telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Arkadaşlar Hacettepe 2. İktisat öğrencisiyim , Kücük üvey kız kardeşim ve ablam var. Ablam Marmara Üni. eczacılık okuyor diğer kardeşim İstanbul Çamlıca kolejinde 7. sınıf, sorunum ise beyler Babamın bana gönderdiği para, yani haftalık 100-150-200 civarı gönderiyor geçen hafta 75 tl gönderdi ve komedi gibi , kendisi prof. doktor geliri epey var kendi arabasını ablama verdi 2011 model ve ablam özel yurtta kalıyor. diğer üvey kardeşim 14 yaşında olmasına rağmen markadan aşağı giyinmez sanırsın 20 yaşında kız, yani kız kardeşlerim istedikleri gibi yaşarken ben devlet yurdundayım ve babamın gönderdiği para yetmiyor ne bilim benim bildiğim erkek çocuğuna önem verilir bizim olay tam tersi, sizce ne yapmalıyım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Git cinsiyet değiştirme operasyonu broşürü ve fiyat teklifi al bi hastaneden. Bi de hesap hareketlerinin dökümünü al bankadan. Bi de kız kardeşlerinin durumunu fotoğraf falan çekip bastırt. Koy bunları bi zarfa, ne diyosun baba, kestireyim mi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 daha fazla para istemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 az adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 masaya vurma vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kız kardeşlerini tartakla al ellerinden parayı. babama söylerseniz pıçaklarım sizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Beyler eksik gönderdiğinde ise kardeşlerine para yetişmiyor diyor, abi koleje verme o zaman , ablama vermiş arabayı bana koydu yani bu olay benim haftalagımın onun benzin parası değildir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 e git babanla konuş adam akıllı. kız çocuğa daha fazla gönderilir bu arada yanlış biliyorsun. lisede falan erkeğe daha fazla harçlık verilir ama ünide kıza. prof. dediğin 4 bin lira maaş alıyor yanılmıyorsam? özel yurt 1000de, kardeşlerine 1.5 gönderse ayda etti 2.5, kendi kirasını masrafını vs 1.5a karşılasa ki ütopik, kaldı 1k, e sanada ortalama yurdun dahil ayda 700-900 harcama yapıyor, normal gibi. 3 kardeşsiniz sıkıntı orada :) bu arada üvey kardeşim diye özellikle belirtmişsin, bence hoş değil, kin besleme herhangi bir konuda kardeşin o senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 telorgu said: Beyler eksik gönderdiğinde ise kardeşlerine para yetişmiyor diyor, abi koleje verme o zaman , ablama vermiş arabayı bana koydu yani bu olay benim haftalagımın onun benzin parası değildir belki babanda senden büyük nasılsa ablan gözüyle bakıyordur. erkeksin ya birde gitsin çalışıp okusun hayatı öğrensin muhabbetleri falan.. sıkıntılı cidden. allahtan tek çocuğum ben eheh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Vur yumrugunu masaya, 'MALA DA MI VURMIYAH!' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Dostum kira değil oturdugu ev kendi evimiz yani yanlız yaşıyor 2 eşindende ayrdıldı ablam öz diğeri üvey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Lectre said: telorgu said: Beyler eksik gönderdiğinde ise kardeşlerine para yetişmiyor diyor, abi koleje verme o zaman , ablama vermiş arabayı bana koydu yani bu olay benim haftalagımın onun benzin parası değildir belki babanda senden büyük nasılsa ablan gözüyle bakıyordur. erkeksin ya birde gitsin çalışıp okusun hayatı öğrensin muhabbetleri falan.. sıkıntılı cidden. allahtan tek çocuğum ben eheh ^^ Abi hiç sorma ya gidip burger gibi biyerlerde felan calısmayı düşünmüyor değilim ancak bu benim canımı inanılmaz derece sıkıyor, geliri 5-6 bin civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bilemedim abi bende zaten sinirlenme babana, biraz normal görürsün diye yazmıştım yoksa inandığımdan değil :) git konuş adam gibi bence ya çok sert mizaclı değilse. ya anlar ya da merakın gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 iş bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 telorgu said: Lectre said: telorgu said: Beyler eksik gönderdiğinde ise kardeşlerine para yetişmiyor diyor, abi koleje verme o zaman , ablama vermiş arabayı bana koydu yani bu olay benim haftalagımın onun benzin parası değildir belki babanda senden büyük nasılsa ablan gözüyle bakıyordur. erkeksin ya birde gitsin çalışıp okusun hayatı öğrensin muhabbetleri falan.. sıkıntılı cidden. allahtan tek çocuğum ben eheh ^^ Abi hiç sorma ya gidip burger gibi biyerlerde felan calısmayı düşünmüyor değilim ancak bu benim canımı inanılmaz derece sıkıyor, geliri 5-6 bin civarında burgerda falan çalışma yahu, part time insan gibi bir iş bul, sana aylık 300-400 lira gelse yeter. öğrenim kredisi alıyor musun? almıyorsan direk başvur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 baban sana balık tutmayı öğretio sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kız çocuğu zaten evlenip gidecek ölü yatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 calis kazan birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 başlarda bi sıkıntı yoktu para göndermede ancak işte artık düşük göndermesi yüzünden başvuru yapmacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bizde de tam tersi 7 ve 10 yaş büyük 2 ablam var hep annemlerin fakirliklerine denk gelmişler yazık kaymağı ben yiyorum bi de üstüne şımartıyorlar kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 lisede verdiğine göre nasıl para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Masakari said: kız çocuğu zaten evlenip gidecek ölü yatırım hic sorma kardeşim ya ilerde ben ev geçindireceğim , abi kız arkadasımla otobüslerde sürünüyorum hadi olmasa birşey demem ancak kıskanmak değil yani adaletli bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aquila said: calis kazan birader. hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 1. çık karşısına konuş, gönderdiğin para yetmiyor de. gönderdiğin bu parayla ihtiyaçlarımı gideremiyorum, maslow'a göre eğitimime göre para yetirmem imkansız de yemezse, 2. şık 2. part time iş bul, gönderilen para ucu ucuna yetiyorsa bile bir iş bul, karakterini yapıcı olarak etkileyecektir. Ancak dikkat et, eğitiminin önüne geçmesin işin. 3. zengin bir manita yap, ye iç seviş 4. baktın olmuyor, o parayla 3 kişilik aile geçindiren insanların da olduğunu düşünerek çeşitli imtiyazlarından feragat ederek daha minimal bir yaşama doğru yön al 5. kill yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi yazın work and travel ile yurt dışına kesin gideceğim ancak ne işi bulsam diye düşünüyorum şimdi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar