Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 :/ ya open world deki o trollerden biriyim ben işte :( işi gücü bırakıp bi adama bütün gün takabilirim ehehehhe skılmıomusunuz yaratık kesmekten yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya şimdi bu yeşil crystalleri parayla satın alma harici elde edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bide ilk başta 3 tane default soul verio ya orda custom yapabilio muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yapılıyo altta 3 seçenek var onlardan biri. ama yeşil kristal olayını ben de merak ediyorum 2 çantadan fazla koyamadım 540 kristal istiyo üçüncü için, gw2 gibi exchange olayı yoksa yalan olur o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Madcat said: ya şimdi bu yeşil crystalleri parayla satın alma harici elde edebiliyor muyuz? şöyle edebilirsin, Rex diye bişey satılıyor 5 10 15 dolara falan. Rex ile hem aylık patronluk almış oluyosun hem de sana o yeşil kristallerden veriyor. ama istersen o rex'i auction house'dan in-game currency karşılığı satabilirsin. Şu anki değeri bildiğim kadarıyla 1k platinum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 rex aylık patronluk vermiyo bildiğim, ama rex alıp içindeki krediyle aylık patron alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çantalar pek sıkıntı olmuyor. bir bölgeden düşen gri itemler hepsi aynı, quest itemleri desen hepsi quest log'daki bölüme gidiyor. stack sayısıda 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben de gelirim la, server ve taraf söyleyin bakem ? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 free olana kadar yüz vermediniz wow clone dediniz hor gördünüz bide çanta mı istiyosunuz? yok size çanta falan hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 wow clone ama güzel clone arıca tam vanilla kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 9 aydır aynı guilddeyim şimdi hop diye bırakıp gelemem ama yardım gerekirse ( action olur, taktik olur ) seslenin gelirim. Wow clone tartışmalarına girmeyelim lütfen. Oyunda 1250 REX i 800-1000 Plat. arası gibi bir fiyata genelde satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Rexlerde patron üyelik verilmiyor. Loyalty + bir miktar credit veriliyor. Loyalty ile birlikte storedan hediye itemlar geliyor. Ben Argent'teyim ama guildin transfer olma ihtimali var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 böyle bi paticik guldi tarzı bişeye girsek. genelde guardian mi herkes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 e wow clone oldugundan basarılı ztn sdsfs büyü sistemi hoşuma gitti ya pve server sarmaz beni :/ belki baska charla gelirim oraya ilk lvl kaçta open world pvp olayına akabiliorz? 10 yetiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Suark said: e wow clone oldugundan basarılı ztn sdsfs büyü sistemi hoşuma gitti ya pve server sarmaz beni :/ belki baska charla gelirim oraya ilk lvl kaçta open world pvp olayına akabiliorz? 10 yetiomu Freemarch ve Silverwood haricinde open world PvP yapabiliyorsun. Bu haritalar 6-20 haritası. 20'den sonra başlar yani sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 tamamdır o zaman hehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sdfs bak yine... değil abicim!!1bir @suark istiyosan silverwood freemarchta da pvp yaparsın denizden yüzerek geç adaların ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 pve serverında 2 faction aynı guildde olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dün başladım öyle bi 20 level oldum clericle,druidini beğenmedim shamanla levellıyorum bir de healer aldım dungeon için. at alsak mı acaba? zaten 4 prem para var 2 sini ata mı versem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Al al binek çok farkediyor ortalıkta koştururken. Suark, 20 lvl de başlıyor da 20 bölgesinde pek adam bulamazsın dürtecek 2 factionunda kendine ait 20 lvl bölgesi var , en güzeli 30 bölgesinde direk ortak bölgelere geçiyorsun, bol bol karşılaşmaya başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 la oyunda heryerde birşey var neyin takip edecez kafa bi dünya oluyor, meslek alayım dedim inventory patladı resmen. tamam collectibles falan koy da ne bileyim çok fazla şey var oyunda gibi geldi. bu arada 11 oldum hiç soul vermedim beklim bi 20'ye kadar. sonra geri almak için para isterler falan istemediğim şeylere veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 fazla para istemiyordu soul sıfırlarken. sen bilirsin yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 pati olarak kümeleştiğimiz bir sever var mı ben de denemek istiyorum ama server ne seçsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 birkaç kişi var zavielde ama kümelenme var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ben de açtım zaviel de, dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar