatacaksın? celebritylere kasiyerlik yapmak mı istiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

Enteresan bir başlık seçtimde neyse bana cumhurbaşkanının an ve an ne yaptığını görebileceğim bir şey lazım atıyorum balkan zirvesine girdi hemen adamlar oraya yazacak girdi diye çıkınca çıktı yazacak atıyorum sümkürse sümkürdü yazacak varmı böle bir kaynak yoksa deli gibi haberlerimi check etmek gerek

evinden alıp götürmesinler haudsfhudasfha
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

Cumhurbaşkanı olum adam. Vatandaşlıktan çıkartsa ne yapacaksın? asdf.

şaka bir yana nadir sevdiğim siyasilerden biriydi kendileri. iki çift laf ederdik karşılaşsak ne bileyim. bir de Rahmetli İsmail Cem'i severdim. Allah gani gani rahmet eylesin. İyi insanlar maalesef barınamıyor siyasette.

ismail cem'i ben de çok severdim ya

şimdi seviyorum diyebileceğim siyasetçi bi alper taş var bi de sırrı baba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...