GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sunu da soylemeden gecmıyım. tr de 22:00 - 06:00 yasagı sırtını avrupaya veren art niyetli bir uygulamadır. almanların alkol tuketımı o kadar fazla kı bir yerden sonra bu yasak az bile geliyor adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Birader bi kere, sadece Baden württemberg eyaletinde 3 yıldır yürürlükteki bir yasadan bahsediyorsun. Ben İskandinavya'yı hariç tuttum çünkü oraları bilmiyorum ve alkolizm ciddi bir sorun orada, bütün Avrupa dedim. İkincisi, o yasa diyor ki süpermarket, kiosk ve benzin istasyonlarında 10'dan sonra satış yasak. Benim dediğim sokak arası esnaf market süpermarketle statü farkı var, zaten sokak arasına süpermarket açamazsın Avrupa'da. Baden wüttemberg eyaletini şu an araştıramayacağım ama ben orada da bu marketlerin istisna olduğunu düşünüyorum. Üçüncüsü, Almanya'da kural işler ama bu alkol o kadar taktıkları bir nokta değil. Almanya'da 16 yaşını doldurmuş bir kişi, yanında velisi olmaksızın gidip bira veya şarap alıp içebilir. Yüksek alkollü içkiler için 18 yaşında olması gerekir. Ancak Almanya'da yaşayan tanıdıkların varsa sorup öğrenebilirsin ki, 17 yaşında biri gayet votka falan da alabilir. Ha belki dikkat eden satıcı da vardır ama dikkat etmeyen de bir sürü var. Ayrıca iddialıyım, Avrupa'da 24 saat alkol bulursun. Hatta İngiltere'de bile tek tük bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 en son kac sene once geldin yurtdışına? ben baya zamandır Almanya'da (Baden Würtemmberg, yasagın oldugu yer) yaşıyorum da.. yazdıkların baya yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Saat uygulaması hemen hemen dünyanın tüm gelişmiş ülkelerinde var. İsveç’te hafta içinde 19.00’dan sonra, Cumartesi günleri 15.00’den sonra, Pazar günleri 24 saat yasak. İskandinav ülkelerinin tamamında saat yasağı var” dedi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23355362.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Almanya'ya en son 2010'da gittim, tam olarak itirazın neye abi? Merak ettim soracağım orada oturan arkadaşlara. Dert oldu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 anca yasaklarini alin zaten, okuzler. hani tas gibi hatunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 saat 22 den sonra içki bulamazsın birde 16 yaş kişiye alkol satmıyorlar. kimlik soruluyor her yerde. 22 sonrası yasanın amacı su : 18 yaş altı gençler başkasına aldırıyordu içkiyi bunu engellemek için yasayı çıkarttılar. 18 yaş altına sıkı kontrol var. şarap bira da alamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ya turkce keyboard yok. yazamıyorum da :) Almanyadaki yasak bile saçma bence ama adamlar inan uyguluyorlar. Baya bir anti kampanya var. Adamların milli içkisi bira, yasak alkole karşı değil 18 yaş altının cozutmasına karşı. Bizdeki olay direk içkiye karşı savaş. ağır post kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 avrupadada böyleyse alalım direk avrupa çogiyi large hadron collider falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 en iyisi amerika stayla 21 yaş altına ve gece 12den sonra satış yasak olsun işte barlar publar da gece 2de kapansın ama tek bi şartla, kumarhane ve striptiz kulüpleri bazı şehirlerde serbest olacak, 24 saat açık ve alkol tüketimi serbest. bunun için de en iyi aday izmir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adamların alkole ihtiyacı yok ki kafalar hep güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Burdakiler "en iyisi nasıl olur, acaba vatandaşımı nasıl gözetirim" diye düşünerek çıkarmıyor bu yasakları. O yüzden raad olun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bence gayet mantıklı..Ortalık yerde kafayı çekene serseri denir!!Gecenin bir vakti içki aramakta alkolizm belirtisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 nefes almayı kessen ya 6-7 dakika filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Hürriyet'in sitesine baktım da, yatsı namazında alkol satmak yasak sabah ezanında satmak serbest olacakmış. Ne güzel işte erkenden uyuyup sabah ezanına yetişirsiniz. AKP sizi düşünüyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Warhero said: Bence gayet mantıklı..Ortalık yerde kafayı çekene serseri denir!!Gecenin bir vakti içki aramakta alkolizm belirtisi.. İnsanların hakkı alkolik yada serseri olmak, sana mı soracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 "yaşa, yaşama demiyorum ama felçli olarak felan yaşa". böyle bi yazı vardı buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 her postta sayfa basi olmayi basarabildigin icin title alman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 çok yerinde doğru bir kanun.irileri mutlu olacak diye çoğunluğu huzursuz edemezsiniz.içilmeyecek denmiyor.vaktinde ve adam gibi içilecek diyor. DEVLET EN BUYUK PARAYI ICKI SIGARADAN KAZANIYOR.AMA DAHA FAZLASINI ICKI VE SIGARANIN YAPTIGI HASTALIKLARIN TEDAVISINE HARCIYOR.HESAP KITAP ISI.SAGLIKLI KARAR. Hürriyet yorumlarını çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 cambazct said: her postta sayfa basi olmayi basarabildigin icin title alman lazim. karma arkadaş vardır bi bildiği yüce alienın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Jim_E_Rustler said: Warhero said: Bence gayet mantıklı..Ortalık yerde kafayı çekene serseri denir!!Gecenin bir vakti içki aramakta alkolizm belirtisi.. İnsanların hakkı alkolik yada serseri olmak, sana mı soracak? beni rahatsız ediyorsa bana soracak evet. öldürür gömerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Önce kendini öldür sonra göm kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ne alakası var? adam içip içip gelip beni, arkadaşımı rahatsız edince ben mi suçlu oluyorum? hayır o adamın yaptığını kuduz köpek yapmıyor. bizde içiyoruz ama adabımızla içiyoruz. te allahım ya, gitsene olm sen daha ne kadar değişecek o nick? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bi akollü kişi yaptı diye diğer alkoliklerin suçu ne? alkoliklere kıymayın efendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 e ben zaten beni rahatsız ediyorsa bana soracak dedim aksini söylemedim ki :) yok öyle içmeye falan karşı değilim hani bizde tüketiyoruz, ama fakir gibi gidip şarap falan içiyorlar meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar