Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çıkan oyunların tam listesi var mı? faerie solitaire'e de gelmiş kartlar, topladım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tam liste bilmiyorum da ekledikçe resmi gruba anons geçiyolar foil kart da çıka çıka dandik indie oyunda çıktı ya 17 küsüre anca iteleyebildim, neysebeleş para her türlü iyidir napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 deste tamamlayip cikan seyler tek karttan degersiz lan, nasil ekonomi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Deste tamamladığın zaman level da alıyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 benim foil kartı şu kız almış, IRL tipi nasıl bi şey acaba merak ediyorum. her oyun için foil badge yapmış, level 34 olmuş. rahat 1000 dolar harcamıştır yasık ya http://steamcommunity.com/id/CrystalTheory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Abi öyle adamların olması önemli. Böyle saçma bir şeyden nasıl para kazancan yoksa? Kartlar(kullanılacak oyunlar vs. eklenmediği sürece)EVE online falan gibi legit bir ekonomi değil sonuçta. Şu an bu kartlar oyun aldırmak için ve kart satmamız için limited time boost. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 kız lv34 12 yıldır steam kullansa, 22 tane oyun eklendimi ki bu olaya? beyler gabein kızını/torununu bulduk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Sorieno said: Deste tamamladığın zaman level da alıyorsun ama. level karin doyurmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 her oyunun 5 level düz badge + 1 foil'i var. hepsini almış, çarşıya donatelese o parayı helikoper alırlardı ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 şimdi doto2de harcadığım 9 dolar için 1 kart hakkı gelecek değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 3055 oyunu var... bonec intihar edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Kız level 40 olmuş 8-). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 şu trading card beta bitmeden ne kadar çok oyun eklenirse o kadar çok kar sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 foil spitter çıktı nası satıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bana yolla satarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 beta invite pass dagıtımı var mı, varsa alalım http://steamcommunity.com/id/seruderu/ sımdıden gozlerinizden gelmis bile pardon. halbuki faqda ağır ağır dağıtıcaz diyorduç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ulan nwn2 olsaymış şimdi o kartlarda size 100 kartlık deste dizerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 belirli sayıda kart düşüyor ya, super meat boy ve binding of isaac eklenmiş bende olanlardan. arkada açıyorum takılıyorlar, kartlar düşünce takaslarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 :tradingcard: Steam Steam Emoticon Reward for participating in the Steam Trading Card Beta Tags: Steam, Common, Emoticon, Tradable, Marketable boyle bi' item geldi, nedir ne degildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 emoticon abi işte trading card beta'sına katıldığın için geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 simdi basti. image'a bakip mal mal 'bu ne lan' diyodum :D sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi 3 saat birikiyor mu yoksa tek oturuşta 3 saatte mi anca kart gliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben onu bozuk kart sandım ilk başta ama sonra bastı kafa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben de 3. foil kartım çıktı ohş diye sevindiydim baktım smileymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben foil steam card'ı 5 dolara kodum da yemedi galiba :) hamsi aç oyunu oynama altta dursun 3 saate falan ne düşecekse hepsi düşüyor. ben tüm kartları öyle aldım, yoksa portal 2 half life 2 falan çekilmezdi bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar