Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kartlar nasıl düşüyor ki ? tamam rasgele düştü bi tene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 phantom lancer var fazladan tradeliyek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bana da invite atın fazladan alanınız olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 razor isteyen varsa fazladan bi tane var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hala invite gelmedi :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 niye invite gelmiyor lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 elimde 3 tane invite var dostlar, dürtün fırlatayım invite'larınızı :) edit: şimdilik bitti eldekiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 stanne said: elimde 3 tane invite var dostlar, dürtün fırlatayım invite'larınızı :) bana yollar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 dota 2 den kart kapmak için ne kadar süre harcamak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Invite var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Aaa invite gelmiş ^____^ Nasıl yükleniyor ki bu. Invite'ı game librarye ekle diyorum. Zaten library'de var diyor =/ Acaba önceden biri giftledi de otomatik olarak çalışmaya mı başladı? Anlamadım valla. Library'de de gözükmüyor zaten. edit: Aaa aktif galiba. Badges sayfasında tf2 için 5 card drop hakkım olduğu yazıyor. Ok ok go go :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Libraryde çıkmıyor. Dota csgo hl tf falan oynayınca inventorye kart düşüyor. profilindeki badges kısmından da kartlarını falan toplu halde görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 aa bana da geşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dota2 kartları listesi nerde gözukuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu drop hakkı olayı ne ? bana 4 tane dota2 kartı geldi daha da düşmedi ? haftalık mı sıfırlanıyo acaba tf2 deki gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kart gelsin diye dota attım gelmedi lan :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 fazladan cs:go IDK kartım var..dota kartı icin degisilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sadece yarısı drop olarak gelio, gerisini trade mi etmek gerekiyomuş ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 trading cards duh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ee kart düşmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bana 2 oyunda 4 kart düşmüştü. Nasıl oluyor bilmiyorum. CS'de de 15 dakka deathmatch attım bi tane düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Şu an bayağı sınırlı sayıda oyunda kart düşüyor. Düşüp düşmemesi yazılanlara göre oyunda kalma süresiyle alakalı(achi falan etkilemiyor). Bende bir round tf2 oynadım 3 tane kart düştü. Play time işi random olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben afk lobby de bekliyoken dota2de 4 kart düştü ilk gün , daha sonra düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 her oyun için limit var 3, 4, 5 falan profilde badge liste tıklayın yazar drop sayısı. o kadar düştükten sonra bir daha düşmüyor boşuna idle falan bırakmayın oynamadığınız oyunu. tf2 itemı gibi değil bunlar, valve'un money grab atağı - sanki az kazanıon gabe abi ya biraz ayıp ettin bununla ama kazandırdığın 25 dolar yüzünden fazla da laf edemiom bu kadar beyni olmayan velet varken interwebde tabii yiyecen ekmeğini abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Arada kart falan satarız işte. Tamamen opsiyonel senin oyununu baltalamayan bir şey bu. D3 gibi shop var, millet ordan item satın alıyor, sende o adamlarla muhattap olmak zorundasın gibi bir olay değil bu. Bence bu olay doğru kullanılabilirse herkes kazançlı çıkar. Koleksiyon manyakları, şapkacılar falan kartları biriktirmek isteyecek. Kartları biriktirmek isteyen olduğu kadar bu tiplere kart satmak isteyen insanlar da olacak. Indie yapımcıları biraz akıllıysa(ve imkan verilirse) koşa koşa bu olaya katılırlar. Eğer indielerdan kart düşmeye başlarsa herkes indirimlerden yağmur gibi oyun alır. Bir noktada kartlarla oynanabilecek oyunlar üzerine düşünüyoruz demişlerdi. Bunun doğru sunulması ve tutması önemli olan olay. Bu noktadan sonra satan da, bu işe giren indieler de herkes kazanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar