Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kardeşlerim ve ben

telorgu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Hacettepe 2. İktisat öğrencisiyim , Kücük üvey kız kardeşim ve ablam var. Ablam Marmara Üni. eczacılık okuyor diğer kardeşim İstanbul Çamlıca kolejinde 7. sınıf, sorunum ise beyler Babamın bana gönderdiği para, yani haftalık 100-150-200 civarı gönderiyor geçen hafta 75 tl gönderdi ve komedi gibi , kendisi prof. doktor geliri epey var kendi arabasını ablama verdi 2011 model ve ablam özel yurtta kalıyor. diğer üvey kardeşim 14 yaşında olmasına rağmen markadan aşağı giyinmez sanırsın 20 yaşında kız, yani kız kardeşlerim istedikleri gibi yaşarken ben devlet yurdundayım ve babamın gönderdiği para yetmiyor ne bilim benim bildiğim erkek çocuğuna önem verilir bizim olay tam tersi, sizce ne yapmalıyım arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

e git babanla konuş adam akıllı.

kız çocuğa daha fazla gönderilir bu arada yanlış biliyorsun.

lisede falan erkeğe daha fazla harçlık verilir ama ünide kıza.

prof. dediğin 4 bin lira maaş alıyor yanılmıyorsam?

özel yurt 1000de, kardeşlerine 1.5 gönderse ayda etti 2.5, kendi kirasını masrafını vs 1.5a karşılasa ki ütopik, kaldı 1k, e sanada ortalama yurdun dahil ayda 700-900 harcama yapıyor, normal gibi.

3 kardeşsiniz sıkıntı orada :)

bu arada üvey kardeşim diye özellikle belirtmişsin, bence hoş değil, kin besleme herhangi bir konuda kardeşin o senin :)
Sosyal ağlarda paylaş

telorgu said:

Beyler eksik gönderdiğinde ise kardeşlerine para yetişmiyor diyor, abi koleje verme o zaman , ablama vermiş arabayı bana koydu yani bu olay benim haftalagımın onun benzin parası değildir belki

babanda senden büyük nasılsa ablan gözüyle bakıyordur.

erkeksin ya birde gitsin çalışıp okusun hayatı öğrensin muhabbetleri falan.. sıkıntılı cidden.

allahtan tek çocuğum ben eheh ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

telorgu said:

Beyler eksik gönderdiğinde ise kardeşlerine para yetişmiyor diyor, abi koleje verme o zaman , ablama vermiş arabayı bana koydu yani bu olay benim haftalagımın onun benzin parası değildir belki

erkeksin ya birde gitsin çalışıp okusun hayatı öğrensin muhabbetleri falan.. sıkıntılı cidden.

Abi hiç sorma ya gidip burger gibi biyerlerde felan calısmayı düşünmüyor değilim ancak bu benim canımı inanılmaz derece sıkıyor, geliri 5-6 bin civarında
Sosyal ağlarda paylaş

telorgu said:

Lectre said:

telorgu said:

Abi hiç sorma ya gidip burger gibi biyerlerde felan calısmayı düşünmüyor değilim ancak bu benim canımı inanılmaz derece sıkıyor, geliri 5-6 bin civarında

burgerda falan çalışma yahu, part time insan gibi bir iş bul, sana aylık 300-400 lira gelse yeter.

öğrenim kredisi alıyor musun?

almıyorsan direk başvur
Sosyal ağlarda paylaş

1. çık karşısına konuş, gönderdiğin para yetmiyor de. gönderdiğin bu parayla ihtiyaçlarımı gideremiyorum, maslow'a göre eğitimime göre para yetirmem imkansız de

yemezse, 2. şık

2. part time iş bul, gönderilen para ucu ucuna yetiyorsa bile bir iş bul, karakterini yapıcı olarak etkileyecektir. Ancak dikkat et, eğitiminin önüne geçmesin işin.

3. zengin bir manita yap, ye iç seviş

4. baktın olmuyor, o parayla 3 kişilik aile geçindiren insanların da olduğunu düşünerek çeşitli imtiyazlarından feragat ederek daha minimal bir yaşama doğru yön al

5. kill yourself
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...