Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ilk dimensions ogrendiğinizde veirlen görevi yapınca salak bi vazo veriyor. o vazoyu dimension'a koymak yerine vendor'a satın 2plata yakın para geliyor ben öyle yaptım. hatta inanadım rakama tooltip'de iki üç kere inceledim sonra verdim şukuyu. lvl 11'im şimdi 2.5 plat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Silphatos said: o kod nerden çıkyıo kodu profilinden oluşturuyorsunda f2p den sonra o değişmiş olabilir. Sayfayı düzeltmemişler sanırım. Oyun paralı imiş gibi kalmış o sayfa. Çünkü aksi halde, sömürüye açık olur. örn: oyunu oynuyorsam, kendimi invite eder dururum. Sürekli karlı çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hee ascend a friend şeyiymiş https://rift.trionworlds.com/account/reg/account-registration-short-flow.action?voucherCode=73NL7REEJHTEK7YLHF3E&request_locale=en&experience=aaf&utm_source=manual&utm_medium=social&utm_campaign=ascend_invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 collector meslekler aldım, ah'a gittim satış yapmak için loyalty istiyor. loyalty sadece para ile alınıyor değil mi? ironiye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 patron ability'lerim bitti, bitmeden önce çalıştırdım son kez xp token vs. bonuslarını, 2 saatlik buffı aldım şimdi hergün random warfront yapıp bonusunu alıp kapatıyorum oyunu buff bitene kadar böyle sdfkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Seru said: collector meslekler aldım, ah'a gittim satış yapmak için loyalty istiyor. loyalty sadece para ile alınıyor değil mi? ironiye gel. şimdi real money ödemeden Ah kullanamıyormuyuz ? bunu mu diosun,öyle ise suan biter oyun benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 loyalty sadece para ile alınıyorsa, evet. yetmez ama evet ah'dan birşey alınıyor mu denemedim ama koyamadım birşey loyalty isteid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 5$ lıkmı ne alışveriş yapmak gerekiyor gibi birşeyler okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 item koyarsın ama ufak bi miktar loyalty olmadan satış yapamıyosun. 2 tane deepboxla 30. levelda 150 plat para olduydu AH ile, güzel bi şey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 oyun güzelmiş vay vay, arayüzü farklı olaymış zamanında wow killer olabilirmiş tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 item alırsın olacak şu üstteki post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Suark said: oyun güzelmiş vay vay, arayüzü farklı olaymış zamanında wow killer olabilirmiş tüh ilk cıktıgında herkezi şasırtmıştı zaten, beklemiyodu kimse bu kadar, 100 milyon dolarmı ne kar etmişler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Insanların alıştığı bir UI var MMO piyasasında. UI standarttır. Bunu SWTOR gibi zorla farklı yapmaya çalışırsan 6. ayını doldurmadan F2P'e dönersin. Gerek yok böyle risklere girmeye. Önemli olan contenttir her zaman. Ayrıca UI'i istediğin gibi düzenleyebiliyorsun ona da bir engel yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yok düzenlemek değil yani şu anda hayal edemiorz ama farklı bişi olabilirmiş. yoksa farklı kontent olunca wow expansion hissi verio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 tactician pvede çok iyi ama pvp için bi build yapcam, ne yapsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Melee yapacaksan Assassin/NB, Ranged yapacaksan Marksman ağırlıklı gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Pvpde de güzel tactician. Ortalığı çok fena karıştırıyor, çok acayip aoe dmgi var ve fazlasıyla easy mode. Hoplaya zıplaya dolanıyolar Kalabalığa doğru 2-3 kişi flame ve necro spamlamaya başlayınca çil yavrusu gibi kaçışıyor insanlar, hangi birine koşacağımı şaşırıyorum heal yetmiyor. Ekranı da kaplıyor komple, bişey göremiyosun. E bikere hat bozulunca da teker teker üstümüzden geçiyolar. Büyük tehtid yani, gördüğümü marklıyorum Marksman oynamak çok zevkli. Mobility maximum derecelerde her attığın ok hız bonusu veriyor 2-3 tane speed skilli falan var. Assasin/Marksman hybrid build da güzel oluyor. Ve bişey daha, özellikle marksman oynarken bir soulu riftblade riftstalker için feda et teleport skillini almak için. Puan vermene gerek yok, default geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 tactician zevkli ya, pvede zaten çok çabuk indiriyo her şeyi toplu halde, şu torrent damageı %40 arttıran şey bi de sulu torrentin bi sonraki flame'e ek damage bonusuyla güzel oluyo ama tokatlıyolar pvpde takımdan ayrı yakalarlarsa, daha 60 olmadım gerçi belki 60da daha dayanıklı oluyodur. şimdi 61 marksman 15 ranger yapacam, 0 3. napsam diyosun riftstalker olsun o da sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Marksman o konuda çok iyi işte tek yakalandığında çok rahat ortamdan uzaklaşabiliyosun, + bide teleport skillini alınca baya easy mode oynuyosun her yere girip çıkıyosun. Ama işte hp olarak baya zayıf kalıyor. Onu da belki biraz riftstalkera giderek aşabilirsin bir miktar. 5 point verince pasif %15 armor ve bi miktar endurance veren buff geliyor. Üstüne bide meleeye gelen olursa guarded steel vurup %10 extra armorunu da alırsın sonra topuk. Hatta 8 puan verip Guardian Phase'i de alırsan baya bi survivability'in olur. Baktın biri saydırıyo sana, açarsın direk. sorry dreagloth :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Marksman oynuyorsan offensive takılacak, burst dmg gideceksin zaten ranged class'ın dibine sokmayacak mesafeyi koruyacaksın. Uzaman gereken yerde uzayacaksın. Defansive abilityler puan kaybı bana göre. tech. in olayı AOE, AOE de PVP de gereksiz birşey. 1 vs 1 yada 2 vs 2 de hiç bir işine yaramaz boşuna DPS kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Healbot gibi bi addon varmı healer icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 RiftUI sitesinde addonlar var ancak oyunu o kadar kolaylaştıran addonlar bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 normal yolla atcaz yani, daha iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 hot/dot track için gadgets ve karuulalerts güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tekrar başlasam baştan kasmaya değer mi oyun yoksa gw2 ye mi devam ediyim casual bi şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar