BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Bişe değil bu canım Seru coşmuş 250 dolares net kar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 https://i.imgur.com/FeqQY3v.jpg dayum son, inventorye sığacak mı bu kadar kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Senin mi bu? ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 benim, aslında kullanmak istemiyodum ama baktım 23284392432 level japon abi bile yapıyo korkmadan. bastım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 41 kart varmış sırada bende harcadıgım elektirige yazık galiba asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Silphatos said: https://i.imgur.com/FeqQY3v.jpg dayum son, inventorye sığacak mı bu kadar kart Programın adı Idle maste mı? Sakatlık çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ben güvenip yapamam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Daha once de tartısıldı herkes yapıyo, sıkıntı yok. Ben de yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Program sakat değil di mi? Nerden indirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 tüm steam forumlarında yazıyor, modların banlanırsınız yazdığınıda görmedim. Ben henüz kullanmadım gerçi, bayağı bir işime yarayabilir :p Oyun alıp alıp oynayamayanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bende de var 685 oyun (dlc hariç) yapsam mı acaba sunu? witcher 3 parası çıkar mı acep? asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 BEnde de o kadar var ben yapıcam sanırsam. Toplu nasıl satıcaz sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu kartları kim ne için kullanıyor ? 0.20 dolar'da olsa alıcısı cıkıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Millet birleştirip badge yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Toplu satış daha kolay Steam Inventory Helper var chrome eklentisi onu ekleyip kartları seçip otomatik satışa koy deyip -0,01 diyorsun fiyat için hepsinin ederinin 0,01 altına markete atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Güzel eklentiymiş, ben de yeni başlamıştım kartları satmaya, iyi denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Su an listemde steamdeki en yuksek level adam var. 100k dolar falan harcagidi para en az. O bile kullanoyo. Ben de buna guvendim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Sabah isebgitmeden acacaktim unuttum bu arada akikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bu açıkken EU4 felan oynasam sorun olur mu.;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Olmaz ama vac destekli oyunlarda acma yazmislar. Csgo tf2 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 silph nasıl 1 den cok oyunhu aynıo anda şdleliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 o şey abi, birkaç ay önce bu refund sistemi geldikten sonra volvo kart droplarını min. 2 saatten sonraya ayarladı. program 30 tane oyunu aynı anda idle edip 2 saate getirdikten sonra teker teker idlea bırakıyor. zaman kazandırmak için yani. default böyle yapıyor hiç ellemezsen, ayarlarda her şeyi tek tek yapma da var ama öyle oyunx2 saat zaman kaybın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Silphatos said: Su an listemde steamdeki en yuksek level adam var. 100k dolar falan harcagidi para en az. O bile kullanoyo. Ben de buna guvendim asd 100k dolar harcayan adama bisi olmaz ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 doğru bir şey olsa da banlayamaz onu gabe ama olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 BonePART said: BEnde de o kadar var ben yapıcam sanırsam. Toplu nasıl satıcaz sonra? Steam Inventory Helper https://chrome.google.com/webstore/detail/steam-inventory-helper/cmeakgjggjdlcpncigglobpjbkabhmjl?hl=en Stream Trader Helper https://chrome.google.com/webstore/detail/steam-trader-helper/lhoahihokddepjlegpenefeaahdkojog?hl=en Toplu satma işini yapamıyorlar ama satış işini baya hızlandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar